Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden sana tavsiye, eti pişirirken tavayı iyice ısıt, sonra etleri at altı yüksek yanacak ama , eti mühürle o yüksek ısıda suyunu salmaya başlıyor birazcık salında kısık ateşe al yumuşacık etleri hüplet : ))
Tabi Canım Ben Hep Diyorum Hayalimdeki Hamileliği Yaşamıyorum. Hayalimde Hep Enerjik,Zayıf, Sağlıklı, Yamuk Yumuk Yürümeyen, Her İşini Kendi Yapan Vs. Vs.canım her şeyde güçlü olup salmamakla ılgılı degılkı. fızıksel cok etken var .baksana takvımde bile yazıyor sakarlaşırsınız dengenız bozulur, yok uykunuz gelır,bacağınız ağrır. motivasyonumuz tavan yapacak ayakta durucaz dıye de kasmaya gerek yok.
benden sana tavsiye, eti pişirirken tavayı iyice ısıt, sonra etleri at altı yüksek yanacak ama , eti mühürle o yüksek ısıda suyunu salmaya başlıyor birazcık salında kısık ateşe al yumuşacık etleri hüplet : ))
Çok Takıyosun Şu Kayınvalide Olayını Emin Ol O Senin Kadar Düşünmüyodur Bile... Bırak Allaha Havale Et. Toprağın Altına Girince Herkes Yaptığını Çekicek. Boşa Stres Yapıyon Kendinekız orası ole.. deee gece uyandım kıza sonra kv ve yaptıkları geldı aklıma uyuyamadım saatlerce sımdıde hıc halım yok uykum geldı falan ondan dedım..yoksa benhepınızden enerjıkımmm![]()
ne için varım kızan*
tam şimdi ihtiyacınız olacak neden kaldıyorsunuz kızlar. gercı sızın ıhtıyacınız yok bana verın en ıyısı.
ben neye anlam veremiyorum ve ıcınden çıkamıyorum bılıyomusun.2ay once butun aılem kesınlıkle onlarla gorusmeyeceksın.evlerıne gıtmeyeceksın,kocan rıza göstermezse burayada gelme ama onlarda senın evınegelmesın dedıler..cok buyuk kavgalar oldu yanı asla bır daha yuzyuze bakılacak durum kalmadı..Çok Takıyosun Şu Kayınvalide Olayını Emin Ol O Senin Kadar Düşünmüyodur Bile... Bırak Allaha Havale Et. Toprağın Altına Girince Herkes Yaptığını Çekicek. Boşa Stres Yapıyon Kendine
valla ben bebek konusunda çok cahilim alt değiştirmeyi bile bilmem ama burda siz varken korkmuyorum tecrübeli anneler var yardımcı olurlar anneme bişey sormak içimden gelmiyor bu yzden
bende yan büroyu kıralayacagım baharda alıp işe gelıcem. koyarız arabaya oda yaparım ona yanımda durur artık.
Hanimlar merhaba iki gundur hastanedeydim benim oglan gelmeye niyetlendi sancilarim artti smdi evdeyim ve yatis verildi dua edinde biraz daha dursun oglum
cuma günü babamı hastaneye yatırdık yemek yiyemiyordu boğazında modül var dediler fakat doktoruyla bugün konuştuk yemek borusu kanseri olmuş.haftaya ameliyat edilecek doğum üstü bir anda oldu annem yanında doğuma az kaldı kv gelmez hayatta yanıma gelsede benim psikoloji bozulur napıcam bilemedim bir yanda babam bir yanda ben tek başıma mücadele edicem allah bana yardımcı olsun![]()
eşimle oldu sadece hamılelıgımde. bir de burda size yazıyorum.
normalde olsa ona da söylenmezdim ama şimdi burda okuyorum bazı eşleri, gücüme gidiyor benimde.
tam şimdi ihtiyacınız olacak neden kaldıyorsunuz kızlar. gercı sızın ıhtıyacınız yok bana verın en ıyısı.
Canım İnan Bazen Büyükler Küçüklerden Daha Cahil Daha Düşüncesizce Davranabiliyolar. Belliki Annenin Öfkesi Geçmişki Böyle Konuşuyor. Senin Canın Yanmış Kırılmışsın Bunun İçin Senin Yerinde Olsam Bu Olanları Sineye Çeker Düşünüpde Kendimi Üzmem Kendimi Aklımı, Kalbimi Sadece Eşime Çocuklarıma Veririm. Her İki Tarafada Mesafeli Olurum. Kayınvalideni Sevme Affetme Görüşme Ama Kafaya Takıpda Stresde Yapma Bu Hem Sana Hem Çocuklarına Hem Kocana Yansır. Boşu Boşuna Yuvanın Huzuru Kaçar. Ye İç Gez Toz Eğlen Boşver Milletiben neye anlam veremiyorum ve ıcınden çıkamıyorum bılıyomusun.2ay once butun aılem kesınlıkle onlarla gorusmeyeceksın.evlerıne gıtmeyeceksın,kocan rıza göstermezse burayada gelme ama onlarda senın evınegelmesın dedıler..cok buyuk kavgalar oldu yanı asla bır daha yuzyuze bakılacak durum kalmadı..
annem amelıyat oldu kv kp defalarca kere arayıp gecmısolsun demısler utanmadankı annem kv nın bana yaptıklarından sonra kv deye oyle seyler soyledıkı ben olsam ölurum daha konuşmam sılerım yanı...
gelgelelim sımdı doğumda kv yanıma gelmek ıstıyor utanmadan hıcbırsey olmamış ayağına yatıyor..ben anneme ne yapayım anne ben dıyorum(cunku asla konuşmam onlerıne yemek koymam yok sayarım yanı)böyle olursada daha buyuk seylere sebep olabılır ama başka bır turlude elımden ve dılımden gelmez..
annemın bana soyledıgı su oluyor..ıyı gelsın baksın dahane ıstıyorsunbunedemek yaaa.. madembu kadar basıttıde nıye 2 ay once yıktın ortalığı benıbosatmaya kalktın dedım..o zaman oyle gereklıydı dıyo..ve bunları söylerken adeta alay edıyo durumla..
butun bunlar ne demek ..neyapayım ben? doğum yaklaştıkça ıyıce daral geldı valla ya..ve ben elım çenemde düşünüyorum ne yapayım dıye..ama asla kabul edemem olanları bıseyyok gıbı davranamam...ımkansız bu
Kizlar valla buraya pek giremesekde biz whatsap gurubuyla bildiginiz kardes gibi olduk onlarlada burda tanistik zaten...ama burasida ayri bi aile oldu
benetton da bebek var mı?
Geçmiş olsun ama kötü düşünmeyin öyle hemen. Benim yakın bi arkadaşım 35. Haftada aniden doğurdu ertesi gün çıktılar hastaneden bebişiyle. Kilosunun düşüklüğü dışında hiçbir sorunu yoktu bebişininbanada 36 dan önce küvezde olur demişti
inşallah öyle olur canım 9 ay yatanlarada allah sabır versin diyorum ben 4 günde sıkıldım![]()
Çok şükür ki biz ayrı şehirlerdeyiz ve ben çalışıyorum. Ama öyle olmasaydı da benim eşimden çekinirdi öyle kendi evine çağıramazdı diye düşünüyorum. Ben evlendim kendi evimi kendim kurdum, 4aylık hamileyken tek başıma taşındım o yüzden gidip kimsenin kapısını penceresini de silmem bu halimle. Bi de ben çok içime atmıyorum uygun bir dille öyle yüzgöz olmadan söylüyorum. eşim 6 aydır çalışmıyo o yüzden yemeği,temizliği o yapıyo benim Kvyi çıldırtan biraz da o galiba beni yalnız bulunca iş buyurmaya çalıştı işteBi de böle cinsler var evet ben de duydum kızı mutfak dolaplarını silmeye çağırdı kvsi, ütü yaptırdı fln garibim yaptı hepsini de
daha açılmasın zaten , hepimiz zamanında doğuralım inşallah, ama açıldığında da muhabbet yeri olarak değil hikaye yeri olarak kullanalım , herkesinki aynı yerde olur ne güzel , doğurunca takip zorlaşır şimdi , göremediğimiz merak ettiğimiz olur zaten akraba gibi olduk, merak etmezsek olmaz : ))
Mesai bitti ben de bittim konu yetstireyim derken bogazim hepten kötüledi rabbim sifa versinesimin yanımdayim onu bekliyorum neyseki bugün şoför ben değilim yolda uyuklarim rahatca
Her gebelik her bünye her dönem birbirinden o kadar farkli oluyomus ki büyük kuzumda gebe miyim değil miyim belli degildi o kadar rahattim ki kosar adim yürür is dısında paso gezerdim her anlamda cok rahattim. Simdi sanki o benle bu ben farklı bambaşka halbuki o zaman eşim de yoktu çalıştım yerde tektim her is bendeydi hepten desteksizdim yani. Simdi allah var esim destegi cok ama bedenim çöktü cokecek kıvamda devamli hastayim uykuluyum halsizim hicbiseye enerim yok. Is yukum okul olarak ayni beki ama cocuk var o basli basina zihinsel bedensel ekstra guc isteyen bir yükümlülük. Aradaki 4 yilin da farkı mi var yoksa ilkinden sonra vucut ayni gücü toplyip yerine koyamadi da mi boyleeyim bilemiyorum. Bildigim zihinsel olarak cok sukur esimle ailemle kafam huzurlu da olsa bunlardan ote derdim olmasa da ben havlu atmak üzereyim. Bu kadar zorlanacagimi hic tahmin etmezdimrabbim yar ve yardımcımız olsun insallah
aaa en yakın nerde acaba. ben cok sevıyorum renklerını . bakayım hele bir orası eksik kalmıştı.Aaaa biz neden yokuz bu grupta yahu
Çok guzel şeyler var hemide yaninda indirime girecek onu bekliyorum.
Bu arada su kasik agrilari dayanılmayacak seviyede olan varmi? Yoksa bir benim boyleyim. Belime vurdu hep yatiyorum.
Mesai bitti ben de bittim konu yetstireyim derken bogazim hepten kötüledi rabbim sifa versinesimin yanımdayim onu bekliyorum neyseki bugün şoför ben değilim yolda uyuklarim rahatca
Her gebelik her bünye her dönem birbirinden o kadar farkli oluyomus ki büyük kuzumda gebe miyim değil miyim belli degildi o kadar rahattim ki kosar adim yürür is dısında paso gezerdim her anlamda cok rahattim. Simdi sanki o benle bu ben farklı bambaşka halbuki o zaman eşim de yoktu çalıştım yerde tektim her is bendeydi hepten desteksizdim yani. Simdi allah var esim destegi cok ama bedenim çöktü cokecek kıvamda devamli hastayim uykuluyum halsizim hicbiseye enerim yok. Is yukum okul olarak ayni beki ama cocuk var o basli basina zihinsel bedensel ekstra guc isteyen bir yükümlülük. Aradaki 4 yilin da farkı mi var yoksa ilkinden sonra vucut ayni gücü toplyip yerine koyamadi da mi boyleeyim bilemiyorum. Bildigim zihinsel olarak cok sukur esimle ailemle kafam huzurlu da olsa bunlardan ote derdim olmasa da ben havlu atmak üzereyim. Bu kadar zorlanacagimi hic tahmin etmezdimrabbim yar ve yardımcımız olsun insallah