ben neye anlam veremiyorum ve ıcınden çıkamıyorum bılıyomusun.2ay once butun aılem kesınlıkle onlarla gorusmeyeceksın.evlerıne gıtmeyeceksın,kocan rıza göstermezse burayada gelme ama onlarda senın evınegelmesın dedıler..cok buyuk kavgalar oldu yanı asla bır daha yuzyuze bakılacak durum kalmadı..
annem amelıyat oldu kv kp defalarca kere arayıp gecmısolsun demısler utanmadankı annem kv nın bana yaptıklarından sonra kv deye oyle seyler soyledıkı ben olsam ölurum daha konuşmam sılerım yanı...
gelgelelim sımdı doğumda kv yanıma gelmek ıstıyor utanmadan hıcbırsey olmamış ayağına yatıyor..ben anneme ne yapayım anne ben dıyorum(cunku asla konuşmam onlerıne yemek koymam yok sayarım yanı)böyle olursada daha buyuk seylere sebep olabılır ama başka bır turlude elımden ve dılımden gelmez..
annemın bana soyledıgı su oluyor..ıyı gelsın baksın dahane ıstıyorsun

bunedemek yaaa.. madembu kadar basıttıde nıye 2 ay once yıktın ortalığı benıbosatmaya kalktın dedım..o zaman oyle gereklıydı dıyo..ve bunları söylerken adeta alay edıyo durumla..
butun bunlar ne demek ..neyapayım ben? doğum yaklaştıkça ıyıce daral geldı valla ya..ve ben elım çenemde düşünüyorum ne yapayım dıye..ama asla kabul edemem olanları bıseyyok gıbı davranamam...ımkansız bu