• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

fyz35 fyz35 gecmis olsn canim. Ilk 2 gun biri olsa yeter sonrasini tek basimiza daha iyi yapariz inan. Yeter ki saglik olsun. Allah sifa versin

ben çıkıyorum. gıdıp hobiciden bebek odası lambası için ahşap malzemeler alacağım. boş kaldım sanki bu aralar.

etek olunca illaki üzerine yine bişey uydurmak zorunda kalıyorsun. elbise tek parça giy çık :)
Ben gittim Tesettürlü bayanların tunik aldığı Mağazalardan birine , cok gzl triko tıniklerden aldım , uzunca biraz, kalın çorapla giyiyorum altına Çizme , bitti gitti

Tebrik etmediler mi yani?Onlar da ayrı bir alemmiş ya yok artık.Aynen, öyle olmuyor mu zaten, herkes yaptığını yaşar ve görür.
umrumda bile değil, cok seviyormuş beni bayramda neden gitmemişim :) nası uyanık sanıyor herkes kendini şaşırırsın , ayılıp bayılıyordu beni görünce sinirden vaktinde :)

Kızlar İnternette Böle Bi Lahusa Takımı Buldum Hastanede Giymek İçin Kullanışlı Olurmu Alıyımmı 65 TL miş Fiyatı
resim.php.webp

ben neye anlam veremiyorum ve ıcınden çıkamıyorum bılıyomusun.2ay once butun aılem kesınlıkle onlarla gorusmeyeceksın.evlerıne gıtmeyeceksın,kocan rıza göstermezse burayada gelme ama onlarda senın evınegelmesın dedıler..cok buyuk kavgalar oldu yanı asla bır daha yuzyuze bakılacak durum kalmadı..
annem amelıyat oldu kv kp defalarca kere arayıp gecmısolsun demısler utanmadankı annem kv nın bana yaptıklarından sonra kv deye oyle seyler soyledıkı ben olsam ölurum daha konuşmam sılerım yanı...

gelgelelim sımdı doğumda kv yanıma gelmek ıstıyor utanmadan hıcbırsey olmamış ayağına yatıyor..ben anneme ne yapayım anne ben dıyorum(cunku asla konuşmam onlerıne yemek koymam yok sayarım yanı)böyle olursada daha buyuk seylere sebep olabılır ama başka bır turlude elımden ve dılımden gelmez..

annemın bana soyledıgı su oluyor..ıyı gelsın baksın dahane ıstıyorsun:KK57:bunedemek yaaa.. madembu kadar basıttıde nıye 2 ay once yıktın ortalığı benıbosatmaya kalktın dedım..o zaman oyle gereklıydı dıyo..ve bunları söylerken adeta alay edıyo durumla..
butun bunlar ne demek ..neyapayım ben? doğum yaklaştıkça ıyıce daral geldı valla ya..ve ben elım çenemde düşünüyorum ne yapayım dıye..ama asla kabul edemem olanları bıseyyok gıbı davranamam...ımkansız bu

Ah bu buyukler bazen dengesiz olup var olan huzurunu da sabote ediyor iyisi mi ikisine de muhtac etmesin mevlam seni:(

Amin Rabbim güç kuvvet versin hepimize canim. İlk Doğumum ama hic rahat değilim 100 kiloya dayandim gerçi vucudumu tasiyamiyorum.

Valla ilk iki uc hepsi sahsına münhasir kuzum rabbim kolayligini versin;)

gel benim hasta arkadaşım sarılalım ağlayalım birlikte :D öyle kötüyüm ki anlatamam sanki vücudum bana ait değil gibi hissediyorum ne canım yemek için birşey istiyor ne de yerimden kalkasım var. bu kadar kötü değildim ama artık vücudum ağrıyor ve ben evde olduğum halde dinlenmiş hissetmiyorum kendimi sizler birde hem çalışıyorsunuz hemde bir tane evlatlarınız var valla sizleri sizleri düşündükçe daha çok hasta oluyorum :D rabbim evlatlarımıza sağlık versin ama cidden şu 1 haftadır sanırım artık iyice ağırlaştığımı anlamaya başladım vücud ve zihnen gerçekten yorgunum.

Oyy canimsin rabbim sifalar versin cumlemize;)

aminn.
ya cidden sen en zor gecırenlerden bırısın.
hastalıklar bırakmadı peşini ondan toparlanamadın zannımca.
yükün çok bence.

Oyle oldu rabbim beterinden korusun yine de bugunumuze sukur cogu gitti azi kaldi insallah

1:20 dk zaman bitmedi bugün geçmedi kızlar bayılcam şimdi :KK43: karnımda bir balık var gezinip duruyo eli ayağı net hissedilir oldu ayağı sağ kaburgamı elide sol kasığımı parçalıyo :) hala kız olduğundan şüpheliyim :)

severim o baligi:)

Bi kaç gün önce suyum geldi hastaneye yattım doktor bikaç güne alalım dedi yazmıştı. Dün de bebeğimi kaybettim yazdı :KK43: Başka bi şe yazmadı..

off cok uzuldum rabbim sabir guc versin:(

umrumda bile değil, cok seviyormuş beni bayramda neden gitmemişim :) nası uyanık sanıyor herkes kendini şaşırırsın , ayılıp bayılıyordu beni görünce sinirden vaktinde :)

Onlar uyanık zannediyor da bizler de aptal değiliz tabi (: Amaaan neyse , onlara ihtiyacımız yok çok şükür.

ben çıkıyorum. gıdıp hobiciden bebek odası lambası için ahşap malzemeler alacağım. boş kaldım sanki bu aralar.

Maharetli hatunnn ekle bari görelim ama buraya eleme ya kaybolup gidiyor bizler göremeden. Diğer topige ekleyiver sana zahmet kolay gelsin şimdiden.

Kızlar İnternette Böle Bi Lahusa Takımı Buldum Hastanede Giymek İçin Kullanışlı Olurmu Alıyımmı 65 TL miş Fiyatı
Eki Görüntüle 1323652

Canim çok güzelmiş ama rahat olurmuş bilmiyorum. Zayifsan rahat edeceğin kesin bence ama kilo olunca geniş şeyler daha rahat oluyor bence :)

Maharetli hatunnn ekle bari görelim ama buraya eleme ya kaybolup gidiyor bizler göremeden. Diğer topige ekleyiver sana zahmet kolay gelsin şimdiden.

Canim çok güzelmiş ama rahat olurmuş bilmiyorum. Zayifsan rahat edeceğin kesin bence ama kilo olunca geniş şeyler daha rahat oluyor bence :)
Immm Doğru Diyosun Zayıf Sayılmam 78 Kg Bide Narkozla Falan Çok Şişiyosun Bu Çok Kullanışlı Olmaz Ben Battal Boy Pijama Takımlarına Bakmaya Devam Ediyim :KK48:

Back
X