• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ya o değilde beşiğin yanında yatak hediyeydi yatağa baktım şimdi minder gibi bişey çıktı şimdi extradan yatak almak lazım tam ortopedik mi alıyorsunuz yatakları

Yahu popoya da kramp mı girermis bi yasima daha girdim yeminle:KK57: uzanmis dinleniyordum hapsırmamla popom kaskati kesildi bacak kramplari gibi birsekil oldu hey yarabbim
onun acısı gecti derken ikinciye hapsurmamla sol kasigima bıcak batar tarzda bi agrı saplandi ciglik atmama kostu esim noluyor diye cok pis bir acıydı hapsuruk da luks oldu anammm anamm:KK17:

canım hep hapşururken sesli çok şiddetli hapşururum karnımı tutarım eşim anam dikkat der :) sende dikkat et banada bazen kasılma oluyor geçici olarak ama uzun sürmüyor.

cuma günü babamı hastaneye yatırdık yemek yiyemiyordu boğazında modül var dediler fakat doktoruyla bugün konuştuk yemek borusu kanseri olmuş.haftaya ameliyat edilecek doğum üstü bir anda oldu annem yanında doğuma az kaldı kv gelmez hayatta yanıma gelsede benim psikoloji bozulur napıcam bilemedim bir yanda babam bir yanda ben tek başıma mücadele edicem allah bana yardımcı olsun :KK43:
babana Allah şifa versin canım inşallah ameliyat iyi geçer

Yarı ortopedik oluyor bebek yatakları canım

kocam gelsin kurdurayım beşiği gözüm kesmezse alayım bari o zaman birde yatak
Ay yatsan dert yatamasan dert :KK53: canın sıkıliyodur simdi yoksa yatmak ne guzeldir keyfe keder olunca kitap okusan falan olma mı

okuyacak kitap kalmadı en son bebek beslenmesi ve bakımı diye bir kitap verdi ablam onu okuyorum oda aklımda kalacak gibi değil doğurduktan sonra arada bakarım

ama bebek sabunumu kendim hazırlamaya karar verdim malzemeleri alıp yattığım yerden azar azar başlarım artık

Yahu popoya da kramp mı girermis bi yasima daha girdim yeminle:KK57: uzanmis dinleniyordum hapsırmamla popom kaskati kesildi bacak kramplari gibi birsekil oldu hey yarabbim
onun acısı gecti derken ikinciye hapsurmamla sol kasigima bıcak batar tarzda bi agrı saplandi ciglik atmama kostu esim noluyor diye cok pis bir acıydı hapsuruk da luks oldu anammm anamm:KK17:
Bacakların yine çözümü var da popoya kramp kötüymüş ya :KK53:

Litchi Litchi canım ne diyim o vicdansiz insanlara dussunler yakandan yazik gunah bu saat olmus ne tutuyolar okulda seni ayrıl sen de 32de izne bu ne yaa :KK43:

Daha yediye kadar da burdayım. Tam 32 zamanı buradaki dersler hafifliycek işte o zaman belki dayanabilirsen biraz daha dayanayım diyorum. Çünkü sonrasında da izin almamak karışabilir bu hoca.

fyz35 fyz35 canım baban hastaymış geçmiş olsun. Allah şifa versin inşAllah tez vakitte inşAllah ya Şafi adı hürmetine inşAllah. Sende kendini moral olarak düşürme bak bebiş hissedicek herşeyi bunu unutma.

Ne zamandır seni düşünüyordum hazırlıklar bitti süsleri yapıcam diyodu nerelerde diye :) bende whatsapp yok işte o yüzden gelemedim bizi de unutmayın burda.
Valla hazirliklae bitmedi ama yattigim yerden bitircem bi sekilde

fyz35 fyz35 canım ben görmedim baban hasta imiş. rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. allah onları başımızdan eksik etmesin :KK51:

Back
X