- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
Cnm numarani atiosun bana ben ekliorumWhatsapptaki gruba nasil giriliyor ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm numarani atiosun bana ben ekliorumWhatsapptaki gruba nasil giriliyor ki?
Cnm sabunu kurabiyesi kapi susu kolonya sisesisen nasıl süs hazırlıyorsun
Çok.ciciKızlar İnternette Böle Bi Lahusa Takımı Buldum Hastanede Giymek İçin Kullanışlı Olurmu Alıyımmı 65 TL miş Fiyatı
Eki Görüntüle 1323652
Cnm sabunu kurabiyesi kapi susu kolonya sisesi
Cnm ben zaten satisini yapiodum hamilelikten once sabun yapmak kolay ztnsabunu nasıl yapıyorsun örnekler varmı elinde
ya imleç yanlış olmuş SAĞLIKLA ZAMANINDA KUCAĞINA AL CANIM İNŞALLAHçok geçmiş olsun aman dikkat et :)
Canım benim çok geçmişler olsun.Rabbimden acil şifalar diliyorum baban için.cuma günü babamı hastaneye yatırdık yemek yiyemiyordu boğazında modül var dediler fakat doktoruyla bugün konuştuk yemek borusu kanseri olmuş.haftaya ameliyat edilecek doğum üstü bir anda oldu annem yanında doğuma az kaldı kv gelmez hayatta yanıma gelsede benim psikoloji bozulur napıcam bilemedim bir yanda babam bir yanda ben tek başıma mücadele edicem allah bana yardımcı olsun![]()
Canlarım ikinizide çok seviyorum çok öpüyorum.Allaha bin şükür kilosu bana yakın insanlar var.Ben de ilk hamileliğime 70 ile başlamıştım buna 82 ile başladım 95.5 kiloyumAllah yardımcımız olsun :)
Ben pilatese gittim ordan da doktora . Bebeğimiz 2 kilo olmuş , sanırım biraz iri olucak. E kuruyemişçinin eşi olunca böyle oluyor demekki yoksa ne şeker var nede genetik olarak iri doğum var
Başı aşağıda ama tam vajina hizasında değil azıcık solda , eşim diyor ben ittiririm doğuma yakın eğer yaklaşmazsa![]()
maşaallah subhanaallah canım bebeğine bende merak ediyorum tombişimi en son tombişti ama bu 1 aylık süreçte günde yemek yeme öğünlerim 3 dü zaten şimdi hepten 2 ye indirdim zorla kahvaltı yapıyorum ama kahvaltı denirse bazen bir kase çorba ile geçiştiriyorum bende böle bir yorgunluk halsizlik uyuşukluk var nedense miskinleştim iyice ne yemek yapasım var nede yemeye iştahım var halim var belkide oğluşumu iyi besleyemedim bile bu ayBen pilatese gittim ordan da doktora . Bebeğimiz 2 kilo olmuş , sanırım biraz iri olucak. E kuruyemişçinin eşi olunca böyle oluyor demekki yoksa ne şeker var nede genetik olarak iri doğum var
Başı aşağıda ama tam vajina hizasında değil azıcık solda , eşim diyor ben ittiririm doğuma yakın eğer yaklaşmazsa![]()
Canlarım ikinizide çok seviyorum çok öpüyorum.Allaha bin şükür kilosu bana yakın insanlar var.
Beni de sev zira ben kendimi sevemiyorum bu halimle,86 oldum ben de. Sekerim çıkmasaydı daha da olurdum da o beni frenlediCanlarım ikinizide çok seviyorum çok öpüyorum.Allaha bin şükür kilosu bana yakın insanlar var.
Birkaç kez üst üste hasta oldun ya onun da etkisi olabilir. Pi nin yaşamı diye bir film izlemiştim çocuk aslanlar okyanusta yalnız kalıyodu hayatta kalmaya çalışıyordu. Belki eşin yanında değilken güçlü olmalıyım fikri vardı otomatikman vücudun acı hissetmiyordu. Bak şimdi bende de güçlü olmalıyım fikri var bu arada hala okuldayım el insaf görevim olmadığı halde bir hocanın parmağında oynatmasıyla buradayım. Direnicem gücüm olsun inşallah beni yıldıramıycak. Birgün inşallah docent olurum kadrom yükselir bişey diyemezler.
Göbüşüm çok Büyüdü zorla yürüyorum
Hamile bel destek kemeri cok işe yarıyor bacım al ben de öleyim :}ayy yerim senin göbüşü beni güldürdün bir an sen kndi resini ekledin sandım bi baktım panda
Bende kndimi öle hissediyorum bnkide kocaman oldu ağırlaştı ya artık tuta tuta yürüyorum alttan destek verme ihtiyacım oluo otomatik :)