• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

çok pis gaza getiriyorsun insanı normal doğum için:KK55::KK19:
olmaması ıcın bır ssebep mı varkı canım..ahh bır yasasan ahh ..Mevlam bunu hak görmüş afedersın minnacık yerden koca bedenı çıkartmaya muktedır olmuş ee dahası nekı..Allah ol derse olur.. ;)

iremguzum iremguzum buyur canım benim yarım dünya göbeğim :anneadayı::KK48:

Eklentiler

• göbişim.webp
    göbişim.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 91
olmaması ıcın bır ssebep mı varkı canım..ahh bır yasasan ahh ..Mevlam bunu hak görmüş afedersın minnacık yerden koca bedenı çıkartmaya muktedır olmuş ee dahası nekı..Allah ol derse olur.. :KK66:

mucize işte...şuan bile o mucizeye ortağız tek bedende iki can iki kalp:anneadayı:

Yahu popoya da kramp mı girermis bi yasima daha girdim yeminle:KK57: uzanmis dinleniyordum hapsırmamla popom kaskati kesildi bacak kramplari gibi birsekil oldu hey yarabbim
onun acısı gecti derken ikinciye hapsurmamla sol kasigima bıcak batar tarzda bi agrı saplandi ciglik atmama kostu esim noluyor diye cok pis bir acıydı hapsuruk da luks oldu anammm anamm:KK17:
gecmis oksun canim guldum yazdigini okurken. Halimiz trajikomik : )

Ben pilatese gittim ordan da doktora . Bebeğimiz 2 kilo olmuş , sanırım biraz iri olucak. E kuruyemişçinin eşi olunca böyle oluyor demekki yoksa ne şeker var nede genetik olarak iri doğum var :KK70:
Başı aşağıda ama tam vajina hizasında değil azıcık solda , eşim diyor ben ittiririm doğuma yakın eğer yaklaşmazsa :KK70:
Ah canım sevindim bende
Ben pilatese gittim ordan da doktora . Bebeğimiz 2 kilo olmuş , sanırım biraz iri olucak. E kuruyemişçinin eşi olunca böyle oluyor demekki yoksa ne şeker var nede genetik olarak iri doğum var :KK70:
Başı aşağıda ama tam vajina hizasında değil azıcık solda , eşim diyor ben ittiririm doğuma yakın eğer yaklaşmazsa :KK70:
Ya şükür 2 kilo bir bebek daha. Benimde 2200 korktum şekerden mi.diye.şekerim çıkmadı ama belli olmaz dedim. Maşallah bebeğine.

kızlar 14 kilo almışım normal mi tabi 5 gün önce böyleydi :KK57:
normalnormal sensıkma canını ye gıtsın..
ben oyle seyler yedımkı bugun midem midem olmaktan azad olmak ıstıyor adeta..bulan bulan hali kalmadı yazık..ama ınatla yemeye devam edıyorum..ocağa patates koydumhaslansın ustune ketçap mayanez dokup yıyecem..sonrada cok geçmeden kusacam ınsaallah..tastamam böyle planım:KK70:

maşaallah subhanaallah canım bebeğine bende merak ediyorum tombişimi en son tombişti ama bu 1 aylık süreçte günde yemek yeme öğünlerim 3 dü zaten şimdi hepten 2 ye indirdim zorla kahvaltı yapıyorum ama kahvaltı denirse bazen bir kase çorba ile geçiştiriyorum bende böle bir yorgunluk halsizlik uyuşukluk var nedense miskinleştim iyice ne yemek yapasım var nede yemeye iştahım var halim var belkide oğluşumu iyi besleyemedim bile bu ay :KK43: :KK43: hep canım tatlı abur cubur istemeye başladı yine sanırım hazır ve kolay olduğu için onlara yöneldim. Halsizim çok ağırlaştığımı hantallaştığımı hissediyorum karnımın ağırlaştığını hissediyorum kızlar sizde de oluyor mu ?

Beni sevmiyormusun bacım bende 67 ile hamile kalıp 71-72 ye çıktım bende tombişim göbüşümü koydum görmedin mi yarım dünya geziyorum :KK48:
Amann ben senin kilonda hamile kaldım. Siz.hep zayıf olduğunuzdan 71 size çok geliyor.

aynanın karsısına gectım gobuk resmı cekıyım dıye vazıyetı görünce hemen geldım oturdum yerıme:KK70:..yarın sabah unutmazsam cekerım o zaman normal boyutlarına ınmıs oluyor:KK70:

Beni de sev zira ben kendimi sevemiyorum bu halimle,86 oldum ben de. Sekerim çıkmasaydı daha da olurdum da o beni frenledi
Evet sende fena sayılmazsın. Ben plan bile yapmıştım.şekerim çıkarsa diyet verir yaparım diye çıkmadı şans işte

Ay yok benim yemeklerimi beğenmiyo bizimkisi, gerçi bende onunkileri beğenmiyorum :) ondan bana yaptırmak istemez ve onun gibi yapmam için başında durup öğrenmemi ister ama pilav pişmiş mi nedir yaa. Bulgur pilavını kaynamış suya bulguru atıp suyunu çekince üstüne yağ kızdırıp dökerek yapar mesela ki ben yiyemem lapa gibi bişey olur.
Kvler ve eşlerin yorumu aynıymış valla,aynen benim eşimde öyle diyo huyu bu takma diyo ama insanını siniri bozuluyo yahuu. Geçen geldiğinde salamura suyu hazırlamayı bilmiyorum tuzunu falan sen ayarlar mısın dedim tamam dedi ben kaba peynirleri koyarken diyoki bu kadar tuz yeter mi :KK67:
Ayy sorma bıraksan sabaha kadar dedikodusunu yaparım yani o kadar hikaye var :)
bigun bulusup kv dedikodusu yapalim tam ayni modelmis bizimkiler.

Iyi aksamlar
Bugün kontrolüm vardi erken dogum riski yok simdilik hersey normal ama Aklima takilan kizimin kilosu suan yaklasik 1000 grammis sizce Azmi doktor Iyi yine dedi ama bilmiyorum. Kafama Cok takildi.
Ama Iyi olanda ilk sezeryan olmustu doktor dedi suan normal dogum icin hicbir Engel yok normal dogumu beklicez.
Ama bu kilo isi kafami karistirdi :KK43:
senin haftanda yuvarlarsak 1 kilo demisti dr tam 1 yoktu yani hic takilma saglikli olsn da dogurmasi kolay olur 3 kilo bebegi hem

baska bi sorunun yoksa canim normal diyebiliriz
aslinda dr a baksan 9 ay için bu kiloyu al diyor ama nasil absraucaz ben bilmuyorumki bunu : )
mide bulantılarım başladı ilk zmnlardaki gibi birde tansiyon başımın belası şu an:KK51:

normalnormal sensıkma canını ye gıtsın..
ben oyle seyler yedımkı bugun midem midem olmaktan azad olmak ıstıyor adeta..bulan bulan hali kalmadı yazık..ama ınatla yemeye devam edıyorum..ocağa patates koydumhaslansın ustune ketçap mayanez dokup yıyecem..sonrada cok geçmeden kusacam ınsaallah..tastamam böyle planım:KK70:
kız yemediğim halde 3 kilo almışım nasıl verecem bu kiloları bilmiom daha iki ay var önümüzde:KK8:

kız bu kac hafta oncekı gobek

o bir buçuk hafta önceki göbüşüm bacım anamgildeyken kardeşim çekmişti :D nie küçük mü ki bana her geçen gün biraz daha büyüyor gibi geliyor sanki kilo alıyorum büyüyorum gibi geliyor :anneadayı::KK48: şuan çekmek atmak isterdim ama telefonum çekim yapmıyor.

bir fincancık kahve içsem bişey olmaz demi:oops:
iç benden sana musade..
o bir buçuk hafta önceki göbüşüm bacım anamgildeyken kardeşim çekmişti :D nie küçük mü ki bana her geçen gün biraz daha büyüyor gibi geliyor sanki kilo alıyorum büyüyorum gibi geliyor :anneadayı::KK48: şuan çekmek atmak isterdim ama telefonum çekim yapmıyor.
benımkınden kucuk :)

ben neye anlam veremiyorum ve ıcınden çıkamıyorum bılıyomusun.2ay once butun aılem kesınlıkle onlarla gorusmeyeceksın.evlerıne gıtmeyeceksın,kocan rıza göstermezse burayada gelme ama onlarda senın evınegelmesın dedıler..cok buyuk kavgalar oldu yanı asla bır daha yuzyuze bakılacak durum kalmadı..
annem amelıyat oldu kv kp defalarca kere arayıp gecmısolsun demısler utanmadankı annem kv nın bana yaptıklarından sonra kv deye oyle seyler soyledıkı ben olsam ölurum daha konuşmam sılerım yanı...

gelgelelim sımdı doğumda kv yanıma gelmek ıstıyor utanmadan hıcbırsey olmamış ayağına yatıyor..ben anneme ne yapayım anne ben dıyorum(cunku asla konuşmam onlerıne yemek koymam yok sayarım yanı)böyle olursada daha buyuk seylere sebep olabılır ama başka bır turlude elımden ve dılımden gelmez..

annemın bana soyledıgı su oluyor..ıyı gelsın baksın dahane ıstıyorsun:KK57:bunedemek yaaa.. madembu kadar basıttıde nıye 2 ay once yıktın ortalığı benıbosatmaya kalktın dedım..o zaman oyle gereklıydı dıyo..ve bunları söylerken adeta alay edıyo durumla..
butun bunlar ne demek ..neyapayım ben? doğum yaklaştıkça ıyıce daral geldı valla ya..ve ben elım çenemde düşünüyorum ne yapayım dıye..ama asla kabul edemem olanları bıseyyok gıbı davranamam...ımkansız bu

Annelerinizin yaptıklarını duyunca şok oluyorum vallahi,hadi kayınvalideler yapsa bi ucu el deriz ,Allah kolaylık versin

Back
X