Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koyulmuyo ki görsen beni oturur ağlarsınnasıl küçük yaaa... ve herkes diyor ki son iki ayda alıyorsun esas kiloyu. göbeğin daha da büyüyecek falan... ben ki göbeğimi gayet gergin hissediyorum sanki 1 mm bile genişleyemeden yırtılcak çatlıycak gibi hissediyorum.
En cok kilo 6-7. Aylarda slınır yazıyor kitapta da:) son ay cok alan görmedim ya herkes kendi deneyimini paylaşıyor illa ole olacak die odaklanmamk lzm (iyi düşünmeye çalışan gebe )nasıl küçük yaaa... ve herkes diyor ki son iki ayda alıyorsun esas kiloyu. göbeğin daha da büyüyecek falan... ben ki göbeğimi gayet gergin hissediyorum sanki 1 mm bile genişleyemeden yırtılcak çatlıycak gibi hissediyorum.
amin canım saolasınCanim cok gecmus olsun babana allah acil sifalar versin
Kızlar başıma gelenleri anlatayım salı günü sabah vc ye gittim baktım kanama adet olmuş gibi.oyle korktum ki hemen hastahaneye gittik. Doktor baktı erken doğum başlangıcı var dedi rahim ağzı biraz düzlesmis dedi.hemen yatış verdi bi gün yattık şükür düzeldi. Dua edin şu 9 ayı tamamlayalim
En cok kilo 6-7. Aylarda slınır yazıyor kitapta da:) son ay cok alan görmedim ya herkes kendi deneyimini paylaşıyor illa ole olacak die odaklanmamk lzm (iyi düşünmeye çalışan gebe )
popon nerde? :)Ayy çok hoşuma gitti gobusleriniz dayanamicam ben de paylascm gobusumu :)
Eki Görüntüle 1324014
Geçmiş olsunölüyorum! sabahtan beri kusuyorum daha içimde bir şey kalmadı kaburgalarım ağrıdı.
ben ne kadar cins ve ters biriyim cümle alem başında kusar ben sonunda.
doktorluk bir şey yoktur heralde.
paınt yokkı bende.. zaten resmın boyutuda buyuk degıl ama oyle dıyorsen benim dediğimi yap canım benim. dosya boyutunu küçültmeden olacağını sanmıyorum.
paınt yokkı bende.. zaten resmın boyutuda buyuk degıl ama oyle dıyor![]()
paınt yokkı bende.. zaten resmın boyutuda buyuk degıl ama oyle dıyor![]()
Evet canim bende kizimda son ay hic almamistim dddigin gibi 5 ve 7. Ay atasi cok aliniuoEn cok kilo 6-7. Aylarda slınır yazıyor kitapta da:) son ay cok alan görmedim ya herkes kendi deneyimini paylaşıyor illa ole olacak die odaklanmamk lzm (iyi düşünmeye çalışan gebe )
ölüyorum! sabahtan beri kusuyorum daha içimde bir şey kalmadı kaburgalarım ağrıdı.
ben ne kadar cins ve ters biriyim cümle alem başında kusar ben sonunda.
doktorluk bir şey yoktur heralde.