• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bebelerın ısımlerı konuşulmaya başlanmış..

kızımın ismi GÜLFEM RANA (GÜLFEM:gül dudaklı,gül ağızlı demek---RANA:Güzel, hoş latif, parlak. Çok iyi, çok ala demek)

pipilinin isminide AHMET KAYRA düşünüyorum ben..(AHMET:Efendımız(s.a.v) ın ısmı---KAYRA:ihlaslı kişi demek)

nasıl kızlar sızce..pipilinin kayrasından emın degılım..AHMET ın yanınane yakışır kı baskao_O

Furkanlar , kayralar çok yaramaz oluyorlar,sen bilirsin yinede canım :D

gayet güzel ..hasan kp adı bende dusunmustum de:)
emrede gorumcemın kocasının adı.. :) butun ısımlerden var esımın aılesınde sinir oldum pipilimekoyacak ısım bulamıyorum yahu :p
hahahah pipili ne kizzz:KK53::KK53::KK53:

ben enes istiyorum ama kardesimin kp in adi diye esim istemiyor
bende bulamadim isim valla

mete nasil, ahmet e uysun diye deilde benimkine : )

Woow 13 kilo mu,süpermiş. Bu konuda da idolümsün canımcım :)

Selin de güzel ama ben Beril'i daha çok sevdim :)

Çok geçmiş olsun, artık biraz daha dikkatli olmak gerekiyor galiba çoğu kişi böyle şeyler yaşamaya başladı. İnşallah herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebişlerine
Teşekkür ederim canım

bir şey yemedim düzgün. ekmeksız peynır yumurta yedım ama oyle bır sey degıl, o acı su gelıp doluyor gırtlağıma kadar çay ıcıyorum mesela hıssedıyorum cayın boğazımın orda kaldığını yanıyor cunku orası.

Canım hamile bi arkadaşta buna benzer bi şe olmuştu. Diyetisyene gitti. Normal yemek porsiyonlarını çok az ye, aralarda da tam buğday ekmeği+kaşar ye demişti. ekmek+kaşar çok iyi gelmiş. Öle demişti arkadaş.

çıkayım hava biraz yağmurlu iken markete doğru yürüyüş yapayım :) tavşan beyin yeşillikleri bitmişti ona yeşillik almam lazım. markette biraz bayırda kalıyor çıkana kadar zorlanıyorum ama evde kös kös oturmaktansa en azından ciğerlerime temiz hava girer öptüm sizleri :KK51:

Tahıllar çok süt yapar derler aşûrelik buğday nohut falan da îyidir.
Nohut,fasulye,mercimek gaz yapmaz mı canım bebişe?

merhaba kızlar işlerim çok yoğun hiç giremiyorum dün doktora gittim. kızımı gördüm maşallah büyümüş teyzeleeri. abiside çok sevdi kardeşini. ben toplamda 9 kilo aldım kilolu hamile kaldım. o yüzden dikkat ediyorum. kızımın resmini ekledim. 1600 gr olmuş.
Ayy Allahım bu nasıl bir tatlılıktır, maşallah kızına:nazar: Çok net çıkmış yüzü,harikaaaa

beni ayda 1 çagiriyolar, hatta doguma kadar butun randevularimi aldim
bu randevulardan her hangi birinde bi sorun gorurlerse o zaman fazladan çagirilar ..

[QUOkontrolde, post: 38127949, member: 325041"]doktor demesi gerekli ben son kontrole gittiğimde bana artık 2 hafta da bir geleceksin dedi. yani yarın kontrolüm var ondan sonra 2 hafta sonra gidicem.[/QUOTE]
Son kontrolde ne kadarliktin ki

merhaba kızlar işlerim çok yoğun hiç giremiyorum dün doktora gittim. kızımı gördüm maşallah büyümüş teyzeleeri. abiside çok sevdi kardeşini. ben toplamda 9 kilo aldım kilolu hamile kaldım. o yüzden dikkat ediyorum. kızımın resmini ekledim. 1600 gr olmuş.

melek gibi maşallah,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Bak benim eşimin adı Ahmet Kıvan kv ondan başka kimsede kıvan ismi yoktur diyor. Gerçekten de tek :KK66: kıvanç isminin fiil hali. Övün demek.
vayy degısıkmıs.. kv de yede sasırmadım degıl hanı :)
hahahah pipili ne kizzz:KK53::KK53::KK53:

ben enes istiyorum ama kardesimin kp in adi diye esim istemiyor
bende bulamadim isim valla

mete nasil, ahmet e uysun diye deilde benimkine : )
meteyı bende sevıyorum dusunmedım degıl benım pipili ıcın.. hos bence;)
Bayanlar 31. Haftamin içindeyim iki haftada bir kontrole gitmek istiyorum artik ne dersiniz
bende ıstıyomda ahh ... :KK51:
Nohut,fasulye,mercimek gaz yapmaz mı canım bebişe?

Ayy Allahım bu nasıl bir tatlılıktır, maşallah kızına:nazar: Çok net çıkmış yüzü,harikaaaa
eylerı yıcenbacım kendını cekmıcen benden sana tavsıye ;)

Back
X