• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

vayy degısıkmıs.. kv de yede sasırmadım degıl hanı :)

meteyı bende sevıyorum dusunmedım degıl benım pipili ıcın.. hos bence:KK66:

bende ıstıyomda ahh ... :KK51:
eylerı yıcenbacım kendını cekmıcen benden sana tavsıye :KK66:

Evet değişik bir isim ve gerçekten de kimse koymuyor tek kaldı adamcağız koca Türkiye'de ;)

Ya ben
beni ayda 1 çagiriyolar, hatta doguma kadar butun randevularimi aldim
bu randevulardan her hangi birinde bi sorun gorurlerse o zaman fazladan çagirilar ..

Ya ben duzenli bi doktora gidemedim hep bi aksilik oldu farkli doktorlara gittim.bide benim bildiğim son ay haftada bir gidiliyo

ben gıder evımı supureyım ortalığa bır cekıduzen vereyim.. :KK25:haydın byeee

teşekkür ederiz minicik dudaklı kızım öper sizi
Bende onu öperim kuzum benim, inş benim kızımda böyle poz verir artık bize :)
vayy degısıkmıs.. kv de yede sasırmadım degıl hanı :)

meteyı bende sevıyorum dusunmedım degıl benım pipili ıcın.. hos bence:KK66:

bende ıstıyomda ahh ... :KK51:
eylerı yıcenbacım kendını cekmıcen benden sana tavsıye :KK66:
Neyi yiycem neyi?
Buarada Mete güzel hakkaten :KK66:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    49 KB · Görüntüleme: 68
:) Nil de güzel ben ilk başta iki isim düşünüyodum ama hep tek isim kullanılıyor diğer isim kullanılmıyor o yüzden tek olsun dedim. SiZin Azra çok güzel bir isim oldu hem senin hem eşimin ismiyle uyumlu :)
evet uyumlu olsun diye onu seçmiştik zaten rıza feyza azra :) oğlumuz olursada murtaza koymayı düşünüyoruz :D :KK70:

Nohut,fasulye,mercimek gaz yapmaz mı canım bebişe?

Ayy Allahım bu nasıl bir tatlılıktır, maşallah kızına:nazar: Çok net çıkmış yüzü,harikaaaa

Mercimeğe gerek yok sanırım. Nohut da haşlayıp suyu atılırsa fazla gaz olmaz herhalde. Özellikle tahılları öneriyorlar zaten süt için. Arpa buğday kenevir bile oluyormuş sanırım. Yine de bişeyleri yiyip de sütü artan annelere sormak lazım tabii. Benimkisi kitap bilgisi ;)

Kızlar başıma gelenleri anlatayım salı günü sabah vc ye gittim baktım kanama adet olmuş gibi.oyle korktum ki hemen hastahaneye gittik. Doktor baktı erken doğum başlangıcı var dedi rahim ağzı biraz düzlesmis dedi.hemen yatış verdi bi gün yattık şükür düzeldi. Dua edin şu 9 ayı tamamlayalim

Rabbim esirgesin ikinizi de vaktini beklesin kuzun insallah

Günaydın kızlar dün bir yedim bir yedim... gece facia ile geçti :KK43: mide ağrım tuttu, sabaha kadar kustum... off çok zor bir gece geçirdim, yemekte abartmayın yoksa benim gibi olursunuz :KK43:

Cok gecmis olsun canim abartamiyorum cunku yemek yapamiyorum:(

Okuldaki stres de etkiliyor. Zaten kimyasallar da dolu. 37 ye kasmasak mı ki.

Gel 34de bitirelim bu cileyi ortada bulusmus oluruz:)

bende en son babaannem öldüğünde kusmuştum. 10 sene oldu. hamilelikte de bir iki kez kusar gibi yaptım. ne olduysa son zamanlarda oldu.
ama bu başka bir şey o acı su duruyor orda gıtsın dıye yıyorum daha kötü oluyor.
bu tombik kız mıdemı büzüştürdü sıkıştırdı heralde.
kusamamak berbat bir şey ben şimdi biraz rahatladım işte.

Cok gecmis olsun canim insallah toparlarsin hemen usuttun mu ki

Ahmet ın yanına bunlardan hangısıyakısır soyleyın bakımmm

reha
sâfa
eymen ..

Safa ve eymen hoş sanki

Bugün doktora hocamla konuştum bebiş çok önemli dedi. Bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah sonrasında izin rapor kullanırsın dedi. Dinlen ve kafan rahat olsun dedi. Bakıcam duruma bakalım. Bir de Dr umla konuşacam.

rabbim merhametli insanları da cıkarsin boyle karsina insallah

Mercimeğe gerek yok sanırım. Nohut da haşlayıp suyu atılırsa fazla gaz olmaz herhalde. Özellikle tahılları öneriyorlar zaten süt için. Arpa buğday kenevir bile oluyormuş sanırım. Yine de bişeyleri yiyip de sütü artan annelere sormak lazım tabii. Benimkisi kitap bilgisi :KK66:
Ben severim bunları zaten gaz yapmayacaksa sorun yok, tecrübeli annelerde bi el atsın MaRaL_ MaRaL_ iremguzum iremguzum S serefraz85

bulgur pilavi ( yani bugday turevi hersey oluyor bunun yaninda tahilmi artik her neyse : ) )
alkolsuz bira diye bisey vardi, soda sisesine benzer sisede satilan bi içecek .. ben kizimda iki kolu fln içmistim, ana maddesi bugday ve seker olmasi lazim, malt içecek mi ne deniyor, geçmis zaman unuttum yaws

siz alkolsuz bira ve ezmirmek yazik googgle açikar zaten, bebek magazalrinda satiliyor diye duymustum Tr de
ama gun içinden 1 siseden fazla içmek yok, karacigeri yoruyormus

onune gelen herseyı.. :KK66: gazmış oymusbuymus demeden yıceksın bol sutun olcak..neyaparsan yap gaz olur olacak..
Buna sevindim bak, zaten şeker yüzünden diyet yapıyom şimdi doğumdan sonrada gaz diyeti yapmak sinirimi bozabilirdi. Tecrübenin önünde saygıyla eğiliyorum :KK68:

Back
X