• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Rabbim esirgesin ikinizi de vaktini beklesin kuzun insallah

Cok gecmis olsun canim abartamiyorum cunku yemek yapamiyorum:KK43:

Gel 34de bitirelim bu cileyi ortada bulusmus oluruz:)

Cok gecmis olsun canim insallah toparlarsin hemen usuttun mu ki

Safa ve eymen hoş sanki

rabbim merhametli insanları da cıkarsin boyle karsina insallah

İnşallah Allah hep iyilerle karşılaştırsın hepimizi canım. Dr umla konuşup duruma bir bakalım. Okula gidince kafam rahat olmuyor hergün bir stres. Zaten girdiğim dersten de para falan almıyorum onu da önümüzdeki hafta bitiriyorum sonra da ödev vericem. Dünkü gibi mesai saati haricinde de iş yapmam istenebir. Hayırlısı bakalım.

blogger-image--168243676.jpg

soldaki sise vitamalt i diyorum ben

bulgur pilavi ( yani bugday turevi hersey oluyor bunun yaninda tahilmi artik her neyse : ) )
alkolsuz bira diye bisey vardi, soda sisesine benzer sisede satilan bi içecek .. ben kizimda iki kolu fln içmistim, ana maddesi bugday ve seker olmasi lazim, malt içecek mi ne deniyor, geçmis zaman unuttum yaws

siz alkolsuz bira ve ezmirmek yazik googgle açikar zaten, bebek magazalrinda satiliyor diye duymustum Tr de
ama gun içinden 1 siseden fazla içmek yok, karacigeri yoruyormus
Dün ebebek Mağazası'nda gezinşrken görmüştüm canım dediğin şeyi. Göğüslerim koca koca oldular bari sütüm bol olsunda işe yarasınlar. Teşekkürler :KK60:

merhaba kızlar işlerim çok yoğun hiç giremiyorum dün doktora gittim. kızımı gördüm maşallah büyümüş teyzeleeri. abiside çok sevdi kardeşini. ben toplamda 9 kilo aldım kilolu hamile kaldım. o yüzden dikkat ediyorum. kızımın resmini ekledim. 1600 gr olmuş.

ay maşallah ne kadar belirginleşmiş. çok güzel bi kız maşallah. allah nazarlardan saklasın. tü tü tü...

Furkanlar , kayralar çok yaramaz oluyorlar,sen bilirsin yinede canım :D

ilkokulda furkan diye bi arkadaşım vardı , yaramazlığın kelime anlamını bilmez, ağır oturaklı bir çocuktu sanki büyümüş olgunlaşmış gibiydi , çok da çalışkandı yavru : ))

ya hakkaten sizin hepinizin totosunu alıp göbeğe koymuşsun gibi duruyo.

ama ben...

benim vücud yapım hiç bir zaman totoma almadım kilo. rahmetli babannemin vücuduna benzetir herkes vücudumu 4 çocuk doğurmuş ama kalça yapısı hiç yoktu genç kız gibiydi öldüğünde vücudu.
ama mesela kızkardeşim anneme benzemiş hafiften kalçaya alabiliyor kiloyu :) anne tarafım kalçalı birazcık :D o yüzden takma kafaya herkes bir olmaz :)

:D maşalah bacım vala sivri senin göbek tam erkek göbeği olmuş alah nazardan saklasın

sağol canım benim sizler kadar olmasa da her hamile gibi güzel göbeklerimiz var :) valla cinsiyet söylemiyorum artık millet arasında efsaneleşmiş sivri göbek erkektir diye :D

merhaba kızlar işlerim çok yoğun hiç giremiyorum dün doktora gittim. kızımı gördüm maşallah büyümüş teyzeleeri. abiside çok sevdi kardeşini. ben toplamda 9 kilo aldım kilolu hamile kaldım. o yüzden dikkat ediyorum. kızımın resmini ekledim. 1600 gr olmuş.
Oyy masallah o tombis yanaklara:nazar:

ayy kızlar fena başım ağrıyor , bayılacam sanki , sessizlik istiyorummm

Minnosumun cicileri yikandi ama ütüsü kaldı öylece haftasonu başlamak lazım haftaya belkirapor aalır istirahat ederim o arada halledebilirim inşallah cantayi da hazirlasaydim iyiydi. 3 ocak gibi izne cıkmayı planlıyorum inşallah okuldaki tüm sınav not islerimi bitirebilirim 34 en gec 35te yola duseyim korkuyorum istanbula varamadan buralarda kalirsam diye:(

ablam geldi kahvaltı ettik sonra evi temizledi oh be mis gibi hijyen koktu ev dünya varmış:KK73:

bıdıkımın kıyafetlerini sonunda ütüledik daha doğrusu ablam ütüledi hastane çantamı hazırladı
bu arada ggdan unibaby yenidoğan seti istemiştim o da geldi
bitek kendime gecelik ve hasta bezi almak kaldı onlarıda müsait bi zamanda çıkınca alacağım
ablam herşeyi internetten alıyorsun onlarıda al bari dedi alay etti :rolleyes:

Back
X