- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de erken ciktim geldim eve girdim yatağa brzdan mayisirim :) bi güzel uyku çekerim :)Dersim biter bitmez kostum eve yarim gün olan tek günum güya ama yine de cok yoruldum yahukarnımızi doyurduk pinekliyoruz kımılnaz icerde ben dısarda
![]()
teşekkür ederiz teyzesiOyy masallah o tombis yanaklara![]()
Simdi benim.kafama ne takildi bilen aydinlatirmi lutfen doktora kontrole gittigimde 30 haftalik tam 7.bucuk aylik hamilesin dedi bana doktor bu duruma gore bidahaki ay 8.bucuk aylik olmam gerekmiyomu ama 34 haftalik olmus olucam normalde benim sezeryan olucagindan zaten 2 hafta erkem alincak bebek ozamn benim bu sartlarda bidahaki ay dogum yapmis olmam lazim ay ve hafta hesabini tutturamadim yaww![]()
Yok yok deme öyle şeyler vaktinde gelecek inşallah kuzular.. ben 36 da yola koyulmayi planlıyorum iyi düşünelim iyi olsunMinnosumun cicileri yikandi ama ütüsü kaldı öylece haftasonu başlamak lazım haftaya belkirapor aalır istirahat ederim o arada halledebilirim inşallah cantayi da hazirlasaydim iyiydi. 3 ocak gibi izne cıkmayı planlıyorum inşallah okuldaki tüm sınav not islerimi bitirebilirim 34 en gec 35te yola duseyim korkuyorum istanbula varamadan buralarda kalirsam diye![]()
ben dün akşam ütülediğim kıyafetleri çantamıza yerleştirdim.
1 10'lu takım hastane çıkışı
1 5'li takım hastane çıkışı
2 takım alt-üst
1 japone, 1 kısa kollu, 1 uzun kollu çıtçıtlı body
2 adet yelek
3 adet iç gömlek (zıbın)
1 battaniye (1 tane de hastane çıkışında var)
6 adet ağız mendili
3 çift çorap
bebek bezi
şimdilik bunları koydum kızım için. koydukça yazarım.
Sen hergün süpürüyon galiba. Ben haftada bir anca![]()
Ben de erken ciktim geldim eve girdim yatağa brzdan mayisirim :) bi güzel uyku çekerim :)
Yok yok deme öyle şeyler vaktinde gelecek inşallah kuzular.. ben 36 da yola koyulmayi planlıyorum iyi düşünelim iyi olsun
Yoo gobekten farkı yok bence bnm kolum çok ağrıdıben hep göbeğe vuruyorum ama artık zorluyor,iğne girmiycem diyor resmen,geçen zarla zorla girdi,dedim herhalde damara falan geldi,tekrar çıkarıp başka yere yaptım,bacak konusunda çok acıyor diyorlar cesaret edemedim,acıyor mu gerçekten yoksa göbek gibi mi,kolunda arka kısmı artık eşime tutturur ben vururum olmazsa...
Ben de erken ciktim geldim eve girdim yatağa brzdan mayisirim :) bi güzel uyku çekerim :)
2 10 lu set
1 5 li set
1 alt ayaklı pantolon
2 üst uzun kollu body
2 yelek
3 battaniye 2 si setlerin içinde vardı
3 ağız mendili
3 çift çorap
1 pk bebek bezi
1 pk ıslak havlu
1 kundak
kendim için 2 çift çorap
1 yelek
1 hırka
1 pijama tk
2 hamile kilodu
2 hamile atleti
1 havlu
bardak çatal kaşık peçete ıslak mendil
bunları koydum
gecelik hasta bezi ve bebek için gazlı bez alacağım bi ara
hemşireler gazlı bez istiyorlarmış bebeği silmek için yıkamıyorlarmış arkadaş söyledi
teşekkür ederiz :)ay maşallah ne kadar belirginleşmiş. çok güzel bi kız maşallah. allah nazarlardan saklasın. tü tü tü...
ya elbette sırf sut ıcın yesınler demiyorum..ama tatlı sut yapıyor demek ıstıyorumkiz herseyi yesinde hamur isi tatli yemesin
bolll su içsin yeter bence : )
çocuk olunca gun aşırı süpürüyorum..heryerden kâğıt parçaları cekırdek kabukları topluyorum yoksa..esım tam bır kuruyemıs manyagı olur da :)Sen hergün süpürüyon galiba. Ben haftada bir anca![]()
o pek kullanılmıyor ama kullanırsan bırbattanıye yeterlı olur mınder le ne kadar rahatolur kestıremedım...ben hıc kullanmadım o aparatı kı geneldede kullanmıyorlarkızlar beşiğin alt açma ünitesi için minder veya yatak koymak gerekirmi
çünkü bildiğin tahta sertt yani
yoksa battaniye mi koyacağız sadece
Evet hafta olarak anladim canim ama is ay hesabi olunca karisiyo gibi neyse beynini yormim cok sagolbildiğim kadarıyla anlatayım
şimdi 28. hafta bittiğinde 7. ay bitmiş oluyor
yani 30 haftalıkken 7,5 aylık oluyorsun
ama biz 7,5 demiyoruz 8 ayın içindeyim diyoruz
32. hafta bittiğinde 8. ay bitmiş oluyor ve 9. aya girmiş oluyorsun
36. hafta bitince 9. ayı bitirmiş ve son aya yani 10. aya girmiş oluyorsun
doğum 40 hafta olduğu için 4 hafta daha kalıyor
ama sen sezeryan olacaksan 2 hafta önce olacaksan o zaman 38. haftada bebeğine kavuşacaksın
yani normalde zaten 37 den sonra sezeryan yapılabiliyor isteğe göre
anladığım kadarıyla erken değil normal zamanı olacak :)
ya elbette sırf sut ıcın yesınler demiyorum..ama tatlı sut yapıyor demek ıstıyorumtatlıya kadar cok daha sağlıklı kalorısız sut yapan seyler var zaten ..
çocuk olunca gun aşırı süpürüyorum..heryerden kâğıt parçaları cekırdek kabukları topluyorum yoksa..esım tam bır kuruyemıs manyagı olur da :)
o pek kullanılmıyor ama kullanırsan bırbattanıye yeterlı olur mınder le ne kadar rahatolur kestıremedım...ben hıc kullanmadım o aparatı kı geneldede kullanmıyorlar![]()