- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Canim kasar ve patatesde bebege kilo aldiranlar arasinda yumurta kasar sut patates ceviz findik
kaşarı erimişken seviyorum ben yaa yoksa tuzsuz geliyor bana o
ben bol tuzlu seviyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kasar ve patatesde bebege kilo aldiranlar arasinda yumurta kasar sut patates ceviz findik
sen ona söyle seminerle olmaz bu işler sıksın totosunu çocuk doğursun o zaman taşınır işine 250 mt mesafeye
dangalak dangalak konuşmasın beni bile sinirlendirdi
hee hergün 1 muz 4 mandalina yiyorum bakliyat zaten hergün çıkıyor işyerinde o açıdan sıkıntı yok :)
ben çok sağlıklı beslenmiyorum hala
sadece kola içmiyorum
onun dışında abur cubur da yiyorum fast food ta
sigara içmiyorum sadece zaten onu öncedende içmezdim
bende hep 2 ay diyorum![]()
Ben soranlara altı diyorum. Aman kime ne laf olsun diye soruyorlar zaten.
Ahhh burgerkingin, marketteki cips reyonlarının önünden geçerken içim gidiyo![]()
hah valla hislerime tercüman oldun![]()
kaşarı erimişken seviyorum ben yaa yoksa tuzsuz geliyor bana o
ben bol tuzlu seviyorum
aynen
hamile kalmadan önce de ne zaman doğuracaksın diyorlardı o zamanda bir çeyrek altın için doğuramam diyordum![]()
Sigara İçmek İstiyorum, Sigara İçmek İstiyorum, Sigara İçmek İstiyorum,sen ona söyle seminerle olmaz bu işler sıksın totosunu çocuk doğursun o zaman taşınır işine 250 mt mesafeye
dangalak dangalak konuşmasın beni bile sinirlendirdi
hee hergün 1 muz 4 mandalina yiyorum bakliyat zaten hergün çıkıyor işyerinde o açıdan sıkıntı yok :)
ben çok sağlıklı beslenmiyorum hala
sadece kola içmiyorum
onun dışında abur cubur da yiyorum fast food ta
sigara içmiyorum sadece zaten onu öncedende içmezdim
bende hep 2 ay diyorum![]()
çocukta olunca emzırdıgın ıcın sağlıksız yasayamayacaksın..sonra o buyudugunde sırf oda ıcmesın dıye kola meyve suyu cıps alamıcaksın eve.. sonra senınde gönlün geçecek..evladım ıcınnn dıyeceksın..Kızlar Ben Sağlıksız Yaşamayı Özledimİstediğin Gibi Dışardan Yemeyi, Abur Cubur Yemeyi, Sigara İçmeyi
![]()
çocukta olunca emzırdıgın ıcın sağlıksız yasayamayacaksın..sonra o buyudugunde sırf oda ıcmesın dıye kola meyve suyu cıps alamıcaksın eve.. sonra senınde gönlün geçecek..evladım ıcınnn dıyeceksın..![]()
Kızlar Ben Sağlıksız Yaşamayı Özledimİstediğin Gibi Dışardan Yemeyi, Abur Cubur Yemeyi, Sigara İçmeyi
![]()
Ben kumpiri özlemiştim en iyisi kaşarlı kumpir yemek ketcap mayonezsiz :)
doğumla neler neler degısecek bır bılsen...annemın klasıklerınden bırı ve de benım duymaktan en nefret ettıgım ama dünyanın en buyuk gercegı olan soz..Pofff Bende Doğumdan Sonra Eski Begüm Olurum Diyodum![]()
Yiyonda Olmuyo İşde Bende Yiyorum Misal Mayonez " AaaBunda Çiğ Yumurta Var Çocuğa Zararlı, Hardal Yok Buda Olmaz, Salam Çiğ Et Olmaz, Konserve Olmaz" Yoksa Bende Yiyorum Ama Düşünmeden Yemeyi Özledim. Kendime Zarar Vermek İsitorum Bünyem Alışık Değil Bu Kadar Sağlıklı Yaşamayaben arada yiyorum valla cips-fast food(mayonez yok ama) falan...
Ben kumpiri özlemiştim en iyisi kaşarlı kumpir yemek ketcap mayonezsiz :)