- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
Kızlar hastanedeyım erken dogum dedıler nat de sancım çıktı dua edın erken dogum yapmayayım
tobe bısmıllah..noluyo yavrum sıze. tutun nefesınızı çıkarmayın sakın çocukları ..Ikı santıme yakın açılmam varmıs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hastanedeyım erken dogum dedıler nat de sancım çıktı dua edın erken dogum yapmayayım
tobe bısmıllah..noluyo yavrum sıze. tutun nefesınızı çıkarmayın sakın çocukları ..Ikı santıme yakın açılmam varmıs
Kanunu uygular herhalde devlet de memuruna diye düşünüyorum. Geriye dönük izinleri alabilirsek süper olur yaw.
Canim ya gecmis olsun stres yapma bebisin zamanini bekler insallah dualrim seninleKızlar hastanedeyım erken dogum dedıler nat de sancım çıktı dua edın erken dogum yapmayayım
Yıllık izni kullanmadın diye silinmesi diye bir şey yok. Kullandırtmak zorunda.yerine para da verilemez. Ama kullanmadın diyelim zamanşaşımı 5 yıl bu süre içinde dava açabilirsin.Evt benim ilk çalışmaya başladığım zamanlarda çok yıllık iznim kaldı birtürlü alamıyordum. Onları verseler bile yeter![]()
zaten bırı bı sıftah yapsın otekıler anlaşmış gıbı dokuluyorlar..Ya sakın erken dogurmayin. Zamanini bekleyin bizimkiler de sizinkilere ozenmesin sonra)
Ahmet safa güzel oluyor.
hadıı bana fıkır verınseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ikı santıme yakın açılmam varmıs
geçmiş olsun sakin olmaya calış inş zamanında doğar yavrunHastaneye yattım
her memurlukta farklı mı ki?
babam polis 1 senelik iznini devredebiliyor, fazlası varsa yanıyor.
eşim asker hiç izin devredemiyor sonraki seneye kullanmazsa yanıyor.
para alma olayı falan da yok :/
cok gecmiş olsun canım insallah duzelir merak etme birsürü kişi yasadı senin yasadıgını..Allah zamanında kavustursun bebişlerimizi insallahKızlar hastanedeyım erken dogum dedıler nat de sancım çıktı dua edın erken dogum yapmayayım
çok super olur valla alabilirsen o zaman :)Evt benim ilk çalışmaya başladığım zamanlarda çok yıllık iznim kaldı birtürlü alamıyordum. Onları verseler bile yeter![]()
Yıllık izni kullanmadın diye silinmesi diye bir şey yok. Kullandırtmak zorunda.yerine para da verilemez. Ama kullanmadın diyelim zamanşaşımı 5 yıl bu süre içinde dava açabilirsin.
Sen istemeden izni.bölemezde ama bizimkiler her şeyi yapıyor.
İşte kanunda yanma diye bişey yokmuş bizi kandırmışlar. Topluca geriye dönük izinlerimizi alabiliyormuşuz.
hadi ya bilmiyordum, iyiymiş o zaman
ilk tayin çıktığı zaman yol parası mı ne verilmemiş babamlara verilmesi gerekiyor diye bunlar dava açtılar toplanıp toplanıp. birine devlet geri dava açmış tazminat davası ve tabi kazanmış adam borçlu çıkmış yani :)
zaman aşımı olmuşmuş; babam duyduğu anda geri çekmiş de onun başına borç çıkmadı bir de![]()
Emekli olunca zaman aşımı olabilir de halen çalışana zaman aşımı demeleri saçma geliyor. Kanunda ilgili maddeyi bulursak orada zaman aşımını da yazıyırdur belki.
yok canım çalışıyor hala emekli olmadı...