• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ya kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz

bi tarafından uydurmuş heralde , işe başladıktan sonra 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat , tüm arkadaşlarım böyle kullanıyor

Bebegimin odasi geldi bugun:) yatak tekstilini ve bebegin kiyafetlerini yikayacam yarin. Pazar gunu de annem gelip odayi temizleyip utulerini yapacak bebisimin:) dogum cantasini da bu ay sonuna kadar hazirladimmi icim rahat edecek. Odanin son halinin fotosunu koyarim bitince :)

PhotoGrid_1417695909967.webp Bu da benim göbiş:)

I ideal geçmiş olsun canım bebeğini vaktinde ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Litchi Litchi 4857 iş kanununun 53.den 58.e kadar hepsi yıllık izinle ilgili istersen bak

hamileliğin başınadan beri çok fazla sevmediğim çaya deli gibi aşeriyorum ketcap mayonez hiç yemediğim kadar yedim yiyorumda patatesin üzerinde canım cekiyor çokm mu zararlı ketcap mayanoz kafama takıldı şimdi

ketçabı bilmiyorum bende yiyorum ama mayonezin içinde çiğ yumurta olduğu için zararlı canım

Ya kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz
Netten ulasabilirsin canim. 657 sayili devlet memurlari kanununda. Yonetmeligi de olabilir tam bilmiyorun.Sut izni diye birsey var. Ona kalirsa calisanarin 50 den fazla cocugu olan her kurum acmali bu da var ama kim uyuyor. Yani anne aleyhine yorumlari yapan kisileri hic anlamiyorum. Uygulanmayam seyleri uygulamak yerine olani tersinden yorumlamak nedir yaa

Canım çekti diye dışardan kumpir istedik sadece kaşarlı kumpir dedik zeytin ve turşu olacaktı ama bir geldi içine Rus salatası da koymuşlar yiyemedim :KK43:
bi sefer yesen nolucak canim
ben gecen gun sosse blanche yedim onun içindede mayonez var galiba ama hiç aklima gelmedi mayonezdeki çiçg yumurta ..
bide ketçap niye çok yasaklar arasinda, sen birine demisin ketçapdami yiyon diye , benim eve girmezde merak ettim
millet peynir ekmek gibi mayonez ketçap tuketiyor yaws çevremdekiler, bana da saf gozuyle bakiyoalr tabi yemiyorum yedirmiyorum diye : )

Kızlar hastanedeyım erken dogum dedıler nat de sancım çıktı dua edın erken dogum yapmayayım

canim benim inşallah kuzun kalabildigi kadar kalit annesinin gobusunde sakin olmaya calis tedbir alinmistir illa ki rabbim yardimcin olsun. Bi belirtin farkli bi durumun var miydi birden mi oldu nsl anlasildi off sizleri duydukca panikliyorum buralarda kalıcam diye ya:(

haberlerde gordunuzmu , adanada 2 yasinda bi çocuk 1.5 aylik kardesine biberonda kola içirmis çocuk ölMü$ .. Allah bilir gazli olunca cigerine mi kaçti noldu yavruacaza
2 yasindaki çocuk içsin diye kola koydular herhalde biberonada
yasi kaç olursa olsunn çocuga cola verenlere illettt oluyorummm:KK67:

İşte bana gelip bu izinleri kullanmalısın diyen de olmadı iki yılda bir yanıyor sandık. Beş yıl olayı halen çalışan için de geçerli mi sanki emekliye beş yıllık geri dönüş veriliyor diye biliyodum. Çalışana ise tüm çalıştığı yıllardaki izinler toplu olarak verilebiliyırmuş. Ay böyle olsa var ya acayip süper olur :) bir örneğimiz olsa keşke.
Bu konu kanunda yazanla uygulama arasında dünya fark var. sana izin vermediyse talep edeceksin,vermek zorunda ama vermedi diye kimse gidip dava açmıyor. Kanunda emekli diye yazdığını hatırlamıyorum sadece zamanaşım süresi 5 yıl diyor.
Hoş sana izin verdiler diye alacakları cezada 3 kuruş.bir şey. Kim uğraşır bunlarla.
Abim ve eşi ziraat bankasında bir ay izin hakkı var ama on gün veriyorlar. Senede 3-4 kez tatildeler. Onlarında birikmiş izinleri varmış canları sıkıldıkça kullanıyorlar.

Benim telimde internet yok evden bağlanıyorum ve hep düşünüyorum doğumda haber veremem. Gerçi siz anlarsınız girmeyince.

Back
X