• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Onu nasil duzeltebeilirim bilmiyorum.daha onca bana vurduğunda iki aylik hamileydim anneme babama söyledim uzulduler,esimi uyardilar ama sonuc gene ayni artik söylemiyorum. Bide onlarda üzülmesindiyorum.burada okuyorum ya arkadaşları maşallahsubhanallah diyorum.dert ettikleri sşeyler ne güzel şeyler ne hafif.benim imtihanimda bu yani sabir edicem yapacak bisey yok.güzel dilekleriniz için tesekkur ederim dualarinizda unutmayin
Benm imtihanım ne demek ? Rabbim hamile kadına bunu reva görür mü? Kendini o hasta adamdan koruyabildiniz kdr koru ama kabullenme lütfen.. En zor işin 9kolayı var. Sen şimdi bu donemi zararsız atlatmaya bak da..

MaRaL_ MaRaL_
Canim annem sabahlari ilik suyla baslar gune. Ayrica kabizlik icin bagirsagi terbiye etmek gerekir diye okumustum. Sabah saatinde hep ayni saat ama oturacaksin bi sure wcde ama ikinmak yok. Yarin yine ayni. Bi sure boyle olunca alisiyomus. Ama ikinmayacaktin simdi zor gecer senin icin acisi. Gecmis olsun

Ona kalsa bana dediği laf su: sen kimbilir ne günah isledinde ben sana bunları yasatiyorum yani ben haketmisim...bende dedimki Rabbim sevdiğine imtihan verir benide seviyoki seninle ugrastiriyo.ya cevremde skintimi acabilcegm guvenebilcegem bi insanda yok arkadaşlarıma eltilerime akrabalarıma ne kadar güvene bilirim. Şuan burada bunları yazmak bile bana ne kadar iyi geliyo.bi tek annem var konuda artik üzmek istemiyorum.elindem bisey gelmiyo zaten kadincagizin çünkü zamaninda oda yasamis aynilarini ve sabretmekten başka yol bulamamis...Allah büyüktür ya

MaRaL_ MaRaL_
Canim annem sabahlari ilik suyla baslar gune. Ayrica kabizlik icin bagirsagi terbiye etmek gerekir diye okumustum. Sabah saatinde hep ayni saat ama oturacaksin bi sure wcde ama ikinmak yok. Yarin yine ayni. Bi sure boyle olunca alisiyomus. Ama ikinmayacaktin simdi zor gecer senin icin acisi. Gecmis olsun
unutmsam da yapsam o dedigin oturmayi canim
çok sert bi sekilde orda duruyordu , ayakda da duramiyordum, oturamiyordumda ikinmak zorundaydim yani
uff boyle açik açik yazmayida sevmiyorum ben ya : ((

Ona kalsa bana dediği laf su: sen kimbilir ne günah isledinde ben sana bunları yasatiyorum yani ben haketmisim...bende dedimki Rabbim sevdiğine imtihan verir benide seviyoki seninle ugrastiriyo.ya cevremde skintimi acabilcegm guvenebilcegem bi insanda yok arkadaşlarıma eltilerime akrabalarıma ne kadar güvene bilirim. Şuan burada bunları yazmak bile bana ne kadar iyi geliyo.bi tek annem var konuda artik üzmek istemiyorum.elindem bisey gelmiyo zaten kadincagizin çünkü zamaninda oda yasamis aynilarini ve sabretmekten başka yol bulamamis...Allah büyüktür ya
Tovbe hasaa kendini Allah mi saniyo. Gunahin varsa ahirette cekersin. O kimmis. Calisiyosan bi artin var. En azindan kendine bakarsin ailenin yaninda. Yoksa zor ama illaki bi yol bulunur.

unutmsam da yapsam o dedigin oturmayi canim
çok sert bi sekilde orda duruyordu , ayakda da duramiyordum, oturamiyordumda ikinmak zorundaydim yani
uff boyle açik açik yazmayida sevmiyorum ben ya : ((
gecmis olsun. Ben oyle olunca patlasam da bekliyorum. Benim ilk basta oyle oluyodu ama hic catlama olmadi allahtan. Sabah zeytinyagi yap kendine icmesen de ekmek banip ye.

gecmis olsun. Ben oyle olunca patlasam da bekliyorum. Benim ilk basta oyle oluyodu ama hic catlama olmadi allahtan. Sabah zeytinyagi yap kendine icmesen de ekmek banip ye.
bekliyorum derken canim oturmuyonmu yani wc ye
valla kiz girmisti tuvalete çikaana kadar dort dolandim evde, gerçi girdimde noldu daha beter oldum dedigin gibi amaaan ne biliyim yaaa

off:KK42:

Evet canım çok geç oluyor. Dokuzdan önce akşam yemeği yediğimiz çok nadirdir.

annemler öyle geç geldiği için işten; bizim 7 yi bulmuyor eşim 6 da geliyor hemen oturuyoruz genelde sofraya... 1 senedir değişti benim de düzenim ama sonra 10 gibi acıkıyorum yine o da kötü :)

çok saol canim
sabaha ilk isim bu elmayla ilik su olacak
hatta simdi gidip zeytin yagini içeyim uzerinede ilik su içeyim
kayisiyla elmayida masanin ustune koyum unutmayim
gerçi boyle canim yanarsa her zaman unutmam imkansiz ama neysee
Canın yanmasın inş.canım zor bilirim. Dikkt istiyo biraz

melikecaglar melikecaglar diğer mesajlarını da okudum canım. ne desem bilemedi boğazım düğümlendi; karnında bebeğinle bu reva mıdır ya... yazıp yazıp siliyorum, ağır şeyler yazmamak için eşinle ilgili...
2 yıllık evlisiniz ama evli olmaya alışamamış galiba sürekli annelerine gitmek istediğine göre, bu durumda ailesinin dolduruşuna da geliyor olabilir... uzaklar mı size?
eltine, akrabalarına güvenemezsin doğru ama yakın arkadaşın olabilir. ama en önemlisi ailen; annen bir şey yapamıyorsa babana anlatmayı denesen...
ayrılmayı düşünmüyorsun anladığım kadarıyla; allah eşine doğru yolu göstersin inşallah diye senin için dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden...

Bana diyet verdikleri icin suan sinirlar icinde. Aclik 70-85 arasi tokluk 110-160 arasi degusiyor bnm.
İyiymiş canım ben dün ve Bugün yaptırdım 50 dün bugün 100 malesef 100 lük mahvetti beni çıkardım hepsini dahada yaptiramiycam dedim dr oda tokluk ölç dedi 180 200 arası olursa gel dedi bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz diyet te yapmiyorum zaten öyle çok yiyen biride degilim az az sık sık artık basarabilirsem...

Ben şu dikiş işinden korkuyorum yoksa 3 gün sancı çekebilirim. Görünmüyor bir de canlı canlı kesiyorya neden kesiyor sanki ebeler hiç kesmiyor.bence herkes ondan korkuyor o nedenle normal doğum istemiyor

doğum eğitminde ilk derste, derse giren ebe anlatti canım neden kestiklerini. bebeğin çıkacağı kadar esnek bir yapıdaysa müdahale etmiyoruz ama değilse mecburen kesik atıyoruz yoksa çok kontrolsüz bir biçimde yırtlıyor dedi. ve bu durum anneye daha fazla acı veriyormuş, doğum sonraı da estetik olarak berbat gözüküyormuş oluşan o yırtıklar. kesi yaparken de bir iğne yapıyoruz dedi dikerken de yapıyolarmış.

Back
X