- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
Ne güzel şanslısın.
bence bol bol süper dadı programını izlemeliyiz orda da güzel şeyler öğretiyorlar insana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel şanslısın.
Bizimki de oyle . Taklaci guvercinlerBebikSu yine atağa geçti![]()
Hem sütün daha çabuk gelmesi için hem de doğum sırasında Oluşan ödemlerin atılması için benim doğumum normaldi ama bebeğim 4200 gramdı baya zorlandım ödemim çoktu o yüzden ...Niye o kadar çok banyo yaptırıyorlar acaba?
Patates pirinc muz hazir gidalar yagli yemek kizartma yememeye calis. Yemekleri hep haslama olarak yiyorum. Bnm aclik sekerim hic yukselmedi tokluk yukselebiliyor bunlardan yedigim zaman. Bana olcu aleti verdiler surekli takip ediyorum gunde 6 kere.İyiymiş canım ben dün ve Bugün yaptırdım 50 dün bugün 100 malesef 100 lük mahvetti beni çıkardım hepsini dahada yaptiramiycam dedim dr oda tokluk ölç dedi 180 200 arası olursa gel dedi bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz diyet te yapmiyorum zaten öyle çok yiyen biride degilim az az sık sık artık basarabilirsem...
Onlar hep haklıdırlar ve biz hep hakediyoruzdur.. Lafla ve eliyle her ne kadar yeltense de fiziksel şiddet görmedim ama duygusal şiddeti zirvesinde yaşıyorum.. 3 yıldır bomb.k olmuş bi hayatım var.. Ailem gözümün içine bakıyo bırakıp yanlarına döneyim diye ve sanırım öylede olacak çünkü gücüm kalmadı dayanmaya.. Artık kızım var,onun için güçlü olmam lazım.. Allah yardımcımız olsun,bu da bizim imtihanımız işte..Zaten iki senelik evliyim oncesindede siddete meyillilik vardi ama hemen gonlumu aliyodu simdi kendi hakliliginin derdinde...
Ayy gözün aydın canım :) Rabbim tez zamanda göğsüne kavuştursun kuzucuklarını,evinize dönün sağlıcakla inşallahKızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
Onu nasil duzeltebeilirim bilmiyorum.daha onca bana vurduğunda iki aylik hamileydim anneme babama söyledim uzulduler,esimi uyardilar ama sonuc gene ayni artik söylemiyorum. Bide onlarda üzülmesindiyorum.burada okuyorum ya arkadaşları maşallahsubhanallah diyorum.dert ettikleri sşeyler ne güzel şeyler ne hafif.benim imtihanimda bu yani sabir edicem yapacak bisey yok.güzel dilekleriniz için tesekkur ederim dualarinizda unutmayin
midem bulanir diye korkmustum
gidip bi yemek kasigi falan içiyim bari, ekmek yiyemem ki bu saatde
bugun uç gunde yedigimi karbonhidrati sekeri bi gunde aldim, dikkat etmem lazim : (
valla canim en son ne zamn çikdim hatirlamiyorum ama ihtiyaç hissedince gidiyorum iste , vakdine hiç dikkat etmemistim
kan hapinida birakiyorum kansiz klairim daha iyi o aciyi bi daha çekecegime
face de yazdığın günden berıdır senden haber bekliyordum..tahmınde etmıstım açıkçası..ıyı olmanıza sevındım.. endıse etme bıran evvel toparlanıp evınıze donersınız ınsaallah..haydı sıranı savdın darısı basımıza.Gozlerın aydınKızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
canım gözün aydın en kısa zamanda sağlıkla kucağına alasin inşallahKızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
Gozunuz aydin canim! Allahim saglikla evi gelmelerini de nasip etsinKızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
İdrar için.Sonda ne için ? Ben hiç bişi bilmiyorum galiba![]()
canım inşallah En kisa zamanda çıkarlar kuvezden de sağlıkla kucağına alırsın yavrularını.. allah bagislasin bebişleri size..Kızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
o zaman içeride dursun çocuk : ))
e sezeryan nasil olucan sen onda daha çok takiliyor
bana sonda takildimi hatirlamiyorum, hiç farketmedim ki : )