• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Facede nerde yazıyorsunuz. Neden bize de haber vermiyorsunuz ya
Valla gizli saklı pek gruplarının var.
Küstük.

Ben facebook da bilmiyorum.var ama orda grup mu var.
2015 ocak annelerı grubu varmış bende 1 haftaoncefarkettım uye oldum..orda rastladım ıkızlerın annesı olan hande hanıma.. kanamam var demıstı en son.. ektra bı grup falanyok yanı..;)

kısmetse bende şubat annesi olucam. kansızlık sorunu yaşayan var mı ? bende bu sorun var ve beni çok halsiz bırakıyor. önerilerinizi bekliyorum..

Kim kahvaltı hazırlayacak simdi uyanir uyanmaz bogaz derdine düşmek tuhaf geliyor bazen ama mide öyle demiyor kucugum icerden tepiyor buyuk kizanim babasinin tepesinde acıktim baba kalk hadii diye.hazir masaya uyanın artık kahvaltı hazir diye cagrildigimz günler ne guzeldi be;)

Kim kahvaltı hazırlayacak simdi uyanir uyanmaz bogaz derdine düşmek tuhaf geliyor bazen ama mide öyle demiyor kucugum icerden tepiyor buyuk kizanim babasinin tepesinde acıktim baba kalk hadii diye.hazir masaya uyanın artık kahvaltı hazir diye cagrildigimz günler ne guzeldi be:KK66:
ben gece boyunca uyumayınca esım sabah namazdan sonra sen yat ben kahvaltıyı hazırlarım dedı..bırazda masaj yaptı ben kramp yuzunden :KK61:ağlarken..tam uyuyacaktım kız uyandı..esım yemek hazırdedı..uykuda yalan oldu..gercı karnımı doyurmuş oldum hıc degılse..ama mutfak dandını..offfffffffff:mad:

Allahımmm ben bebeklere nasıl heyecanlandım duygulandım anlatamam.
Ben de bugün 32 haftalık oldum iki hafta da önde çıkıyor.
4 hafta kalıyor geriye. Son ayım yani, aşırı heyecan ve panik sardı beni.

Ayy evet ya icimi bir heyecan nese kapladi haberi duyunca sırasıyla zamanında darısı bizlere insallah;)

kısmetse bende şubat annesi olucam. kansızlık sorunu yaşayan var mı ? bende bu sorun var ve beni çok halsiz bırakıyor. önerilerinizi bekliyorum..

Benm hep oyle kan hapı disinda birsey yapabldgm söylenemez sürekli yorgun bitkin bir haldeyim

bunun ıcın dr unun aldıgıbır onlem yokmu..ben hergun kucukbır kase cekırdeklı sıyah uzum yıyorum.. kanyapar derler..kan degerlerım ıyı ama vc ye cıkmamıda kolaylaştırıyor ..ekstra bırvıtamın ılacfalan kullanmadığım ıcın kendımcetakvıye yapıyorum ıste:KK51:

ben gece boyunca uyumayınca esım sabah namazdan sonra sen yat ben kahvaltıyı hazırlarım dedı..bırazda masaj yaptı ben kramp yuzunden :KK61:ağlarken..tam uyuyacaktım kız uyandı..esım yemek hazırdedı..uykuda yalan oldu..gercı karnımı doyurmuş oldum hıc degılse..ama mutfak dandını..offfffffffff:mad:

Olsun kız hepimizin evi almıs yürüyor en azından karnın doymus kısa günün karı say;) ben bu gece az da olsa uyumusum bin şükür rabbime

Bebişler acıktı,tepikliyor kızım :D gidip kahvaltı yapma zamanııı,görüşürüz :D

Facede nerde yazıyorsunuz. Neden bize de haber vermiyorsunuz ya
Valla gizli saklı pek gruplarının var.
Küstük.

dışlandıkmı ne :KK53:

Ise gitcektin bugun sen galiba gitme yat dinlen hatta mumkunse kontrole git canım gecmis olsun bu arada

sağolasın canım
valla bilmiyorum ne yapacağım
sabah kocama sinir oldum zaten ararım 3,30 da gelir alırsın beni dedim servisle gidersin dedi öküz
servisle otele varamadan doğururum yollar çok bozuk hoplaya zıplaya gidiyor
ama inat ettim aramayacağım

Ay valla şu bebişleri kazasız bi doğuraydık,benimde aklım çıkıyor,karnım sertleşiyor,doktora soruyorum normal diyor,acaba sancım oluyor da fark etmiyor muyum diye kendi kendimi yiyorum, nasıl sertleşiyor,sanki sol tarafta kafası bebişimin,sağ taraftada ayaklarını hissediyorum, sendede mi öyle sertleşme?

bildiğin taş gibi oluyor sanki karnıma değilde duvara dokunuyormuşum gibi
ben ayaklarını hissetmiyorum ama sağ tarafta bişey var kafasımı totosumu bilemedim
hoplayıp duruyor zaten o hopladıkça daha çok sancı yapıyor

Kızlarrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) güzel sağlıklı bir haftasonu olsun inşAllah hep güzel haberlerimiz olsun bu arada 5000 . Sayfaya gelmişiz nerdeyse

2015 ocak annelerı grubu varmış bende 1 haftaoncefarkettım uye oldum..orda rastladım ıkızlerın annesı olan hande hanıma.. kanamam var demıstı en son.. ektra bı grup falanyok yanı..:KK66:
Hhııı bende şubatların var sandımdı. Pardonn

bunun ıcın dr unun aldıgıbır onlem yokmu..ben hergun kucukbır kase cekırdeklı sıyah uzum yıyorum.. kanyapar derler..kan degerlerım ıyı ama vc ye cıkmamıda kolaylaştırıyor ..ekstra bırvıtamın ılacfalan kullanmadığım ıcın kendımcetakvıye yapıyorum ıste:KK51:
günde iki demir vitamini alıyorum. sabah açken iki kaşık üzüm pekmezi. ama pek bir şey değişmedi, konuşurken bile yoruluyorum

Back
X