• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

benim çocuklarimin arasi 19 ay, her konuda zorlandim tek konu hariç, oda buyugun uykusu
bi evde iki çocuk varsa ve biri kendi kendine uyyorsa bu çok ama çokk buyuk bi kolaylik bence ..
saati geldimi odasina koyardim uyurdu bende kuçukle ilgilenirdim ( esim hep çalisiyordu aksamlari, gece 12 de geliyordu simdi oldugu gibi )

yani senin 1 numaraya kendi kendine uyumayi ogretmen lazim ama nasil bilmiyorum ki yasi kuçukkdu hatirladigim kadariyla

ben kizima 4 aylikken ferber yontemini uygulamistim,6 .5 yasinda o gunden beri uyku sorunu yasamadim
olmadi sende kuçuge kendi kendine uyumayi ogretirsin , ikisinden birinin kolay uyumasi lazim akil sagligin için : )
sorunlu degil uykusu ayagimda falan sallamadim ama simdi keni basina uyumaya alistirmak istemedim tam bebek oncesi. Yoksa yapsa miydim

Ben şu dikiş işinden korkuyorum yoksa 3 gün sancı çekebilirim. Görünmüyor bir de canlı canlı kesiyorya neden kesiyor sanki ebeler hiç kesmiyor.bence herkes ondan korkuyor o nedenle normal doğum istemiyor
hissetmiyorsun. SOnucta disi de canli canli cekiyorlar ama orayi uyusturuyor. Ayni mantik

mazot kokluyorum , AŞ ermeye gel,
Bebek TIR Şoförü olcak heralde
ben de kokladim dun benzin Sonra kapali otoparktan cikmak istemedim toz kokusuna bayildim. Bi hortum olsa da sulasam suralari dedim esim manyak dedi. cinko eksikliginden de olurmus bunlar

kizlar kabizim ama oyle boyle deil, 1 saat ugrastim , dogum salonunda bu kadar ikinsam 10 tane çocuk dogururdum
zeytinyagi içtim, malzzeme olsa kendime lavman yapacakdim çok zor durumdaydim,daha once hiç bu kadar zorlandigimi hatirlmaiyorum
uç gundur kan hapini almaya basladim once unutyorum diye almiyordum ,ebe onemli bu hap çok yorgun olursan falan dedi diye almaya abslamistim

bi daha olmamasi için napayim, yardim edin bisey soyleyin
dr un yapacagi bisey olsa valla giderdim,kan bile geldi:KK61::KK61::KK61::KK61:
of o noktaua gelmemek lazim. Gecer ins. Ben de hep kabizim. Demir ilacini da birakmiyorum mecbur

Bence haline sukret arkadasim hamile kaldigimdan beri esim 180 derece degisti hatta bazen dayak bile girdi isin icine.derdime derman kimsede yok daha 22 yasindayim ama bu hayat degil yani hamdolsun genede demekten baska care yok.hamile kaldigim gunden beri agliyorum mesela...tek kavga sebebimiz ailesinin yanina gitmek istiyor surekli
herkes birsey yazmis allah yardimcin olsun. Ama gucun varken cozum bulunacakken zulme boyun egersen mazlum olmazsin. Ins bir cikis bulursun

Ah canım diyeceksin şimdi sen de doğum şekli beğenmiyorsun ama takılan her şeye karşıyım şu sonda işi bile beni sinir ediyor.
en birsey takilmadan yapilan dogum normal dogum.kesi de olmayabiliyor ins olmaz bu defa bnim.

Onu nasil duzeltebeilirim bilmiyorum.daha onca bana vurduğunda iki aylik hamileydim anneme babama söyledim uzulduler,esimi uyardilar ama sonuc gene ayni artik söylemiyorum. Bide onlarda üzülmesindiyorum.burada okuyorum ya arkadaşları maşallahsubhanallah diyorum.dert ettikleri sşeyler ne güzel şeyler ne hafif.benim imtihanimda bu yani sabir edicem yapacak bisey yok.güzel dilekleriniz için tesekkur ederim dualarinizda unutmayin
yapilacak sey yok diyorsun allah yol gostersin sana ins.

bence bol bol süper dadı programını izlemeliyiz orda da güzel şeyler öğretiyorlar insana.
Pek onaylamiyor egitimciler o programi. Cocuklari o noktaya getirmemek onemli. Her seye inatlasan cocugu biz olusturuyoruz sonra mola sandalyesi pek dogru degil.

Kızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
Masallah canim. Allah saglikla eve getirmenizi nasip etsin en kisa zamanda

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
geceden beri sallanıyoruz sabah sabah yine deprem oldu uyku tutmadı benide
Gecmis olsun..

kızlar bu arada dün gece doğum sancılarım tuttu galiba yine
Allahım ne çektiğimi bile bilmiyorum benden nasıl anne olacak
bence ihmal etme dr.u ara. Ilac verir gecer sancilarin

Simdi sayfamiz cok ama dogum sonrasi girmemiz yazmamiz zor olucak. Hele face olursa buraya ugrayan olmaz. Benim gibi face kullanmayanlar da kabak gibi kalir ortada. Bosverin baska yerleri burasi bize yeter. Ig ztn sohbet yeri degil. Watsup da istemedim nedense ben. Tlfndan giriliyor foruma ben hep telden giriyorum bunu bahane etmeyin

Dunden beri gecmisi okuyup yetiscem derken ancak simdi yetisebildim. Haftasonu olmasa o da imkansizdi yanii
Bugun dr.a gidicekler guzel haberler getirsin.

Simdi sayfamiz cok ama dogum sonrasi girmemiz yazmamiz zor olucak. Hele face olursa buraya ugrayan olmaz. Benim gibi face kullanmayanlar da kabak gibi kalir ortada. Bosverin baska yerleri burasi bize yeter. Ig ztn sohbet yeri degil. Watsup da istemedim nedense ben. Tlfndan giriliyor foruma ben hep telden giriyorum bunu bahane etmeyin

ben telefondan giremiyorum yaa çok kasıyor neden acaba
sende de oluyormu

Merhaba kan hapı, merhaba kabızlık.

Günaydın güzel annisler ve tatlı kuzular :) kontrolden çıktık hersey yolunda çok şükür eylulumuz 1900 gr olmuş :) doğum pozisyonunu da almış donmus kuzum :) kan ve idrar verdim 1 saate onun sonucu cikacak dr ye gostericez o arada da kocise kahvaltı ismarliyim dedim :) enfes bi kahvaltı bizi bekler :) öpüyorum sizleri :)

Bende face kullanıcısı değilim buraya full devam ediciyim yani fırsat buldukça. Az maz devam ederiz bizde napalım. Kaan sağlar bizimdir :)

Sigara bahane edilerek mi bilemiyorum ama sürekli yalnız bırakılıyorum . Sanırım koca benden bıktı . Sanki özel zevkim sürekli hasta gibi olmak. Eski
Günlerimi özledim ben .. Yanından kaçılan biri olmak çok can acıtıcı. Konuştum bu sabah, artık onunla dışarı çıkmıyorum

dışlandıkmı ne :KK53:

sağolasın canım
valla bilmiyorum ne yapacağım
sabah kocama sinir oldum zaten ararım 3,30 da gelir alırsın beni dedim servisle gidersin dedi öküz
servisle otele varamadan doğururum yollar çok bozuk hoplaya zıplaya gidiyor
ama inat ettim aramayacağım

bildiğin taş gibi oluyor sanki karnıma değilde duvara dokunuyormuşum gibi
ben ayaklarını hissetmiyorum ama sağ tarafta bişey var kafasımı totosumu bilemedim
hoplayıp duruyor zaten o hopladıkça daha çok sancı yapıyor

Dinlenmek şart bacım,Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ...

Günaydın güzel annisler ve tatlı kuzular :) kontrolden çıktık hersey yolunda çok şükür eylulumuz 1900 gr olmuş :) doğum pozisyonunu da almış donmus kuzum :) kan ve idrar verdim 1 saate onun sonucu cikacak dr ye gostericez o arada da kocise kahvaltı ismarliyim dedim :) enfes bi kahvaltı bizi bekler :) öpüyorum sizleri :)

maşallah eylülcüğüne canım :) ya bana doktor hiç döndü dönmedi birşey demedi bide kilo baya yüksek çıktı acaba dönebilir mi dönmediyse bile 2 hafta sonra kontrol var yine o zaman sorayım bari.

devam edenlerle yolumuza bakarız bizde kimseye zorla kalın diyemeyiz herkese kolay gelen bir yazışma platformu vardır elbet :) ben buradan ayrılmayacak olanlardan biriyim ;)

Allahımmm ben bebeklere nasıl heyecanlandım duygulandım anlatamam.
Ben de bugün 32 haftalık oldum iki hafta da önde çıkıyor.
4 hafta kalıyor geriye. Son ayım yani, aşırı heyecan ve panik sardı beni.

şişko kızınla şişko oğlum ne zaman doğacak bakalım şu aralığı atlatalım bir hayırlısıyla sonrası zaten kolay :)

kısmetse bende şubat annesi olucam. kansızlık sorunu yaşayan var mı ? bende bu sorun var ve beni çok halsiz bırakıyor. önerilerinizi bekliyorum..

kansızlıktan en çok ben çekmişimdir canım ama azmettim yükselttim bütün demir ilaçlarımı sabah aç karnıma aldım ondan sonra 1 saat bir şey yemedim 8'ler de dolaşan kanım 13 14 e yükseldi. ilaçlarını ihmal etme kabız olucam diye yoksa yükselmiyor.

Oğluşum kaburgama kaburgama vuruyo. Sığmıyo mu içeri artık acaba. Canım acıyo içim bi hoş oluyo valla

Kızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar

hayırlı olsun canım allah inşallah küvezden biran önce çıkar minikler .

Afiyet olsun.
Maşallah Eylül'e.

Back
X