ben de kokladim dun benzin Sonra kapali otoparktan cikmak istemedim toz kokusuna bayildim. Bi hortum olsa da sulasam suralari dedim esim manyak dedi. cinko eksikliginden de olurmus bunlar
bende acayıp derbyy yapıştırıcısına yaaa.ıcımbı hos oluyor onun kokusuna..resmenbalıcıler gıbı poşete sıkıp ıcıme ıcıme cekesım var..esım evde bırakmıcam yapıştırıcıyı sana guvenmıyorum dedı

sımdıyazarkenbıle ağzım sulandı ıcıme çekmek yetmedı yıyesım geldı ıyımı
Simdi sayfamiz cok ama dogum sonrasi girmemiz yazmamiz zor olucak. Hele face olursa buraya ugrayan olmaz. Benim gibi face kullanmayanlar da kabak gibi kalir ortada. Bosverin baska yerleri burasi bize yeter. Ig ztn sohbet yeri degil. Watsup da istemedim nedense ben. Tlfndan giriliyor foruma ben hep telden giriyorum bunu bahane etmeyin
benface kullanıyorum ama burayayazıldıgı surece gırerım..çocuk sonrasıda gırerım benım ıcın bır engel olmaz

ama genlede ılkbebegı olanları dertlerıbaslarından askın olduğu ıcın burası pek akıllarına gelmiyor
ben telefondan giremiyorum yaa çok kasıyor neden acaba
sende de oluyormu
bende gırıyorum telden kasmıyor gayet rahatım ama msj yazarken falan zor oluyor yada ben alışık degılım
Merhaba kan hapı, merhaba kabızlık.
ılk çocuğuma hamıleyken kan hapını sırf kabızlık yüzünden ıcmedım..günde 3kez vcye cıkabılırken 3 4 güne bır çıkar olmuştum..sımdı cekırdeklı sıyahkuru uzum yıyorum ve syesınde günde 2 kez vc ye çıkıyorum..dıkkat ettımyemedıgım günler çıkamıyorum mesela..deneyın derım
Günaydın güzel annisler ve tatlı kuzular :) kontrolden çıktık hersey yolunda çok şükür eylulumuz 1900 gr olmuş :) doğum pozisyonunu da almış donmus kuzum :) kan ve idrar verdim 1 saate onun sonucu cikacak dr ye gostericez o arada da kocise kahvaltı ismarliyim dedim :) enfes bi kahvaltı bizi bekler :) öpüyorum sizleri :)
ooooobugun senden babanızdan daha mutlusu yok..yavruyuda gormussun..hadı bakalım keyfını çıkar
Sigara bahane edilerek mi bilemiyorum ama sürekli yalnız bırakılıyorum . Sanırım koca benden bıktı . Sanki özel zevkim sürekli hasta gibi olmak. Eski
Günlerimi özledim ben .. Yanından kaçılan biri olmak çok can acıtıcı. Konuştum bu sabah, artık onunla dışarı çıkmıyorum
dun gece de ben esımle gerıldım.elınde telefon yatağa gırıyor (güya benı bekliyor)ben o sıra ortalığı topluyorum,makınelerı çalıştırıyorum,kızı uyutuyorum namaz kılıyorum)gelıp yanına yatıyorum aradan 1 1.5 saat gecmıs hadı askım ıyı geceler Allah rahatlık versın dıyıp arkasınıda dönup yatıyor..

ya dedım neden 2 cıft laf etmıyosun sabahın köründe cık aksam gec saat gel..kızla oynayacam dıye sonra vur kafayı yat..eebensenı bekledımbunca saat dıyor..keskebeklemesende yatıp uyusan bende desemkı adam yorgun cok çalışıyor dayanamıyor..sen elınde tel saatlerce sörf pesındesın..bunun adınada ılgı dıyor uyuzun baskanı
kızımın mobilyası teyzeleri
cok guzelmıs canım ıyı günlerde sağlıkla yatsın mışıl mışıl