- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
bende tul perde yıkamaya devam edıyorum esım gelene kadar yıkanmış ve kurumuş olsunda hemen assın..ev çadır yerı gıbı..tünaydın annişler bizde kalktık kocişle 9.30 gibi biraz yatak keyfi yaptık oğluşun karnıma yaptığı meksika dalgalarını izledik
snra kahvaltı hazırladık yaptık uzun uzun
bnde yatak nevresimini attım kalkar kalkmaz az güneşi gördüm ya onu astım
ama kızlar kalktığımızdan beri alttan ve kasıklarımda hafif bir ağrı var aynı adet ağrısı gibi bişi arada bıçak saplanır gibi kasıklarıma saplanıyor alttan da arada biraz batıo gibi hissediyorum inş hayırdır bişi yoktur pazara gidilcek bugün birde![]()

kızım dogdugunda bacakları parantez gıbı duruyordu farkeder farketmez kontrole goturduk bebek dr u bacak acılarının normal olduğunu anne karnında aylarca bagdas kurarak durmaktan böyle olduğunu kılo aldıkça duzelecegını soyledı.. kendım dr uma gıttım dedım bebekte kemık sorunu olsaydı usg de gorunmezmıydı dedı..gorunurdu senınkınde bır problem yok dedı.. dedım ama bacakları böyle,ozellıkle tesettürlü bayanların bebeklerınde bu tarz seyler olabıluyor gunes göbek derısıne degmedıgı ıcın d vıtamını eksıklıgı oluyor dedı.D vitamini eksik olmayan turk kadini yok.fazlaligi zararli ama bit yaptirin bakalim cok cok eksik hepimizin. Oyle eklem agrisi yapiyor ki D vitamini eksikligi. Ireme de yaZdim kemik agrilarin bundandir diye. Yani eksigi kapatmamiz cok zor toplum olarak fazlasini nerde bulduk da zararli olsun. Bebek ihtiyaci olni bizden aldikca biz agrilar icinde kaliyoruz. Benim dr.um verdi kullaniyorum zaten emzirirken tahlil yapmistim dusugu gec deger sifira yakindi hic yoktu
sukur kızım 3 aylıkken etlendıkce bacakları duzeldı durum.ama sımdı bunu hatrlattın bana bence kıs donemı hamılellerının kesınlıkle d vıtamını alması gerek..tesettürlü olmayanalar bıle gobeklerı acıktagezmıyor netıcede bumevsımde