• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

relax olmak azıcıkta bana ugrasa ne var:KK12:kafama koymayım yeterkı hemen o an yapmam lazım..duramam kaynar altımda resmen..sinir oluyorum bu tezcanlılıgıma.
gecen halı kaymış koltuk var ustunde.esıme aynen soyle dedım hemensımdı kalkıp halıyı düzeltmezsen ben öle kala daolsa kendım yapıcam:KK47:huyumu bıldıgınden yazık kalktı sırtından terler aktı duzelttı :cool:

Bu bazen psikolojik hastalığa bile dönüştürüyor aman dikkat canım.

pirelideve pirelideve seni çok iyi anliyorum canim, biz nisanliyken esim baabsinin ismini koyamak istedigini derdi oglu olursa,$ansimdan benden once eltide olmadi erkek doguran kaldi benim ustume, çok ugrastim , agladim , istemedim, ne isimle ne kp le bi derdim yokdu ama esimin diretmesi yuzunden isimden sogudum, kesinlikle istemiyordum o ismi ..
sonuç yanina kendi istedigim ismi koydum,fransada birinci siradaki isim soylenir ( Tr de tam tersi galiba ) bende kp in adini ikinci siraya yazdirdim nufusa
çocuk adini ahmet emre biliyor ama okulda emre diyolar,okul disinda herkes ahmet emre biliyor ama emre denilir genelde
esim o kadar diretti ahmet demez hiç, bi buyuk kayinim bide kp le kv ahmet diyor ogluma ..

yani hamile halinle kendini uzme,yanina uysun yada uymasin istedigin içine sinen bi isim bul koy, kocanda kabul eder insallah ikinci ismi ..

ben ilk kizima annemin ismini koydugum halde bu kadar zorlandim, sende o durumda yok

bu arada babayin ismi ne ?
Benim şansımada eşim tek erkek. Bütün isim heveslerini benim çocuğuma saklamışlar. Bideşöyle bişey var muhammed ismini annesi istiyo o kesin placak zaten cengiz de olacakmış babası istiyo bende isim koyunca oluyo 3 isim. E çok uzun okunca ya kimliğe benim dediğimi yazdırmazsa :( benim bulduğum 2.değil 3.isim oluyo yani :(

pirelideve pirelideve seni çok iyi anliyorum canim, biz nisanliyken esim baabsinin ismini koyamak istedigini derdi oglu olursa,$ansimdan benden once eltide olmadi erkek doguran kaldi benim ustume, çok ugrastim , agladim , istemedim, ne isimle ne kp le bi derdim yokdu ama esimin diretmesi yuzunden isimden sogudum, kesinlikle istemiyordum o ismi ..
sonuç yanina kendi istedigim ismi koydum,fransada birinci siradaki isim soylenir ( Tr de tam tersi galiba ) bende kp in adini ikinci siraya yazdirdim nufusa
çocuk adini ahmet emre biliyor ama okulda emre diyolar,okul disinda herkes ahmet emre biliyor ama emre denilir genelde
esim o kadar diretti ahmet demez hiç, bi buyuk kayinim bide kp le kv ahmet diyor ogluma ..

yani hamile halinle kendini uzme,yanina uysun yada uymasin istedigin içine sinen bi isim bul koy, kocanda kabul eder insallah ikinci ismi ..

ben ilk kizima annemin ismini koydugum halde bu kadar zorlandim, sende o durumda yok

bu arada babayin ismi ne ?
Babamın adı mesud

gorumcenede kendi kp i karismistir belki
sana senin ailen kariisiyirmuki canim
Görümcemin kayınpederi yok vefat etmiş. Kayınvalidesi de çok mülayim. Karıkoca bulup koydular isimleri, benim ailem karışmaz ama cengizden de memnun değiller farkındayım

Benim şansımada eşim tek erkek. Bütün isim heveslerini benim çocuğuma saklamışlar. Bideşöyle bişey var muhammed ismini annesi istiyo o kesin placak zaten cengiz de olacakmış babası istiyo bende isim koyunca oluyo 3 isim. E çok uzun okunca ya kimliğe benim dediğimi yazdırmazsa :KK43: benim bulduğum 2.değil 3.isim oluyo yani :KK43:
hoppalaa.. o olmadi iste , 3 isim nasil olucak canim
esin tek erkekse kp isminden kurtulusun yok sen kv isminden kurtulmaya bak ona konsantre ol en iyiis
bi dahakine onu koyalim falan de,bi dahakine kim ole kim gala, kiz olur belki bi dahakine : )

Kv ile konuşmasın kadınlar bu işi büyütür. Sonra kızcağıza boşuna kızmasınlar.

aslında haklısın ama kp konuşsa adam ikna olsa bu defa kv rolünü oynar
oğlunu nasıl dolduruyorsa aynısını kocasına yapar
iş kv bitiyor gerçi şöylede bir durum var kv söylese hiç payı yokmuş gibi "siz bilirsiniz" der kenara cekilir ama alttan alta kocayıda oğlunuda doldurur iki ucu.. deynek
keşke karışmasalar isim konusuna hiç hakları yok 9 ay karnında taşıyan anne ismi koyan başkaları

bu arada biz isim konacagi zaman kp arayip ne koyalim diyoruz : ))
baslarda itiraz ettim ama esim dedi formalite icabi babam karismaz , simdiye kadar kimseye karismadi falan dedi
ikisindede sorduk gerçekten adam karismadin siz bilisiniz oglum dedi ..

ama dogurduugn çocugun ismini gidip kp e sormak ne kadar saçma yawsss

Maraş'lı büyüdüğe belki ben geçende iki isim koyalım bebişe dediğimde eşim oğlumuz olursa iki isim düşünürüz dedi :) babasının ismini koyamaz ama çünkü babasının ismî benim erkek eski erkek arkadaşımın ismi ;) dedesinin ismini koyabilir o da güzel bir isim zaten ;)

Maraş'lı büyüdüğe belki ben geçende iki isim koyalım bebişe dediğimde eşim oğlumuz olursa iki isim düşünürüz dedi :) babasının ismini koyamaz ama çünkü babasının ismî benim erkek eski erkek arkadaşımın ismi :KK66: dedesinin ismini koyabilir o da güzel bir isim zaten :KK66:
kiz koyu harfli yeri anlayamadim ben : )

Eşinin ailesi nereli?
Kiminin faydası olmaz,kimi de her şeyi düşünür ama her şeye de karışır.
Ortası yok bu işlerin sanırım.
Faydasız olmaları daha iyi sanki.
İnsan ne yapıyorsa kendi yapmalıki kimseye minneti olmasın.
Benim düşüncelerime tercüman oldun. Allah razı olsun kayınpederim hiçbişeyimizi eksik etmez daha az önce eşime ayrı bana ayrı harçlık verdi de gitti gelirkende 2 poşet marketten malzeme almış kalitelilerinden. Dediğin gbi herşeyi düşünüp herşeye karışıyorlar. Bebeğe bana doğum için şimdiyr kadar 1500 e yakın harcama yaptılr bile. Böyle oluncada karşı gelmek isteyince çok zorlanıyorum. Nankör gbi mi olurum diye. Minnet altında kalmaktan hiç hoşlanmıyorum :(

Bu gidişimizde konuşsam o zaman ? Bi şandımı denerim hiç yoktan. Çok seviyom çokta çekiniyom bide adamdan.

Babalar daha mantıklı olur diye düşünüyorum bir de gelinini severler. Bence seni dinliycektir ve ikna edersen kendi dicektir Cengiz olmayacak ismi diye. Muhammed Enes di mi senin bebişinin adı? ;)

Bence kendini daha üzme, Cengiz den kurtulabileceğini sanmıyorum .. Bnmki de kp ismi oluyor da ondan biliyorum
Şu an öyle yapıyorum canım. Dün baya bi güzellikle konuştum. Kayınvalidem aşağıda olduğu için sakinliğimi korudum sesim gitmesin diye. Ben eşimi ikna ediyorum ama ne oluyosa bi anda değişiyo. Ailesine hayır diyemiyo galiba. İki arada kalıyo kırmamaya çalışıyo iki tarafıda. Çok sağolun hepiniz.

hoppalaa.. o olmadi iste , 3 isim nasil olucak canim
esin tek erkekse kp isminden kurtulusun yok sen kv isminden kurtulmaya bak ona konsantre ol en iyiis
bi dahakine onu koyalim falan de,bi dahakine kim ole kim gala, kiz olur belki bi dahakine : )
Kayınvalidemle adım aynı :) o şansları yok işte :) kendi adımı kızıma veremem ya.

İnşallah senin istediğin gibi olur canım. Ilerde pişman olmaktansa şimdi konuşmak iyidir. Israr ederlerse de Allah hayırlısını versin inşallah.
Amin sağolasın canım. Doğuma gitmeden eşimi ikna etmeliyim yoksa benden habersiz kimşiğe farklı yazdırırlar

Back
X