• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

kesınlıkle ıkna etmeye calıs ,enıstem kardesımden habersız kımlık cıkarmısve babasının ısmını yazdırmış kardesım duyduğunda kıyamet kopmuştu..erkekler bunu yaparak babalarına karsı bır sorumluluğu daha yerıne getırmıs gıbı falan hıssedıyorlar galıba..

aynı seyın basıma geldıgını dusunemıyorum bıle...kıyametı kubra kopardı vallahı:KK62:
Sen dominant bi kadınsın canım. Tuttuğunu koparıyorsun evde sözün geçiyo, benim geçmiyo değil ama pekte sorulmuyo bana bazı şeyler. Küçüğüm ya ondan galiba :( doğumdan önce karar vermeliyiz. Yada sancı çekerken duygu sömürüsü yapmak en son planım

yaptıklarını kendılerını tatmın etmek ıcın yapıyorlar sana yapmıyorlarkı..hemsonunda böyle bır beklentiye düşeceklerse mümkünse kımse elını bıseye surmesın:KK67:benım kp derım de alır en ıyısını yesın ıster torunu..ama bır kac kez müdahale etmek ıstedıler ailecek sofrada yemek yedırırken uyuturken bılmem başka zamanlarda..tepem attı bu cocugu ben yetıstırıyorum müdahale de bulunmayın dedım..soğuk ruzgarlar estı ama son oldu.ne yapayım mecbur ettıler
Görümcemin çocuğunada çok karışıyorlar. O konuda zaten ters bişiler yaşıycaz onu göze aldım zaten :( şu isim işini bi hallersem alttan alttan.

Sen dominant bi kadınsın canım. Tuttuğunu koparıyorsun evde sözün geçiyo, benim geçmiyo değil ama pekte sorulmuyo bana bazı şeyler. Küçüğüm ya ondan galiba :KK43: doğumdan önce karar vermeliyiz. Yada sancı çekerken duygu sömürüsü yapmak en son planım
bende sen gıbıydım aman gergınlık olmasın dedıkce sustukça karsı tarafın beklentılerıne cevap veremez hale geldım.. yıllar gectıkce coksey degısıyor tavrın tutumun..mecbursun bırnoktada sesını duyurmaya yoksa senı görmezden geliyorlar senın dogurduguna sen karışamaz hale gelıyosun ..

Kızlar iyi akşamlar :)

Aranızda bebek kamerası alan var mı yada tanıdığı alan.

Weewell in WMV845 2.8 inch i almayı planlıyoruz ama hiç etrafımda alan yok yeni çıktı da dezavantajları nedir var mı merak ediyorum[/QUOTE

Calismadigim icin maalesef canim :(

krizantemcik krizantemcik gecmis olsun kuzum biguncuk izin vb kullndrmazlar mı rapor almasan idare etseler diycem de nerde oyle isyeri gerci

pirelideve pirelideve canım benim sen yazdikca ben uzulup kızıyorum esine ve ailesine. Ilk cocugun ve isim koymak en tabi hakkin sen böyle cirpinip dururken kimse senin gönlünü umursuyor mu ki ne kadar ayıp ya.yerinde olsam üçünün ayni ortamda olduğu bir anda ummadik bisekilde konuyu acar ve guzellikle tüm masum duygusal niyetimi takinirak (tabi ustalikli bir dil politik tavir da gerekiyor burda) isim konusunda gönül kırıklığı yasadigimi farketmeseler de icten ice dert edinip uzuldugumu anlatirdim. Ben diliyle konusup ilk çocuk heves onca zorlugu yaşamak ana hakki gibi kavramlarin uzerinden giderek üçünü ayni anda baglamya calisrdim ki kimse bir diğerini öne sürerek daha topu taca atmasin. Bu icinde tasdgn yukten de kurtarr seni hem de esini savunmasiz birakir topu karsi tarafa atmis olursun;)

Kızlar bu kabızlık problemim nolacak!.
Dr.un verdigi magnese tozundan ictim dun gece ama hala tık yok, catlayacam artik!
Kayisi, incir hic etki etmiyor!

krizantemcik krizantemcik gecmis olsun kuzum biguncuk izin vb kullndrmazlar mı rapor almasan idare etseler diycem de nerde oyle isyeri gerci

pirelideve pirelideve canım benim sen yazdikca ben uzulup kızıyorum esine ve ailesine. Ilk cocugun ve isim koymak en tabi hakkin sen böyle cirpinip dururken kimse senin gönlünü umursuyor mu ki ne kadar ayıp ya.yerinde olsam üçünün ayni ortamda olduğu bir anda ummadik bisekilde konuyu acar ve guzellikle tüm masum duygusal niyetimi takinirak (tabi ustalikli bir dil politik tavir da gerekiyor burda) isim konusunda gönül kırıklığı yasadigimi farketmeseler de icten ice dert edinip uzuldugumu anlatirdim. Ben diliyle konusup ilk çocuk heves onca zorlugu yaşamak ana hakki gibi kavramlarin uzerinden giderek üçünü ayni anda baglamya calisrdim ki kimse bir diğerini öne sürerek daha topu taca atmasin. Bu icinde tasdgn yukten de kurtarr seni hem de esini savunmasiz birakir topu karsi tarafa atmis olursun:KK66:
yahu varya evlıysen mutlu olmak ıcın 1 ıpte 40 cambaz mısalı yurumelısın..oyle olmadı boyleboylede tutmadı soyle..oyyy oyy.

bızı bu hallara goyanlar utansın:KK75:

Eşinin ailesi nereli?
Kiminin faydası olmaz,kimi de her şeyi düşünür ama her şeye de karışır.
Ortası yok bu işlerin sanırım.
Faydasız olmaları daha iyi sanki.
İnsan ne yapıyorsa kendi yapmalıki kimseye minneti olmasın.
Aynen boyle duunuyorum. Turk aile yapisi yok yapisik. Herkes kendi cekirdek ailesine karissin. Kucuk hediyeler alsin gerekince yaninda olsun ama herkesin kendi hayati olsun. Esim cocuklar buyuyunce fikrin degisir diyor ama sanmiyorum.

Görümceme karışmamışlar bana karışıyolar. Çokmu yumuşak duruyorum acaba.
Gorumce baska siz baska. Benim kv de kizinda 1 haftadan fazla duramaz ki damatla aralari gayet iyi. bizde aylarca durmasi gerektigini dusunur. Yapamiyor o ayri

Benim düşüncelerime tercüman oldun. Allah razı olsun kayınpederim hiçbişeyimizi eksik etmez daha az önce eşime ayrı bana ayrı harçlık verdi de gitti gelirkende 2 poşet marketten malzeme almış kalitelilerinden. Dediğin gbi herşeyi düşünüp herşeye karışıyorlar. Bebeğe bana doğum için şimdiyr kadar 1500 e yakın harcama yaptılr bile. Böyle oluncada karşı gelmek isteyince çok zorlanıyorum. Nankör gbi mi olurum diye. Minnet altında kalmaktan hiç hoşlanmıyorum :KK43:
ah keske yapmasalar kendi halinize olsaniz ismi de kendiniz koysaniz

Kızlar bu kabızlık problemim nolacak!.
Dr.un verdigi magnese tozundan ictim dun gece ama hala tık yok, catlayacam artik!
Kayisi, incir hic etki etmiyor!
kuru sıyah cekırdeklı uzumu sıddetle tavsıye ederım.her gun kucuk bır kas eyıyorum ertesı gun 3 kez vc yecıkıyorum..dun yemedim bıtmıstı bugun halacıkamadım mesela ;)

Kızlar merhaba iyi pazarlar,
Bir kaç gündür çok sıkı takip edemedim topici.Cuma günü kontrolümüz vardı, bebik 1850 gr. olmuş :nazar: Doktorumuz her şey yolunda dedi :nazar:36. haftaya kadar görüşmeyecekmişiz, 36. haftadan sonra her hafta gidecekmişim.Bu arada oda takımını ve duvar kağıdını sipariş ettik bakalım , her şey yolunda giderse ocak başı gibi her şeyi halledeceğiz inşallah.Allahım hepimize güç,kuvvet sağlık versin.Güzel haberlerimizi alalım birbirimizin.Bugün eşimi yurtdışına yolcu ettim, Perşembeye kadar yalnızım evde.Şimdi topikte kaçırdığım sayfaları okuyup yazdıklarınızı okuyacağım, seviyorum hepinizi.:KK73:

saol canım bnm..sabahki randevulu hastaları bitirip ogleden sonra izin alırım diye dusunuyorum. .bashekim anlayışlı bi adam sayılır cuma ogleden sonra arayip hastan bittiyse çık istersen dedi :) istemez olurmuyum 10 dk sonra evdeydim :)

Back
X