- 27 Haziran 2012
- 1.738
- 1.468
- 448
Esobacığım hayırlısı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah.Eşyalarımız.şimdilik oda bir şeye benzemedi. Bakalım eksik çok daha.hali perde vs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esobacığım hayırlısı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah.Eşyalarımız.şimdilik oda bir şeye benzemedi. Bakalım eksik çok daha.hali perde vs
Bu arada bir şey diyeceğim,Bebek odasında halı çok hijyeik değil diye biliyorum.Havaya kalkan toz ve üreyen bakteriler yüzünden.Eşim de almış halı ikeadan, ama kullanmayacağız sanırım biz halı.Eşyalarımız.şimdilik oda bir şeye benzemedi. Bakalım eksik çok daha.hali perde vs
O ilaci dogumdan sonra icmistim kabizlik lohusalikta da devam ediyor cunku. Bebek circir olmustu sutten gecmisti. Bnde bir se yramamisti karin agrisi yapmisti sadce. Ben de kotuyum bugun. Bol su icip bekliyorum hareket iyi geliyor bir deKızlar bu kabızlık problemim nolacak!.
Dr.un verdigi magnese tozundan ictim dun gece ama hala tık yok, catlayacam artik!
Kayisi, incir hic etki etmiyor!
canim bne çok gerilerde yazdim dun gece deilde bi onceki gece mahvoldum resmen bu yuzdenKızlar bu kabızlık problemim nolacak!.
Dr.un verdigi magnese tozundan ictim dun gece ama hala tık yok, catlayacam artik!
Kayisi, incir hic etki etmiyor!
Emek emek. Demek.
himm orijinal bi isim oluyor valla, ISMiyle uzun yasar insallah canimEmek emek. Demek.
Hani zor sahip oldum çok emek verdim. O manada.
Aslında çok geniş anlam ama o kısmını boşver.
Birde.ekonomide üretim faktörleri var emek,sermaye,girişimci,toprak
Üff abarttım yine.
Canım benim çok çok haklısın.Ben bu erkek ailelerindeki isim koyma merakından nefret ediyorum.Sonuçta dediğin gibi bütün etkilerini biz kadınlar yaşıyoruz, isim koymakta annenin en doğal hakkı tabiki.Ama bunlar hep kayınvalidenin inceden inceden söylediği laflardan dolayı olmuş.Umarım inadından vazgeçer eşin,yine de sen kendini üzmemeye çalış, çok tepeni attırırlarsa sonradan mahkeme kararıyla değiştirirsin üzülme ne olur.Dün kayınvalidem geldi sabahtan görümcemin çocuğuyla az önce gittiler. Çok yoruldum çok yorgunum. Yavrum kıpır kıpır. Dün gece yatarken eşime isim konusunu bi kez daha açtım. Cengiz koymana karışmıyorum ama onca müslüman katili bi adamla muhammed ismini yanyana koyman hiç doğru değil dedim. Beni zaten saymıyorsun dedim. Fatih isminde karar kıldığımı söyledim. Hemen imternete girdi bana iyi bi isim olduğunu ispatlamak için ama baktı ki haklıyım anlamı önemli vs.gbi laflar söyledi en sonunda da daha 2 ayımız var biraz daha düşünelim ismi dedi. Bi umut oldu benim için. Dua edin ne olur vazgeçsin. Çok rahatlıycam valla. Bu konuları konuşurken arada ikinci oğlumuzun adını ya mustafa ya rasul koyalım ddi. Muhammed mustafa rasul isimleride hep kayınvalidemin nişanlı olduğumdan beri erkek torunum olursa koycam dediği isimler. Niye hep senin ailen koyuyo benim ailem karışmıyo ben baabmın ismini koymak için diretmiyorum dedim sen gelin geldin bize dedi. Ben gelin geldim ben doğuruyorum bel ağrılarını bulantıları kusmaları sen çekmedin azıcıkta bana danışsan fena mı olur dedim. Biraz ikna oldu ama sanırım eşimin ailesi dolduruyo onuduymadım ama öyle hissediyorum. Cengiz olacak diye diretirse bende babamıismini şart koşayım mı sizce ? Çok kanıma dokunuyo ısrarcı olmaları onların isim koymaları. Bu arada cengiz kayınpederimin ismi. Cevap yazarsanız fikir verirseniz çok mutlu olurum. Hepimize hayırlı krampsız akşamlar..
Eşyalarımız.şimdilik oda bir şeye benzemedi. Bakalım eksik çok daha.hali perde vs
Bide şu an tavrımı koymazsam eşime hep ailesinin lfına bakr dimi ? Benim ağırlığımı koymam lazım bu durumdabende sen gıbıydım aman gergınlık olmasın dedıkce sustukça karsı tarafın beklentılerıne cevap veremez hale geldım.. yıllar gectıkce coksey degısıyor tavrın tutumun..mecbursun bırnoktada sesını duyurmaya yoksa senı görmezden geliyorlar senın dogurduguna sen karışamaz hale gelıyosun ..
Onuda söyledim 2 ay kadar önce kavga ederken. Bu ismi koyarsan mahkeme mahkeme gezer sildiririm kimlikten kimliktr yazmasın kulağına okunsun ama dedim. Sen mi mahkemelerde gezcen dedi. Ne var gezerim asla da o isimle hitap etmem dedim. Eşimin sonuda babam gibi işte. Babam da annemin babaannemin istediği isimleri koymuş banada kardeşimede. Kendi istekleri hep içinde kalmış kimse kırılmasın diye. Eşimde o hesap olacak sanırım. Çok dua ettim bekarken babam gbi bi eşim olsun diye çünkü babam benim için bambaşka annemden ötedir yani belkide aşırı düşkünüm. Duam o kadar tuttu ki para konusu dışında tıpatıp aynılar saki kopyalanmış gbi. Dedemle kayınpederin mesleğine kadar annelerinin huyuna kadar aynı. Babamla eşimde aynı mesleğin sahibi. O kadar tıpatıp aynısı yani çoğu yönden.Canım benim çok çok haklısın.Ben bu erkek ailelerindeki isim koyma merakından nefret ediyorum.Sonuçta dediğin gibi bütün etkilerini biz kadınlar yaşıyoruz, isim koymakta annenin en doğal hakkı tabiki.Ama bunlar hep kayınvalidenin inceden inceden söylediği laflardan dolayı olmuş.Umarım inadından vazgeçer eşin,yine de sen kendini üzmemeye çalış, çok tepeni attırırlarsa sonradan mahkeme kararıyla değiştirirsin üzülme ne olur.
Ewt canım. Hiç çocuğuma cengiz demek gelmiyo içimdenEn azından sadece Cengiz değil , sen diğer ismi ile seslenirsin
Bende böyle düşünüyorum. Damattan çekiniliyor gelinin üstesinden gelirim diye düşünülüyor belki deAynen boyle duunuyorum. Turk aile yapisi yok yapisik. Herkes kendi cekirdek ailesine karissin. Kucuk hediyeler alsin gerekince yaninda olsun ama herkesin kendi hayati olsun. Esim cocuklar buyuyunce fikrin degisir diyor ama sanmiyorum.
Gorumce baska siz baska. Benim kv de kizinda 1 haftadan fazla duramaz ki damatla aralari gayet iyi. bizde aylarca durmasi gerektigini dusunur. Yapamiyor o ayri
ah keske yapmasalar kendi halinize olsaniz ismi de kendiniz koysaniz
Ama bu durumda benim söylediğimin hiç bi değeri olmamış olmaz mı ? Be söyleyince aaa o ismi hiç sevmem dedi kestirip attı. Ama3 hafta kadae sonra o isim söylenince çok güzel isimmiş bu olsun dedi. Hormonlardan mı abarttım diyosun ?Bence cayma hiç beğendiğin isimden. Çok da büyük bir olay değilmiş.
Defalarca okudum canım mesajını. Sadece kayınpederle konuşmaktansa toplu bi ortamda konuşmak daha iyi bi fikir sanırım. Fırsat bulunca bunu yapayım o zaman. Denemkten zarar çıkmaz. Israr ederlerse eşimle kavga edersek peki napcam ? Onlar o ortamda üste çıkarlarsa kendilerince bu sefer hiç sözümün değeri kalmaz sanki@krizantemcik gecmis olsun kuzum biguncuk izin vb kullndrmazlar mı rapor almasan idare etseler diycem de nerde oyle isyeri gerci
pirelideve canım benim sen yazdikca ben uzulup kızıyorum esine ve ailesine. Ilk cocugun ve isim koymak en tabi hakkin sen böyle cirpinip dururken kimse senin gönlünü umursuyor mu ki ne kadar ayıp ya.yerinde olsam üçünün ayni ortamda olduğu bir anda ummadik bisekilde konuyu acar ve guzellikle tüm masum duygusal niyetimi takinirak (tabi ustalikli bir dil politik tavir da gerekiyor burda) isim konusunda gönül kırıklığı yasadigimi farketmeseler de icten ice dert edinip uzuldugumu anlatirdim. Ben diliyle konusup ilk çocuk heves onca zorlugu yaşamak ana hakki gibi kavramlarin uzerinden giderek üçünü ayni anda baglamya calisrdim ki kimse bir diğerini öne sürerek daha topu taca atmasin. Bu icinde tasdgn yukten de kurtarr seni hem de esini savunmasiz birakir topu karsi tarafa atmis olursun
![]()
Bayıldımmmm harika bişey ya. Hep kız bebekler için var böyle şeyler. Oğluşum olduğu için süslü şeylere özeniyorum biraz. Çok beğendim canım güle güle eskitsin emek hanım.Eşyalarımız.şimdilik oda bir şeye benzemedi. Bakalım eksik çok daha.hali perde vs
Hakikaten isteğin kabul olmuş canım.Dilerim senin istediğin olsun sen de huzurlu ol.Ama bir arkadaş daha yazmış katılıyorum, her şey eşinin tavrını düzeltmesinde bitiyor.Onuda söyledim 2 ay kadar önce kavga ederken. Bu ismi koyarsan mahkeme mahkeme gezer sildiririm kimlikten kimliktr yazmasın kulağına okunsun ama dedim. Sen mi mahkemelerde gezcen dedi. Ne var gezerim asla da o isimle hitap etmem dedim. Eşimin sonuda babam gibi işte. Babam da annemin babaannemin istediği isimleri koymuş banada kardeşimede. Kendi istekleri hep içinde kalmış kimse kırılmasın diye. Eşimde o hesap olacak sanırım. Çok dua ettim bekarken babam gbi bi eşim olsun diye çünkü babam benim için bambaşka annemden ötedir yani belkide aşırı düşkünüm. Duam o kadar tuttu ki para konusu dışında tıpatıp aynılar saki kopyalanmış gbi. Dedemle kayınpederin mesleğine kadar annelerinin huyuna kadar aynı. Babamla eşimde aynı mesleğin sahibi. O kadar tıpatıp aynısı yani çoğu yönden.
Defalarca okudum canım mesajını. Sadece kayınpederle konuşmaktansa toplu bi ortamda konuşmak daha iyi bi fikir sanırım. Fırsat bulunca bunu yapayım o zaman. Denemkten zarar çıkmaz. Israr ederlerse eşimle kavga edersek peki napcam ? Onlar o ortamda üste çıkarlarsa kendilerince bu sefer hiç sözümün değeri kalmaz sankinerden tutsam elimde kalıyo
![]()
Ben bu modeli bilemiyorum ama biz alacağımız kameraya karar verdik.Motorola mbp36 düşünüyoruz çok araştırarak kararımızı verdik , bir incele istersen bunu da.O kdr hatunuz kimse kamerayı bilmiyor