- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
Yeni konu ac yaziyo özel mesaja girince
eslanın profiline gir ordan dene özel msj diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni konu ac yaziyo özel mesaja girince
Ee 31+ 3 ama işte 32 deniyor. Benim Dr da 32 demiyor artısıyla söylüyor ama benim zaten usg de 34 haftalık çıkıyor adama 32 yi kabul ettiremiyorum.Bu takvim önden gidiyor yaw. 32. Hafta diyor ama 32 haftaya olucak Dr öyle söyledi.
en ıyısı sen kabul et 34 haftalık olduğunuEe 31+ 3 ama işte 32 deniyor. Benim Dr da 32 demiyor artısıyla söylüyor ama benim zaten usg de 34 haftalık çıkıyor adama 32 yi kabul ettiremiyorum.
O zaman yakın zamanda doğuma giderim.kızz zaten yusuf yusuf olduk.en ıyısı sen kabul et 34 haftalık olduğunu![]()
muhtarlıktan ikametkah ilmühaberi yle adlıyeden temız kâğıdı getırmen gerekiyorGunaydin diycem ama 3 ten beri uyyamiyorum arkadaslar gruba yeni katildim ne yapmam lazim ? :))
oyyy anası gurbannnnnoyyy benim cankuşumda 110 tane ter bezi, 15 yağ bezi, 3300 ısıya duyarlı hücre varmış , Allah'ım sen büyüksün
bende kusunca altıma kaçıranlardan degıl bıldıgın işeyenlerdenım ..basınçla neremden ne çıkıyor kontrol bıle edemiyorum kendımı...Midem bulanmıyor durup dururken acı su geliyor. Sonrası işte...
Bir de işin kötüsü her çıkardığımda idrar da kaçıyor. Ped kullanıyorum artık.
evet cok yakında bekliyorum senden bı atak hızlısınız ana kız sızO zaman yakın zamanda doğuma giderim.kızz zaten yusuf yusuf olduk.
Benim eşim bursaya gitti sabah. Sekizde burdaydı 8:15 gemlik çok değişik oluyor. 15 dk da şehir değiştirmek.
Gelir bizim zentinler,yağlar
Midem bulanmıyor durup dururken acı su geliyor. Sonrası işte...
Midem bulanmıyor durup dururken acı su geliyor. Sonrası işte...
Kibar olsun diye kaçırmak dedim.muhtarlıktan ikametkah ilmühaberi yle adlıyeden temız kâğıdı getırmen gerekiyor
oyyy anası gurbannnnn
bende kusunca altıma kaçıranlardan degıl bıldıgın işeyenlerdenım ..basınçla neremden ne çıkıyor kontrol bıle edemiyorum kendımı...
bana hemsıre ekmegın kabuğunu yememı onermıstı mıde aşıdı ıcın..sünger gorevı yapıyormu s![]()