• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ohhhh afiyet olsun doğal,doğallll,kahvaltı yaptınız mı?
Ben 7-8 gibi kahvaltımı yapmış oluyorum. Bugün sgk da işim var çıkıcam şimdi otobüs minibüs 3 vesait.
Fakir muhasebeci. Ben neden araba kullanamıyorum. Neden çok korkağım bu konuda.

Ee 31+ 3 ama işte 32 deniyor. Benim Dr da 32 demiyor artısıyla söylüyor ama benim zaten usg de 34 haftalık çıkıyor adama 32 yi kabul ettiremiyorum.

Hmm ben 31+3 e 31 diyorum Dr um da öyle dedi. Bizim de bir hafta ileri aslında Dr satı değiştirip raporu hemen verebiliriz dedi ama öyle erkene çekmemek gerekliymiş. Şimdi senin de iki hafta ileri gözüküyor ama zamanını yakalıyormuş sonra. Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah bebişler Allahım onları korusun.

Kızlarrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) sağlıklı mutlu güzel haberli hafta olsun herkese
Günaydın. Bence sen tepikten o kadar etkilendinki doğunca da bol tepikler diyeceksin.
Gerçi her doğum yapan tepikleri özlüyorum diyor :-)

Tekrar gunaydin arkadaslar msjimi sabaha karsi yazdigim icin cvp alamadim..bebegin kontrolu 27 haftalikken yapildi ve 1800 kg geldi..sekerim falan da normal..sizce neden bu kadar iri ? normal dogum yapqmam mi acep?

Canım bebişin kilosu tartılarak bulunmuyor diğer kol bacak kafa göbek ölçümlerine göre hesaplanıyor. Onlarda biraz fazlalık varsa kilo şudur deniyor. Takılma kilo olayına. Dr iri bebek demedikten sonra normaldir herşey.

Tekrar gunaydin arkadaslar msjimi sabaha karsi yazdigim icin cvp alamadim..bebegin kontrolu 27 haftalikken yapildi ve 1800 kg geldi..sekerim falan da normal..sizce neden bu kadar iri ? normal dogum yapqmam mi acep?
doktorun herhangi bişi söylemedi mi şeker yükleme testi falan yaptirdin mi

günaydın kızlarr.. bebeğin hemen hemn herşeyi alındı derken haftasonu yeni doğum yapan bi arkadaşıma gittim, yine büssürü masraf çıktı.. sizce bunlardan hangileri gerekli/gereksiz?

ateşölçer (weewell 70,00 TL)
bebek çantası (okiedog 200,00 TL) (bu gerekli biliorum, sadece daha almadığım için fiyat listeme girdi :)
Buhar Makinesi (weewell 80,00 TL)
Süt sağma makinesi (avent 270,00 TL)
Digital termometre/nem ölçer (30,00 TL)

Günaydın kizı okula bıraktım saglik ocağındann da bes günlük raporumu aldım geldim pek bir mutluyum oyle ki ne yapcagimi sasrdim oturup tv keyfi tekrar yatıp uyumak mı vesaire:) sanırim uyku daha cazip geliyor inşallah dalabilirim tabii.
hepimize güzel bir hafta diliyorum saglikla:KK66:
Ohhh missss tadını çıkar canım :)

günaydın kızlarr.. bebeğin hemen hemn herşeyi alındı derken haftasonu yeni doğum yapan bi arkadaşıma gittim, yine büssürü masraf çıktı.. sizce bunlardan hangileri gerekli/gereksiz?

bebek çantası (okiedog 200,00 TL) (bu gerekli biliorum, sadece daha almadığım için fiyat listeme girdi :)
buhar makinesi ve digital Termometre gereksiz geldi bana canım

merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bende şubat annesi olucam 30. haftamdayım sizi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum tabi beni de aranıza kabul ederseniz
hmmmbi düşünelimmm..nerdeydın bakalım bunca aydır :KK62:
Günaydın kizı okula bıraktım saglik ocağındann da bes günlük raporumu aldım geldim pek bir mutluyum oyle ki ne yapcagimi sasrdim oturup tv keyfi tekrar yatıp uyumak mı vesaire:) sanırim uyku daha cazip geliyor inşallah dalabilirim tabii.
hepimize güzel bir hafta diliyorum saglikla:KK66:
vayy canına..sen ve dinlenmek..ağlamak ıstıyorumduygulu dakıkalar :KK61:yasıyorum
Kibar olsun diye kaçırmak dedim. :-)
yakında kalmayacak o kibarlık ..bebelerın çişinden kakasından günlerce konusunca ..endıselenme geçecek :KK15:

hoşbulduk arkadaşlar

size bir şey sormak istiyorum istanbul avrupa yakasında oturanlar nerde doğum yapacaksınız

digital termometre gereksiz geldi bana , buhar makinesini bazıları öneriyor bazıları önermiyor bende muallakta kaldım bakacam ihtiyaç olursa alacam onu şimdilik almıyorum, süt sağma mak. biz çalışanlar için lazımmış ama bi arkadaşım hiç kullanmadım gerek yok dedi , bazıalrı da elle sağılıyor çok kolay diyor ama lazım olma ihtimali yüksek marka araştırmak lazım madela yı öneren çok marka olarak , söyleyebileceklerim bunlar hemşerim :KK59:

Back
X