• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlarr.. bebeğin hemen hemn herşeyi alındı derken haftasonu yeni doğum yapan bi arkadaşıma gittim, yine büssürü masraf çıktı.. sizce bunlardan hangileri gerekli/gereksiz?

ateşölçer (weewell 70,00 TL)
bebek çantası (okiedog 200,00 TL) (bu gerekli biliorum, sadece daha almadığım için fiyat listeme girdi :)
Buhar Makinesi (weewell 80,00 TL)
Süt sağma makinesi (avent 270,00 TL)
Digital termometre/nem ölçer (30,00 TL)

Benim düşünceme göre ilk ikisi yani ateş ölçer ve bebek çantası ilk başta gerekenler olarak alınmalı. Diğerleri gerekirse alınmalı.

günaydın kızlar bilen yaşayan cevap yazsın bana buncaayşlık arkadaşlığımızın hatrına :)
acayip göbeğim kaşınıyo napcam bişey kulanan varsa yazsın zor tutuyom kendimi

merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bende şubat annesi olucam 30. haftamdayım sizi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum tabi beni de aranıza kabul ederseniz
Aramıza hoş geldin canım. Listeye eklenmek istersen eslaa ya ilk sayfadaki listeden bakıp kendi bilgilerini mesaj atmalısın

günaydın kızlar bilen yaşayan cevap yazsın bana buncaayşlık arkadaşlığımızın hatrına :)

çatladığı için kaşınıyor işte , bende de var ama fazla değil z.yağ yada diğer yağ çeşitlerinden sürebilirsin Litchi Litchi yazmıştı bi marka ama hatırlayamadım,

baban nsl oldu ?

Tiroit yavas calisiyo ya..ilac kullaniyorum.. Bebek biraz rahatsiz ediyo hazimsizlik degil ama..Bide benim esim yanimda degil baska sehirde biraz kafama takiyorum galiba :(

çatladığı için kaşınıyor işte , bende de var ama fazla değil z.yağ yada diğer yağ çeşitlerinden sürebilirsin Litchi Litchi yazmıştı bi marka ama hatırlayamadım,

baban nsl oldu ?
nolur çatlamasın :( kremleniyorum zaten
babam yoğun bakımda şuanda kontrol altında tutuluyo doktor görüyor şimdi haber bekliyorum bende hastaneye almıyorlar beni göbeğimi görünce bekliyoruz

Hamileler için Çatlak kremi sürüyotum canım. Adını bilmiyorum bi çok yazı var üstünde foto atayım ben sana. Başından beri bunu kullandım çok memnunum. Azıcık basenlerim çatladı ama oda benim suçum. Oralara sürmedim başlarda. Kaşıntı büyüme belirtisi caım. Krem sürersen çatmlamadan daha rahat büyür

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 68
Günaydın kızlar...

Size bi sorum olacak. Ben ilk kızıma çok kıyafet almıştım. Hepsinide kullandık. Bebeğimde maşallah kusan bir bebek değildi. Hepsi pırıl pırıl... Yeni doğacak kızımada 1 set aldım yenidoğan lcwden.. tulumu zıbını ,eldiveni vs.. hepsi var. Birde zıbın ayrı aldım. Başkada bişi almadım. Ona haksızlık mı yapıyorum. Ablasınınkiler çok yeni zaten 1 yaşına yeni girdi. Aldığım kıyafetleride hep büyük kızıma göre alıyorum. Nasılsa ikisi bir giyecek diye ? Ama annelik iste... Siz ne dersiniz?

ay nasıl sinir oldum sabah sabah yaa. yeminle bahtsızım arkadaş ben iş konusunda. bu sene iyiki hamile kalmışım, normalde bizim iş yerinde tek kalmaz kimse, ama bu sene benim kaldığım kadar da kimse yalnız çalışmamıştır herhalde. anasını satayım. küfür kusucam şimdi. :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Hamileler için Çatlak kremi sürüyotum canım. Adını bilmiyorum bi çok yazı var üstünde foto atayım ben sana. Başından beri bunu kullandım çok memnunum. Azıcık basenlerim çatladı ama oda benim suçum. Oralara sürmedim başlarda. Kaşıntı büyüme belirtisi caım. Krem sürersen çatmlamadan daha rahat büyür
kaşıntıyı gideriyomu bu

Tiroit yavas calisiyo ya..ilac kullaniyorum.. Bebek biraz rahatsiz ediyo hazimsizlik degil ama..Bide benim esim yanimda degil baska sehirde biraz kafama takiyorum galiba :KK43:

yalnız mısın evde ? belki o yüzden uyuyamıyorsundur , belki korkuyosundur yalnızsan annenin falan gelme durumu yok mu ?

Günaydın kızlar...

Size bi sorum olacak. Ben ilk kızıma çok kıyafet almıştım. Hepsinide kullandık. Bebeğimde maşallah kusan bir bebek değildi. Hepsi pırıl pırıl... Yeni doğacak kızımada 1 set aldım yenidoğan lcwden.. tulumu zıbını ,eldiveni vs.. hepsi var. Birde zıbın ayrı aldım. Başkada bişi almadım. Ona haksızlık mı yapıyorum. Ablasınınkiler çok yeni zaten 1 yaşına yeni girdi. Aldığım kıyafetleride hep büyük kızıma göre alıyorum. Nasılsa ikisi bir giyecek diye ? Ama annelik iste... Siz ne dersiniz?
Bence içinde heves kalmıyorsa en mantıklısı ablasınınkileri giymesi. Niye boşuna masraf olsun ki ? İsraf olur yani. Çok vicdan yapıyorsan köşeye biraz para koyar onu eğitimine harcayabilirsin. Kıyafet zaten kısa sire giydiriliyormuş bebeklere.

günaydın kızlarr.. bebeğin hemen hemn herşeyi alındı derken haftasonu yeni doğum yapan bi arkadaşıma gittim, yine büssürü masraf çıktı.. sizce bunlardan hangileri gerekli/gereksiz?

ateşölçer (weewell 70,00 TL)
bebek çantası (okiedog 200,00 TL) (bu gerekli biliorum, sadece daha almadığım için fiyat listeme girdi :)
Buhar Makinesi (weewell 80,00 TL)
Süt sağma makinesi (avent 270,00 TL)
Digital termometre/nem ölçer (30,00 TL)
gunaydin canim

ateç olçerle digital termometrenin ne farki var onu çozemedim
çanta niye o kadar pahali ?
çalismiyorsan sut sagma makinesine hiçç gerek yok, kiralama imkanin yokmu ?
buhar makinesine bence gerek yok ..

yani bunlarin içinde sadece atesolçer lazim bence sana , bide çanta ama daha makul fiuat olabilir : )

nolur çatlamasın :KK43: kremleniyorum zaten
babam yoğun bakımda şuanda kontrol altında tutuluyo doktor görüyor şimdi haber bekliyorum bende hastaneye almıyorlar beni göbeğimi görünce bekliyoruz

hayırlısıyla çıkar inşallah , senin için riskli tabi enfeksiyon olayları falan güzel haberler gelir inşallah

valla ben kremlenmiyom üşeniyom zaten çatlayacaksa ne sürsen çatlıyormuş , bi arkadaşım güreşçiler gibi kremlenirdim ama belim bile çatladı dedi o yüzden çok üstünde durmuyom

Kesinlikle oyle dusunmemelisin..Bebekler ne kadar eskitiyor ki zaten ustelik o daha cok kucuk bilmez haksizligi..ve sevgide esit olman yeter onlara..Ayrica İsraf etmemek yaradanin hosuna gider hatta onun rizkini da genisletir insaalah

Tsh ınız kaç ? Merak ettim. Benim ki 3.5 ama ilaç kullandırmıyo doktorum.
canım benimde tiroidim var ilç kullanıyorum hamilelikte çıktı ilk çıkan 8 küsürdü ilaçla ilk önce 4-4,5 şimdi 2,5 düştü sanırım 0-5 arası normal değer o yüzden doktorun ilaç vermemiştir. sonuçta referans değerleri arasında

Back
X