• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Hic vicdan yapma buna ihtiyacimiz var ki bu yola mecbur kaldık cidi anlmda bir resete ihtiyacim vardi halim ortada surunuyorum okulda napiyim. 32de ayrilamiyorum sinav odev beklemek icin ekstra efor sarfedicem madem bu hafta en azindan biraz guc toparlayaym dedim. Sen de kendini bebisini dusun rahat ol kuzum

Korkumdan yataktan çıkamıyorum. Kasığıma giren ağrıların aralıklarını ölçmeye başladım. Bazen uzunca ağrıyor bazen bir gelip birkaç dakika sonra geçiyor . Çok yormuşuz gerçekten kendimizi. Hele benim o akşamki sınavda kalışım tam etkili oldu dik duramadım sancıdan :( dinlenelim gücümüz olsun bebişler sağlıklı olsun inşallah. Allahım korusun inşallah.

Ben Kızıma Keçeden Kelebekli Magnetler Yaptım 60 Tane Kadar :KK68:Çok Tatlı Oldular Babasıda Kuşe Kağıda Bebek Resimli Altına Hoşgeldin MELİS Yaptı Onlarıda Zımbaladık:KK68::KK24:

yani anlatmak istediğim şey şunun gibi sadece kanatları olmayacak

Eklentiler

• 10444650_705985986136812_8567901572539420749_n.webp
    10444650_705985986136812_8567901572539420749_n.webp
    61 KB · Görüntüleme: 85
Korkumdan yataktan çıkamıyorum. Kasığıma giren ağrıların aralıklarını ölçmeye başladım. Bazen uzunca ağrıyor bazen bir gelip birkaç dakika sonra geçiyor . Çok yormuşuz gerçekten kendimizi. Hele benim o akşamki sınavda kalışım tam etkili oldu dik duramadım sancıdan :KK43: dinlenelim gücümüz olsun bebişler sağlıklı olsun inşallah. Allahım korusun inşallah.

rapor alman iyi oldu canım senin
dinlenmek emin ol iyi gelecek
bende bu hafta için tekrar rapor almayı düşünüyordum
ama geçen hafta dinlenmek iyi geldi çok şükür sancım kalmadı
bu beni 2 hafta idare eder zaten
25 inde doğum iznine ayrılacağım bol bol dinlenirim

Sabunmu Canım Bu. Bide Dışarda Yaptırma Kendin Yap Yapabiliyosan İnan Maaliyeti Daha Uyguna Geliyo

evet hepsi sabun ama benim sabun kalıbım yok ve hiç yapmadım daha önce
gg da buldum tanesi 1 lira bebeklerin
50 adet tül 5 lira ve bir tane mıknatıs 15 kuruş
yani 100 adet yapmaya kalksam bana 115 liraya mal olacak
sabun kalıbı zaten 20-30 lira bebeklerde
kafam karıştı kendim yapıp riske mi gireyim yoksa hazırmı alayım

ahh ben gittim sabah sabah butun İstanbul dolaştım geldım. ne oluyorsa ıs yerıne gelınc oluyor. adımımı attığım anda içim dışıma cıktı. halsızleştim ıkı dakıkada.
işim cok eve gıdıp uyusam olmaz. 1,5 ay böyle geçecekse ben yanmışım.

Sen de dinlenmelisin canım. Bence dışarı işleri için artık sen koşturma. Onun için başkası yardım etsin. Sen madem çalışacaksın işyerinde otur sadece sakın ayakta kalıp işler yapma.

evet hepsi sabun ama benim sabun kalıbım yok ve hiç yapmadım daha önce
gg da buldum tanesi 1 lira bebeklerin
50 adet tül 5 lira ve bir tane mıknatıs 15 kuruş
yani 100 adet yapmaya kalksam bana 115 liraya mal olacak
sabun kalıbı zaten 20-30 lira bebeklerde
kafam karıştı kendim yapıp riske mi gireyim yoksa hazırmı alayım
Benim Bildiğim Kurabiye Kalıbıylada Yapılıyo Pazardan, 1 Milyoncularda Falan Satılıyomuş. Sen Bence İyice Bi Araştır

şu havlu takımını aldım. internette 68 tl
deposundan 55 tl ye aldım. ilk bir şeyi ucuza aldım. ama çanta var bır tane o ne iş yatıyor anlamadım. kirli bez çantası mı acaba. ?

Sen de dinlenmelisin canım. Bence dışarı işleri için artık sen koşturma. Onun için başkası yardım etsin. Sen madem çalışacaksın işyerinde otur sadece sakın ayakta kalıp işler yapma.

Eklentiler

• havlu.webp
    havlu.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 97
bizim her işimiz vekaletle oluyor. yanımda çalışan kişide 18 yaşından kucuk vekalet verılemıyor. yıl sonu da karışık bır zaman. şansıma yıl sonuna denk geldı. hazıran temmuz gıbı olaydı doğum işler hafif olurdu.

benim ilk gözüme takılan ve evet aradığım bu dediğim şey buydu bir fikir verirmisiniz

bunlar sabun kokulu yapılıyormuş ve tül kese içerisinde veriliyor
ben tül kese yerine bebeğin kafa kısmına tül ve mıknatıs yapıştırmayı düşünüyorum

Speedy Gonzales nickli bir arkadaş vardı o böyle şeyleri yaptığını söyledi bîr ona sor istersen canım.

bebeğin şampuanı bebek yağı sabunu falan konulabilir
içinde astarı veya su geçirmez kumaşı varsa biyere gittiğinde kirli torbası olarak da kullanabilirsin

Bu hafta ben de raporluyum. Kasık ağrım devam ediyor azıcık ayakta kalsam ağrıyor. Rapor aldığım için suçluluk duydum yalnız :KK43: deli miyim neyim. Bugun ve yarın dersine girdiğim hocanın son derslerine giricektim sonra da cocuklara ödev vericektim. Aradım çekinerek gelemiycem dedim raporu söyledim ödevleri hazırlayacağımı söyledim. Ne kadar baskı altındaymışım yaw :KK43: canım acıyor ben neler düşünüyorum.

ben de alcam diyorum ama benim de içime sinmiyor işte :KK43:
yani benim rahatsızlığım yok ama onlar bana acımıyor diye ben de onlara acımak istemiyorum. inat uğruna yapınca da vicdanım giriyor devreye :(

Hatta deney tüplerinin üzerine etiketler de yapıştırılır oraya da isim düşünüyôrum ama daha isim bulamadık :KK66:

ayyy çok şirin olacaklar yaa gözümde canlandırdım çok orjinal bir fikir

Speedy Gonzales nickli bir arkadaş vardı o böyle şeyleri yaptığını söyledi bîr ona sor istersen canım.

onda emzik vardı onu sordum daha pahalıya geliyor

Back
X