Açıkcası ben de aynı şeyi düşünerek tereddüt ediyorum. Ama bir kişi bile dikse bişeydir diyorumFidanı dikecekler mi emin olmak lazım. Onu da çöpe atarlarsa ya?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkcası ben de aynı şeyi düşünerek tereddüt ediyorum. Ama bir kişi bile dikse bişeydir diyorumFidanı dikecekler mi emin olmak lazım. Onu da çöpe atarlarsa ya?
çok geçmiş olsuunn canm ben de bi ara faranjit oldum, ilaç kullanamadığımdan doğal yollarla kurtuldum çok şükür belki işine yarar bilmediğin varsa içlerinden uygularsan şifa olur inşallah :)
öksürüğe 1 tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı zencefil çok iyi gelio
eczanelerden alabileceğin okyanus suyunu burnuna sıkınca geniz akıntısı olmuo, geceleri daha rahat uyuyosun
bide boğaz iltihabını geçirmede ada çayıyla gargarayı tek geçerim. içmesi bize zararlı da gargarası pek bi antiseptikmiş. eşimle nezaman boğazımız ağrımaya başlasa bi küçük kavanoz tuzlu su bi küçük kavanoz ada çayı banyoya koyarım. yapabildiğimiz kadar gün içinde gargara yaparız ve geçer :)
Yine de kendini sakın yorma canım. Geçti gibi oluyor yine başlıyabiliyor. Allahım yardımcımız olsun inşallah.
kızlar ben hala bebek şekerine karar veremedim gg dan bakıyorum hiç şöyle değişik enteresan bişey bulamıyorum yaaa
Ben deney tüpü alıp içine badem şekeri ve üzümlü draje koymayı düşünüyorum değişik olsun diye![]()
ben hayatta o çikolata şeker işlerine gıremem. alırım hazır bir kutu bır yerden hastanede dağıtırım. yok isim yazaymış cicisi bicisi olaymış .derman kalmadı.
ne oluyorsa şu uykusuzluktan oluyor. ben uykusuz kaldığım gun depresyonda da oluyorum.
Korkumdan yataktan çıkamıyorum. Kasığıma giren ağrıların aralıklarını ölçmeye başladım. Bazen uzunca ağrıyor bazen bir gelip birkaç dakika sonra geçiyor . Çok yormuşuz gerçekten kendimizi. Hele benim o akşamki sınavda kalışım tam etkili oldu dik duramadım sancıdandinlenelim gücümüz olsun bebişler sağlıklı olsun inşallah. Allahım korusun inşallah.
ya işte benim içime sinmiyor öyle. kendimi kötü hissediyorum. şerefsizlik iyice bunların yaptığı yahu.
Çalışabilir raporu aldıktan sonra izne ayrılmak için dilekçe veriyomuşuz,idare öyle dedi bana..
Saol Canım Ben Bu Modeli Nette Gezinirken Gördüm Hoşuma Gitti Sonra Print Ettim Ona Göre Çizdim Kalıp Elde Ettim Gerisi Senin Süslemene ve Hayal Gücüne Kalmış. Ben İnciyi Çok Severim İnciyle Süsledim. Parıltılı Taşlarla veya Renkli Boncuklarlada Olabilir Tabi.
Aynen Canım Oturduğun Yerden Yapıyosun Tabi Bide Evladın İçin Olunca Değme Keyfinenetten baktım basit bi şeyler. eşim grafiker, ona güzel bi iki kalıp çizdircem, belki karışık yaparım. etiketi de kendim hazırlar print alırım. zımbalarım. :) en azından eğlence olur.
Bebegini dusun canim icine siner o zaman![]()
O zaman dolmuş otobüs kullanma çok mu uzak gideceğin yer Taksiyle gitsen çok mu olur. Ne olur dikkat et kendine.
sanki böyle yaparsam, bebeğimden bile hayır gelmeyecek gibi düşünüyorum. yani başımıza kötü bişey gelecek gibi değil de, sonrasında hep olumsuzluklar bizimle olacak gibi hissediyorum.
Amin insalah rabbim saglukla bugutmei nasip etsin ins bnde subat 2015 annesiym:))şimdi biyerlerde 2015 şubat bebişleri oluşmaya çalışıyo :))))))
rabbim neylerse güzel eyler isteyen evlat hasretiyle yanan herkeze nasip etsin![]()
heryer ayrı telden caliyor heralde :)Çalışabilir raporu aldıktan sonra izne ayrılmak için dilekçe veriyomuşuz,idare öyle dedi bana..
hıı onları dıyorum işte.kurt derken ? kizimdakimi
içtik hep beraber ilaçalri,ikinci dozunuda aldik
kizim dun popom kasiniyor diyordu ama gece bakmak aklima gelmedi
gunduz gorunmezmis o kurtlar, gece çiikiyolarmis sadece karanlikda
insallah yokdur![]()
çok cicili bicili şeyleri sevmiyorum ben
kaç zamandır takı yastığı ve kapı süsü arıyorum
az önce bir takı yastığı modeli gözüme çarptı
sizce nasıl
Selam, benim gibi içi yanan var mı ??? İçim yanıyor bardak bardak buz yiyorum. Ilk oğlanda son aylarda böyleydim o zaman karakış vardı felaket kar yerdim :) buza aşeriyorum yeminle..
Yahu yasa dısı bisey mi yapiyorsun calip cirpiyor musun ki niye boyle düşünüyorsun pskoljik çöküş bedensel çöküşü getriyor bende hertürlüsü var elimde degil yani iyi olmaya zorladikca var olan enerjimi btrip hic toparlyamiyorum bu da surekli baska türlü hasta olmama neden oluyor evdeki coxuguma bakamaz oldum karnimdakine bisey olursa diye endisem ki en istemedigm şey burda erken dogurmakyani kendni en iyi kendin bilirsin iyi degilsen zorlmamak gerek bence