- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ulu bılge mı ben mıGünaydın ulu Bilge![]()
hahaha aynı benim gibisin sende
bende sözde bu hafta için yine rapor alıp 32 de işi bırakacaktım
ama rapor falan almadım
işyerime 25 aralıkta bırakıyorum dedim ama şimdide 37 ye kadar çalışsammı diyorum![]()
Benimde hep iri gidiyordu zayıflamış yavrum, çok üzgünümAslinda normal bence..net.de de ortalamalarin icine giriyo ama niye oyle demiz ki :/ Aslinda benim ki 27 haftalikken 1800 dedi..ama iriymis..
ulu bılge mı ben mıbenden olsa olsa sabaha kadar cektıgım sancılardan uluyan bılge olur
![]()
Oşbulduk maribizim memlekete ojgeldiniz beaa :))
İki filme peşpeşe mi girdiniz. Ufff çok sıkıcı insanın başı ağrırgünaydın kızlar :)
okuya okuya ancak bitirebildim akşamdan beri yazdıklarınızı...
akşam sinemaya gittik eşimle, biletleri aldık yemek yediğimiz yerde de bilet kampanyası varmış; hafta sonu geliriz ona da demiştik ama filmden çıkınca eşimin istediği filme 10 dk vardı ona da girdik :) evet geldiğimiz gibi uyudumama iyi geldi 1-2 haftadır bunalımda gibiydim durmadan ağlıyordum düzeldim
benim kızım da hep sağda duruyor canım... kardeşim de kız öyle duruyordu (annem çok zayıftı poposu mu ayağı mı yasladığı yer hala hala tepecik var ufacık sağ kaburgasının altında annemin)
benim erkek olduğu konusunda babam diretiyor. çünkü yüzük testi diye bir şey vat altın alyansla bakılıyor. doğana kadar kız demişti kuzenime doktor da babam bakınca erkek demişti; oğlu oldu pembişleri giydi hepeşim de rahat bırakın kızımı diyor
benim kız da sağa yatsam sol sola yatsam sağ tarafta duruyor yer çekimine karşı hep...gerçi bu aralar hepten sağda durmaya başladı ...
çok yoruldun sen canım ama acısını çıkar şu 1 hafta dinlen güzelce... inşallah düzelirsin çabucak :)
bir matematikçi daha varmış şubat annelerinde :) olur olur analitik geometriyi oturarak anlatan hatta tahtaya bile oturarak yazan bir hocam vardı :)
benim eşim de aynı :)
amin canım :) kesinlikle öyle... 9 yaş var kardeşimle aramda ve annem de hep söyler en büyük yardımcısıydım...
benim de muhabbet kuşum vardı ama izne giderken arkadaşa verdik geldiğimizde hasta gibiydi; normalde elimize gelmeyen kuş elimize gelmeye başlamıştı... 1 hafta dayanabildi öldü
kardeşim doğduğunda muhabbet kuşumuz mantar olmuştu kıskançlıktan ilgisi azaldı diye, iyileştirdik ama kardeşimin de alerjisi çıkınca karşı komşumuz vardı yalnız yaşayan bir teyze, ona verdik, baya bir yaşadı orada...
Benimde hep iri gidiyordu zayıflamış yavrum, çok üzgünüm![]()
İki filme peşpeşe mi girdiniz. Ufff çok sıkıcı insanın başı ağrır
vallao ıgrenc kan şurubunu bıle ıctımya bu sabah kendımden cok umıtlıyım soyleyım..hemen arkasına kabak cekırdegı yedım..acmı kalmak gerekırdı acaba bıraz?Geçicek o sancılar sen ilaçlarını düzenli kullan bak birkaç güne azalır.
Canım ultrasonda kilo ölçümü yapılamıyor ki sadece diğer değerlere göre kilo tahmin ediliyor. Üzülme sen zayıflama diye bişi olamaz belki boyu uzamıştır. Bebişi besleyen damarlarda bir daralma falan yok di mi? Sen de dikkat et kendine aç kalma bak Kars kaşarı bebişe kilo yapıyormuş. Ben henüz bulamadım ama sen bulabilirsen bir dene istersen.
İki filme peşpeşe mi girdiniz. Ufff çok sıkıcı insanın başı ağrır
nasıl yanı.. zayıflamış..bebek dogmadan zayıflarmı kız hıcBenimde hep iri gidiyordu zayıflamış yavrum, çok üzgünüm![]()
nasıl yanı.. zayıflamış..bebek dogmadan zayıflarmı kız hıckaçtı kacolmus uzulmebakım)
![]()
Günaydın Kızlar, bol sağlıklı günler dilerim. Bana hala yatıyorum ve doğuma kadar yatacağım galiba. Dün nst de sonucum iyi çıktı rahmimde azcık toparlanmış ama yine aşağıdaymış doktor her gün karımız dedi. Doktora neden böyle oldu diye sorduğumda rahim yetersizliği olabilir, yorgunluk olabilir vs.. dedi. Bazen kendimi suçluyum ben kendimi çok mu yordum. Siz hiç markete gidip poşet taşımıyor musunuz, ne bileyim alışveriş için gezmiyor musunuz. Rutin beni zorlamayacak işler yapıyordum.
vallao ıgrenc kan şurubunu bıle ıctımya bu sabah kendımden cok umıtlıyım soyleyım..hemen arkasına kabak cekırdegı yedım..acmı kalmak gerekırdı acaba bıraz?
hıc ılac ıcmeyınce her konuda fıkrım olurama bunda yok?
Evde bir gün yattım 32 den sonra çalışıp 37 ye kadar okula gitsem mi demeye başladım![]()