• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ağır taşımamak gerekiyor. Ayakta kalmamak dolaşmamak gerekiyor. Özellikle üçüncü trimester döneminde bunlar gerekliymiş. Herkes ikincide ilerde ağırlaşıcaz alışveriş yapalım şimdiden dedi ben sona bıraktım. Bu gidişle alışverişe alışverişe birilerini görevlendiricem onlar alıcak benim için :KK66: market alışverişini evde ben yaparım ama taşımamak adına birkaç aydır Migros'tan online olarak istiyorum. Eve kadar getiriyorlar içeri poşetleri koyuyorlar. Tabii görüp almak gibi olmuyor ama istediklerini not olarak yazabiliyorsun. En güzel yanı da bir kilo bile taşımamış oluyorsun.

Ben az da olsa taşıyordum işte, geçenlerde de alışveriş için epeyce gezdim :( dikkat etmek gerekirmiş. Şimdi kendimi suçluyorum, bende sona bıraktım hep eşimin suçu amann acele etme dedi dedi al... herşeyi netten aldım :(

Günaydın. Bence sen tepikten o kadar etkilendinki doğunca da bol tepikler diyeceksin.
Gerçi her doğum yapan tepikleri özlüyorum diyor :-)
Tabiki etkilendim ve seviyorum onun tepiklerini ama asıl amacım iyi haberlerimizin olması çünkü tek temennimiz o tepiklerin bitmemesi bir nevi herkes için bir dua dilek...

Dinlendikçe çalışmaya gücümüz oluyor ama çalışırken de çok yoruluyoruz aslında. Ne kadar işyerinde otursak da gidip gelmek gün içerisinde insanlara laf anlatmak çok yoruyor. Evde oturmakla işte oturmak aslında bir değil ama 32 ile 37 arasındaki beş hafta da az süre değil iyice düşünüp karar vermeli. Belki çalışabilir raporu alıp çalışabildiğimiz kadar çalışırız.

ben doğumdan sonra geri dönmeyeceğim büyük ihtimal
bu yüzden çok önemsemiyorum erken çıkmışım geç çıkmışım
ama dediğin gibi iş yerinde oturmakla evde oturmak farklı
evde rahat kıyafetler giyip bacaklarını uzatabiliyorsun bir kere
ayrıca rahat koltuktasın
benim sandalyem bar taburesi ve sırt dayanağı yok
iki büklüm oturuyorum bu sefer bebek sıkışıyor rahatsız oluyor
dediğin gibi birde insanlara laf anlatmak var
istersen hiçbir iş elleme yinede mesai saatleri içerisinde yoruluyorsun

Kasık ağrısı mı? Yorulunca ayakta kalınca oluyor canım.
Tatlım kasık sayılmaz tam göbeğimin altı bağırsakların olduğu nokta sanırım ora. Gerçi dün 7 saat derse de girdim onunda etkisi vardır. Ben 32. Hafta dedin mi evde otururum heralde :)

Ben az da olsa taşıyordum işte, geçenlerde de alışveriş için epeyce gezdim :KK43: dikkat etmek gerekirmiş. Şimdi kendimi suçluyorum, bende sona bıraktım hep eşimin suçu amann acele etme dedi dedi al... herşeyi netten aldım :KK43:

Olsun vardır bunda da bir hayır. Bebişler iyi olsun sağlıklı olsun kıyafettir eşyadır çabuk alınır inşallah.

zayıflamış dediğim çok kilo almamış :) bir ay önce 1260 dı bir ay sonra 1800 doktor 2000 in üstünde bekliyordu.
sımdı hemen hemen hepımızınkı o boyutlarda bumu dert ettıgın sey:KK20:..döverim bak:KK11: pattez :KK72:ye kılo alırsınız o zamanıkınızbırden :KK70:
Hemen arkasına ya da onunla birlikte c vitamini almak lazım mandalina iyi olur.
aklımada geldıde mandalına yada portakal soyduğunda elınde kalan ve uzun suregıtmeyen o koku benı benden alıyor dıye vazgecmıstım:KK51:neyse c vıtamını yerıne cınko almış olduk sabah sabah :KK14:

benimde babam erkek olduğunu iddia ediyor halen.
yüzük testi kız dedi doktor kız dedi ama o hala erkekte inat ediyor

benim yüzük testi erkek diyor. dönmüyor düz hatta sallanıyor :) bakalım ne olacak ama 2 doktor kız dedi 2 doktor da kıza benziyor dedi :D o kadar doktor yanılmaz herhalde :)

Aynı şeyi söylemeye çekindim aslında :KK66: çok yüksek ses veriyorlar sinemada. Insanı irite ediyor.

çekinme çekinme ben de şaştım kendime :-)
unutursam fısılda sakindi aslında ama çakallarla dans çok gürültülü geldi :)
ilk defa yaptım böyle bir şey, ama etkilemedi, eve geldik eşim "kızım nasıl, rahatsız oldu mu acaba " dedi :)
her müzikte bizimki de oynadı, kapı gıcırtısına oynayacak galiba benim kız :KK6::KK73:

Günaydın Kızlar, bol sağlıklı günler dilerim. Bana hala yatıyorum ve doğuma kadar yatacağım galiba. Dün nst de sonucum iyi çıktı rahmimde azcık toparlanmış ama yine aşağıdaymış doktor her gün karımız dedi. Doktora neden böyle oldu diye sorduğumda rahim yetersizliği olabilir, yorgunluk olabilir vs.. dedi. Bazen kendimi suçluyum ben kendimi çok mu yordum. Siz hiç markete gidip poşet taşımıyor musunuz, ne bileyim alışveriş için gezmiyor musunuz. Rutin beni zorlamayacak işler yapıyordum.

çok geçmiş olsun canım; inşallah zamanında gelir bebeğin. kuzenim de senin gibiydi 6 aylıktı yatmaya başladı ama zamanında doğurdu... sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun :KK39:
mecbur kalmadıkça yapmıyorum alışveriş tek başıma; ama yapınca da ne kadar gerekiyorsa 3 domates,2 patates falan sayıyla alıyorum :KK51:gezme konusunda hafta sonları çok geziyorum ama artık yorulmaya başladım...

sımdı hemen hemen hepımızınkı o boyutlarda bumu dert ettıgın sey:KK20:..döverim bak:KK11: pattez :KK72:ye kılo alırsınız o zamanıkınızbırden :KK70:
aklımada geldıde mandalına yada portakal soyduğunda elınde kalan ve uzun suregıtmeyen o koku benı benden alıyor dıye vazgecmıstım:KK51:neyse c vıtamını yerıne cınko almış olduk sabah sabah :KK14:

Demir'in yanına kalsiyum magnezyum alınmaz çinko da etkilryebilir denir ama multivitaminlerde hepsi bir arada ;)

benim yüzük testi erkek diyor. dönmüyor düz hatta sallanıyor :) bakalım ne olacak ama 2 doktor kız dedi 2 doktor da kıza benziyor dedi :D o kadar doktor yanılmaz herhalde :)

çekinme çekinme ben de şaştım kendime :-)
unutursam fısılda sakindi aslında ama çakallarla dans çok gürültülü geldi :)
ilk defa yaptım böyle bir şey, ama etkilemedi, eve geldik eşim "kızım nasıl, rahatsız oldu mu acaba " dedi :)
her müzikte bizimki de oynadı, kapı gıcırtısına oynayacak galiba benim kız :KK6::KK73:

çok geçmiş olsun canım; inşallah zamanında gelir bebeğin. kuzenim de senin gibiydi 6 aylıktı yatmaya başladı ama zamanında doğurdu... sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun :KK39:
mecbur kalmadıkça yapmıyorum alışveriş tek başıma; ama yapınca da ne kadar gerekiyorsa 3 domates,2 patates falan sayıyla alıyorum :KK51:gezme konusunda hafta sonları çok geziyorum ama artık yorulmaya başladım...

Zaten yüzük testinde düz olursa kızdır yuvarlak daire çizerse erkektir ;)

arkadaşlar günaydınn
bizde perşembe doktora gidicez bakalım kaç kilo olmuş ama bu kilo olayı değişiyo ben bi devlete birde özele gidiyorum aynı haftalarda devlette ayrı öçzelde ayrı ölçüyolar kiloyu zaten tahmini bi rakam geçen 1 hafta arayla gittim iki doktora arada 50gr müyümüş gösterdi 1 haftada

facedebır gruba uyeym..daha8 9 haftalıkbebek usg sını koyuyorlar hadı arkadaşlar soyleyın benım kızım mı olacakoglummu dıye soruyolar..onlarcakadında yorum yapıyor..ulen daha pipisi pıtışı yok yavvvvvvvvv

bu kadınlar ne cıns yaaa..ben kadın degılmıyım yoksA:KK57:

Zaten yüzük testinde düz olursa kızdır yuvarlak daire çizerse erkektir :KK66:

öyleyse sevindim bak şimdi :D :KK73::KK9:
onun mantığı yüzüğün erkek kalbinde düz kadın kalbinde dairesel hareket etmesi değil mi? biz o yüzden düz oğlan dairesel kız diye bakıyoruz :D

evet canım peşpeşe girdik :KK51: yok ya etkiler mi dedim ben de ama etkilemedi :)
ilk önce benim isteğimle unutursam fısılda'ya gittik:cry:; çıkınca da çakallarla dans'a:KK48:...
Ben sesten dolayı demedim bazı filmler kafa yoruyor ondan dedim.
Biz nerde gerin gerim gerecek film var onu bulup izleriz ondan ben evde bile iki tane arka arkaya izleyemem. Düşünmekten beyin yoruluyor.
Sizinkilerde yoracak durum yokmuş. Alt yazı da yok izlenebilir.

öyleyse sevindim bak şimdi :D :KK73::KK9:
onun mantığı yüzüğün erkek kalbinde düz kadın kalbinde dairesel hareket etmesi değil mi? biz o yüzden düz oğlan dairesel kız diye bakıyoruz :D

Tam tersi oluyor ben de öyle düşünmüştüm ama düz olunca kızmış. Internette de net bir bilgi yok ikisini de yazmışlar.

Back
X