• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Günaydın herkese morelim aşırı bozuk sırf hamileyim diye herşeyin benden saklanmasından çok sıkıldım. erken doğum yapcam korkusu benden çok herkesi sarmış kaçıp gidesim var burdan :KK43:
Hayirdir cnm olumsuz bibdurum yoktur umarim

Amiinnn darısı başımıza bi avazda kavuşalım bebeklerimize inşallah :)

Bende hasta bezi almadım , hiç düşünmedim bile dediğin gibi ped aynı işi görür dedim ama yok gerçekten hasta bezi kolaylık , pratiklik. Atalım çantaya bikaç tane.
Benim geceliğim de yok sabahlığımda yok :KK53: Ama alıcam en kısa sürede inşallah :)
Pompa almadım , ilk etapta gerek yok. Ne alınması gerektiğini bilelim , hastane çantamızın içine not alalım çok gerekirse mutlaka bir yakınımız halledicektir.

Beynimize güzel uyarılar da bulunalım.
Bebeğimizi emziricez , bol bolda sütümüz gelicek :KK49:

kızlar LCW'de çok güzel sabahlık gördüm. isteyen olursa onu bi incelesin. yumuşacıktı. intertten bi bakın önce fiyatına falan ben pek incelemedim sadece dokunmuştum :))

:KK57: Kv olmuyor mu senin kp nin eşi :110: kac yaşında ya maşallah beraber mi dogurcanız

Tabi sen bilmiyorsun :KK45:
Benim eşimin Annesiyle kayınpederim boşandı. Ben ona kayınvalide diyorum. Yeni evlendiği eşiyle aramda çok yaş farkı yok :KK14: O yüzden ona adıyla hitap ediyorum, yani aslında cici kayınvalidem doğum yaptı :KK70:

Hayirdir cnm olumsuz bibdurum yoktur umarim
Neyi var geçmiş olsun
normal bir ameliyat yapılmamış 1 günde yoğun bakımdan çıkması gereken adam cumadan beri yoğun bakımda ciğerleri iflas etme konumuna gelmiş. bi kısmı alınmış ama bana hiç bunlardan bahsetmiyorlar hamileyim diye gidip görmeme izin yok herkesi çağırmışlar helallik almaya bunlar yüzünden karnım ağrıyor ve kimse bana bişey sölemiyor sinirlerim o kadar gerildi ki dayanamıyorum artık

ya Allah bozmasın memnunum, "normal doğum istiyorum" dedim, o da "şu an için %70 normal doğum yaptırabiliriz gibi görünüyor" dedi." ama doğum esnasında annenin çatı açıklığı bebeğin kilosu, kafa çapı bunlar önemli faktörler" dedi "el verdiği sürece normal doğum olabilir" dedi. "geçen gün 3800 lük bir bebeği olan anneyi normal doğurttuk dedi ama boyu uzundu" dedi. "senin boyun kaç?" diye sordu ben de "168 cm" dedim. "%70 normal doğum olabilir" dedi.
Ne güzell. Benimki sezeryanın konusunu bile açmadı. hastane seçerken bana yakın oksun acil durum da gelebileyim dedi bebek baş helişki dedi. Herşey normal gidiyo dedi. Bende bunları hep normal doğumun olabileceğine yordum

kızlar LCW'de çok güzel sabahlık gördüm. isteyen olursa onu bi incelesin. yumuşacıktı. intertten bi bakın önce fiyatına falan ben pek incelemedim sadece dokunmuştum :))

Yarın arkadaşımın Mevlüt'ü var . İnşallah ben çarşıya gidene kadar kimse almaz da ben alırım :KK71:
Teşekkürler haber verdiğin için Hoppa

Amiinnn darısı başımıza bi avazda kavuşalım bebeklerimize inşallah :)

Bende hasta bezi almadım , hiç düşünmedim bile dediğin gibi ped aynı işi görür dedim ama yok gerçekten hasta bezi kolaylık , pratiklik. Atalım çantaya bikaç tane.
Benim geceliğim de yok sabahlığımda yok :KK53: Ama alıcam en kısa sürede inşallah :)
Pompa almadım , ilk etapta gerek yok. Ne alınması gerektiğini bilelim , hastane çantamızın içine not alalım çok gerekirse mutlaka bir yakınımız halledicektir.

Beynimize güzel uyarılar da bulunalım.
Bebeğimizi emziricez , bol bolda sütümüz gelicek :KK49:

ayrıca süt için acayip motiveyim. dikişim de olsa acısını duymak istemiyorum ve bebeğime odaklanacağım diye şartlandırıyorum kendimi.

kızlar bu arada sağlık ocaklarındaki sorumlu hemşireniz süt eğitimi veriyorlarmış. ya da bulunduğunuz ilin toplum sağlığı merkezine bir sorun gebelik okulu, doğum eğitimi, süt eğitimi veren yerlerden/kişilerden haberdar olun. ben 29'unda kısmet olursa gebelik eğitimine katılcam yarım günlük. ve aile hekimliğindeki hemşiremden süt eğitimi alıcam.

Benimde estetik dikisti sezeryan oldum ama ne ole aman aman bi agri sizi olmadi ve 1 gun kaldim hast. Eve geldim temizlik yaptim:KK48: acaba estetik dikislemi alakali bu agri olayi ama sanmam ya
Yok cnm ağrı eşiği ve dr un elinin hafifliği ve tabiki sıkıntısız bi gebelikle ilgili

hiç kars kaşarı yemedim o kadar çok konuşuldu ki tadını bilmediğim şeyi canım istedi:KK53:
bebeğe kilo aldırdıgı doğru mu?
eğer öyle bişey varsa sipariş vereyim gelsin
Csnim karsi bilmiyorumda kasarin bebege kilo aldirdigi kesin hemde kalsiyum okarak daha zengin

Benimde estetik dikisti sezeryan oldum ama ne ole aman aman bi agri sizi olmadi ve 1 gun kaldim hast. Eve geldim temizlik yaptim:KK48: acaba estetik dikislemi alakali bu agri olayi ama sanmam ya

bence kişiyle alakalı bazıları senin gibi ertesi gün kalkıp evinde temizlik dahi yapabiliyor bazıları da 15-20 gün sonra ancak yatağından kalkabiliyor her ikisini de yaşayanlar duydum

Yok cnm ağrı eşiği ve dr un elinin hafifliği ve tabiki sıkıntısız bi gebelikle ilgili
Simdi ben ilk kizimda hic sikinti yasamadim ve doktorum.cok iyiydi ameliyatimda suoer gecmisti yine ayni doktora gidiyorum gebeligim yine sorunsuz masallah diyim yine aynimi olur avaba ben ikinci kez kesilecegim icin daha cok aci hissedersem diye korkmaya baslamistim

Benim eşimin Annesiyle kayınpederim boşandı. Ben ona kayınvalide diyorum. Yeni evlendiği eşiyle aramda çok yaş farkı yok :KK14: O yüzden ona adıyla hitap ediyorum, yani aslında cici kayınvalidem doğum yaptı :KK70:
Hımm dünya hali işte :eek: kac yaş fark var aranızda peki :anneadayı:

lcv ede ki gecelikler normal değil mi ya , ben baktım da lohusa için değildi sanki ya acaba göremedim mi ki

kim görümcesinin doğduguna şahit olabilir ki hadi şanslısın nur topu gibi bir görümcen oldu:KK71:
aralık annelerindeydi sanırım bayanın anneside hamile aralarında bir kaç gün var doğum yaptılar mı anne kız yapmadılar mı bilmiyorum
olabliyor böyle şeyler

ayyy ne kadar doğru karar verdiğimi anladım
işe devam etmeyi düşünmüyorum kesinlikle
az önce şef geldi izin konusunu konuşmaya
25 inde ayrılacağım dedim
4 ay değil 3 ay kullan izni diyor
oldu canım dedim
süt izinlerinide 1,5 saat erken gidersin tam gün çalışırsın diyor
doğumdan sonra 4-12 gelmem ben yasal değil zaten dedim
başka şansımız yok gelrsin diyor
içimden çok beklersin sen beni dedim
dışımdan o günler gelsin bakarız dedim

ya Allah bozmasın memnunum, "normal doğum istiyorum" dedim, o da "şu an için %70 normal doğum yaptırabiliriz gibi görünüyor" dedi." ama doğum esnasında annenin çatı açıklığı bebeğin kilosu, kafa çapı bunlar önemli faktörler" dedi "el verdiği sürece normal doğum olabilir" dedi. "geçen gün 3800 lük bir bebeği olan anneyi normal doğurttuk dedi ama boyu uzundu" dedi. "senin boyun kaç?" diye sordu ben de "168 cm" dedim. "%70 normal doğum olabilir" dedi.
Allahngonlune gore hayurli olani versin canim

lcW'deki model bu. yumuşacık ve günlük kullanıma da uygun. 30 TL imiş. uygunmuş da.

Eklentiler

• L_20142-4K8002Z8-1RP_A.webp
    L_20142-4K8002Z8-1RP_A.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 84
Back
X