• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

normal bir ameliyat yapılmamış 1 günde yoğun bakımdan çıkması gereken adam cumadan beri yoğun bakımda ciğerleri iflas etme konumuna gelmiş. bi kısmı alınmış ama bana hiç bunlardan bahsetmiyorlar hamileyim diye gidip görmeme izin yok herkesi çağırmışlar helallik almaya bunlar yüzünden karnım ağrıyor ve kimse bana bişey sölemiyor sinirlerim o kadar gerildi ki dayanamıyorum artık
Senin iyiliğin için ama bu çok açık. Tabiki görmek helallesmek en doğal hakkın ama art niyet yok sanki.

ayrıca süt için acayip motiveyim. dikişim de olsa acısını duymak istemiyorum ve bebeğime odaklanacağım diye şartlandırıyorum kendimi.

kızlar bu arada sağlık ocaklarındaki sorumlu hemşireniz süt eğitimi veriyorlarmış. ya da bulunduğunuz ilin toplum sağlığı merkezine bir sorun gebelik okulu, doğum eğitimi, süt eğitimi veren yerlerden/kişilerden haberdar olun. ben 29'unda kısmet olursa gebelik eğitimine katılcam yarım günlük. ve aile hekimliğindeki hemşiremden süt eğitimi alıcam.

aile hekimliğindeki hemşireyi daha bi kez gördüm ne aradı ne sordu, aşılarımı bile kendim takip edip gittim , iki aşıyıda farklı hemşireler yaptı, değişecem o kadını , tembel şey , ikinci aşıyı yapan hemşire çok iyiydi eli de çok hafifti bebeğimin aşısını da o yapsın istiyorum

kim görümcesinin doğduguna şahit olabilir ki hadi şanslısın nur topu gibi bir görümcen oldu:KK71:
aralık annelerindeydi sanırım bayanın anneside hamile aralarında bir kaç gün var doğum yaptılar mı anne kız yapmadılar mı bilmiyorum
olabliyor böyle şeyler
Ben o durumdan son andayırttım. Ne komik olurdu ya kardeşim olacaktı. Kalbi atmadan düştü zaten. Düşük bile değil. Kazaya kurban gitmişler.

normal bir ameliyat yapılmamış 1 günde yoğun bakımdan çıkması gereken adam cumadan beri yoğun bakımda ciğerleri iflas etme konumuna gelmiş. bi kısmı alınmış ama bana hiç bunlardan bahsetmiyorlar hamileyim diye gidip görmeme izin yok herkesi çağırmışlar helallik almaya bunlar yüzünden karnım ağrıyor ve kimse bana bişey sölemiyor sinirlerim o kadar gerildi ki dayanamıyorum artık
Ah canim ya allah tez zamanda acilmsifa versin canim en kisa surede eski sagkigina kavusur insallah baban onlarda seni dusunmus canim ya neyapsinlar bebisinde onemli hastanede falanda yattin olumsuz bisey olmasindan korkmuslardir hamile olanlari almiyolar gormeyede izin vermiyolar canim benim arkadasim beyin ameliyati olmustu sokmamislardi iceri ozamn kizima hamileydim

ayyy ne kadar doğru karar verdiğimi anladım
işe devam etmeyi düşünmüyorum kesinlikle
az önce şef geldi izin konusunu konuşmaya
25 inde ayrılacağım dedim
4 ay değil 3 ay kullan izni diyor
oldu canım dedim
süt izinlerinide 1,5 saat erken gidersin tam gün çalışırsın diyor
doğumdan sonra 4-12 gelmem ben yasal değil zaten dedim
başka şansımız yok gelrsin diyor
içimden çok beklersin sen beni dedim
dışımdan o günler gelsin bakarız dedim
Allah insaf versin bu yaratıklar a. Bi anneyi bebeğin den ayırmak çok kolay bunlara.. ozelde mi çalışıyorsun cimcime..
Bana da eşim 2 ay ücretsiz alırız bi yolunu buluruz dedi o kdr mutlu oldum ki alamasamda demesi beni mutlu etti

aile hekimliğindeki hemşireyi daha bi kez gördüm ne aradı ne sordu, aşılarımı bile kendim takip edip gittim , iki aşıyıda farklı hemşireler yaptı, değişecem o kadını , tembel şey , ikinci aşıyı yapan hemşire çok iyiydi eli de çok hafifti bebeğimin aşısını da o yapsın istiyorum
Benim ki sabah aradı ilk defa. Her gittiğimde tansiyonuma bakıyo. Sizde bebekte bi sorun varmı dedi şeker yükleme detaylı ultrason yaptırdınız mı en son ne zaman doktorunuza muayene oldunuz vs.gbi sorular sordu.

valla bizde değiştiremiyorsun, aile hekimin kimse ve o doktorun hemşiresi kimse onunla muhatap oluyorsun. ama benim hemşirem de çok iyi sağolsun.

üzülme , belli ki senin iyiliğin için yapıyolar , her ameliyat risklidir en basit olanı bile , hastanın yaşı , diğer kronik hastalıkları daha bi sürü şey var herkeste farklı uygulama gerektiren , benim annemde guatr ameliyatı olmuştu ben çocukken normalden çok uzun sürmüştü ameliyatı anestezisi çok zor yapılmış , doktor az daha kaybedecektik demiş çıkınca bunun sebebi de doktorun demesine göre fazla sigara içmesiymiş anesteziyi kaldıramamış, o yüzden yoğun bakım süresini falan çok kötü bişeyler oluyor diye düşünüp kendini strese sokma , herşeyin hayırlısı , inşallah tez zamanda çıkar babanda

Allah insaf versin bu yaratıklar a. Bi anneyi bebeğin den ayırmak çok kolay bunlara.. ozelde mi çalışıyorsun cimcime..
Bana da eşim 2 ay ücretsiz alırız bi yolunu buluruz dedi o kdr mutlu oldum ki alamasamda demesi beni mutlu etti

özel sektör canım otelde calışıyorum ben
zaten benim hamile olduğumu söyledikten sonra 4-12 gelmem yasaktı ama ben yinede ses çıkarmadım doğumdan sonra sorun olmasın diye şimdide bunumu söylüyorunuz dedim biz böyle yapıyorduk antalyada diyor

özel sektör canım otelde calışıyorum ben
zaten benim hamile olduğumu söyledikten sonra 4-12 gelmem yasaktı ama ben yinede ses çıkarmadım doğumdan sonra sorun olmasın diye şimdide bunumu söylüyorunuz dedim biz böyle yapıyorduk antalyada diyor
Ben devletteyimde beni nobetten düşürmediler. Çok insafsız lar neden anlamıyorum. . Biz millet olarak merhametliydik ya.. Allah inancı zayıfladı diye oluyor bence bunlar

Benim ki sabah aradı ilk defa. Her gittiğimde tansiyonuma bakıyo. Sizde bebekte bi sorun varmı dedi şeker yükleme detaylı ultrason yaptırdınız mı en son ne zaman doktorunuza muayene oldunuz vs.gbi sorular sordu.

ben kadını bi ilk kayıt olmaya gittiğimizde gördüm

Back
X