• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Anne olmak ne zor yaaa
hamılelıkmıs dogummus bunların hepsı bır yalan..bır rüya..asıl gerçek olan çocuğunun doğduktan sonrakı hayatın..
onun savunmasız oluşu senı ona mubtela hale getirecek..uyuduğunda bıle sırtını rahatça koyamayacaksın yatağına ya bısey olursa farketmezsem dusuncesı senı eritecek..ıste o zaman dıceksın annelık ne zormuş..
gazıdır hastalığıdır uykusuzluğudur hepsıbırgun geçecek ama senın yukun hıc geçmeyecek..sen hep onu korumaya mecbur hıssedeceksın kendını..
ıste bu senı yaslandıracak..ama anne olacaksın..ve cennet uğruna cekeceksın tum bu hayatı..ve Allah sana akıllara zarar bır evlat sevgısı verecekte gozun görmeyecek ondan başkasını.. ;)

o zaman sen benden 10 yaş büyüksün :KK51: ama olsun ne olucak takılmayın bu yaşa bence , lütfen .
Kadının en güzel olduğu yaş 30lu yaşlardı zaten sanırım
Hem olgun,hem daha dişi .:KK23:

ay ben yaşımı seviyorum hiç takıntılı değilim her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayım :KK37:

Yaşına bişi söylemek istemedim canım benim o zamanlar kansızlık falan da yoktu bak mesela ben sporumu hep yaparım ama kansızlık yüzünden iki yıl Demir hapı kullandım on kilo aldırdı evlendikten sonra akşam yemeği saatim çok geçe kaldı öyle de kilo alımı oluyor ama zaten sporla gidiyor kilolAr biliyorum. Yani yirmide neysen ellide de o oluyorsun ;)

Bizim burda bi laf vardır hatta, cok konuşana , anası doğururken azına m.çmış derler : p
12 saat sancı cektım fazla fazla vakıt vardı ama böyle bır gırısımde bulunmadı kımse..zaten bu ısleme gerekte kalmamıstıben sancı esnasında defalarca kez kustum ve ıshal oldum.. :Dhatta tam doğum esnasında bağırdım buyuk tuvaletımı yapıcam galıba dıye ebe hayır bebegın çıkıyor sen oyle sanıyorsun demıstı....ama doğum masasında buyuk abdestelerını yapanlarıda duydum..[/QUOTE

Bir de evdesin ya tuvalet olayı rahat olduğu için daha çok su içiyor olabilirsin. Ben evde çok su içtiğimi dışarda az içtiğimi farkettim.

bak bu da mantıklı okulda paso cay olayı tuvalete de giresim gelmiyor temiz degil diye evde cay da aramiyorum tuvalet her daim emrime amade ;)

normalde 15 dk da yürüdüğüm yolu bugün tam 1 saatte yürüdüm en sonunda kocam yarı yoldan gelip aldı beni. artık yürümek zorlaştı galiba

hamılelıkmıs dogummus bunların hepsı bır yalan..bır rüya..asıl gerçek olan çocuğunun doğduktan sonrakı hayatın..
onun savunmasız oluşu senı ona mubtela hale getirecek..uyuduğunda bıle sırtını rahatça koyamayacaksın yatağına ya bısey olursa farketmezsem dusuncesı senı eritecek..ıste o zaman dıceksın annelık ne zormuş..
gazıdır hastalığıdır uykusuzluğudur hepsıbırgun geçecek ama senın yukun hıc geçmeyecek..sen hep onu korumaya mecbur hıssedeceksın kendını..
ıste bu senı yaslandıracak..ama anne olacaksın..ve cennet uğruna cekeceksın tum bu hayatı..ve Allah sana akıllara zarar bır evlat sevgısı verecekte gozun görmeyecek ondan başkasını.. :KK66:

Okurken ağladım yaw.

Gelin mutfağa geçti mutfak altına göçtü.
Sağlam bir şey kaldı mı bilmiyorum.
Off cam süpür şimdi akşam vakti.

Back
X