- 12 Ocak 2014
- 4.023
- 3.067
- 448
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oluyor ama ben hastayım şu ara canım ondan sanırımBen son 1 haftadır aşırı ter döküyorum soğuk soğuk. Benim gbi olan varmı aramızda ?
Ben hasta değilim ama hararetten öte bişey bendeki. Daha 5 saat önce duş aldım ama şu an yapışyapışım. Yatmadan bi daha alcam duramıyorum da böyle. Hele yemek yersem atleti bi le çıkartasım geliyo üstümdenbende oluyor ama ben hastayım şu ara canım ondan sanırım
Aynı nişte. İki tabak kırmışım bşr taşla iki kuş.benim ev arkadaşım vardı bi tane çok sakardı herşeyi de hızlı hızlı yapmaya çalışırdı o mutfağa girince çat pat tak sesler gelirdi içeriye bizde "deli gelin işe kalktı" derdik. : )))
Yani 9 ay ne konuşur insan. Hayat hikayemi anlattım.ben yatış pozısyonu almaya gıdıyorum.
yarın sabaha kadar Allah askına mantıklı konulardan konusun..pıjamanın dantelı ,sabahlığın satenı, gıbı bayıltıcı msjşardan uzak durunyıter yaaaaaaaaaaa.
gercı sızde haklısınız bebeler dogmadan sunnetını ettırdık damat ettık gelın ettık hatta ev ısı bıle ogrettık..konuşacak laf kalmadı
..
![]()
Biri çok eskiden demişti ondan aklımda kaldı benim fikrim değil.
Ben bilmiyorum.selam hanimlar
lizöz ne olaki esoba ?
noldu kiz kustunmuuBen bilmiyorum.
Öteki süslü ablalara sorunuz.
nasil becerdin kizz o isiBanyoyu yikadim pismanimmm! Bel fitigim tuttu yine![]()
Seccadeyi başka niyetle kullanma canım bence.
Seccadeyi andırmıyorsa kullan o zaman. Düz kumaş gibiyse mesela.Seccadelerin içinden çıktı ama diğerleri gibi deseni resmi falan yok dümdüz bişey de o yüzden sordum canım. Kullanmayayım en iyisi.
Benim bayoda yıkansa keşke. Canım çıkıyo silerken.Banyoyu yikadim pismanimmm! Bel fitigim tuttu yine![]()
Merhaba Kızlar
Benımde 2 gundur karnımın alt bölümünde ağrı vardı.Bugunde sancı gırdı karnıma ısten ızın alıp doktoruma gıttım. Erken dogum belırtısı olabılırmıs bırde çok yüksek enfeksiyon çıktı 3 gün antıbıyotık ıgne yapılacak eğer onumuzdekı hafta enfeksiyon düşmemiş olursa bebek için akciğer iğnelerine başlarız dedi. 5 gün raporluyum evde dınlenıcem inşallah kuzucuk da dinlenir de bekler zamanını sağlıkla:)