- 12 Ocak 2014
- 4.023
- 3.068
- 448
- 35
Bende dün 2 kere bugün 1 kere oldu. Bu hftalarda yalamcı sancı olabilirmişslm kizlar bende kasimalar oluıyor arada sırada sizde de olan var mi ??![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dün 2 kere bugün 1 kere oldu. Bu hftalarda yalamcı sancı olabilirmişslm kizlar bende kasimalar oluıyor arada sırada sizde de olan var mi ??![]()
ne enfeksiyonuymus o canım geçmiş olsun guzelce dinlen insallah iyi gelecektir dinlenmekMerhaba Kızlar
Benımde 2 gundur karnımın alt bölümünde ağrı vardı.Bugunde sancı gırdı karnıma ısten ızın alıp doktoruma gıttım. Erken dogum belırtısı olabılırmıs bırde çok yüksek enfeksiyon çıktı 3 gün antıbıyotık ıgne yapılacak eğer onumuzdekı hafta enfeksiyon düşmemiş olursa bebek için akciğer iğnelerine başlarız dedi. 5 gün raporluyum evde dınlenıcem inşallah kuzucuk da dinlenir de bekler zamanını sağlıkla:)
bu kasılma dediiniz nasıl bişi ya? ben mi hissetmiyorum yoksa olmuyor mu oluyor da anlamıyor muyum çözemedim vallaBende dün 2 kere bugün 1 kere oldu. Bu hftalarda yalamcı sancı olabilirmiş
Seccadeyi andırmıyorsa kullan o zaman. Düz kumaş gibiyse mesela.
Estağfırullah biz de sonradan öğrenenlerdeniz :)cahillik zor :) teşekkürler ...
bu kasılma dediiniz nasıl bişi ya? ben mi hissetmiyorum yoksa olmuyor mu oluyor da anlamıyor muyum çözemedim valla
Küstüm. Nerdeydin sabahtan beri.noldu kiz kustunmuu
ben naptim ki sanaa![]()
Banyoyu yikadim pismanimmm! Bel fitigim tuttu yine![]()
Ben son 1 haftadır aşırı ter döküyorum soğuk soğuk. Benim gbi olan varmı aramızda ?
Merhaba Kızlar
Benımde 2 gundur karnımın alt bölümünde ağrı vardı.Bugunde sancı gırdı karnıma ısten ızın alıp doktoruma gıttım. Erken dogum belırtısı olabılırmıs bırde çok yüksek enfeksiyon çıktı 3 gün antıbıyotık ıgne yapılacak eğer onumuzdekı hafta enfeksiyon düşmemiş olursa bebek için akciğer iğnelerine başlarız dedi. 5 gün raporluyum evde dınlenıcem inşallah kuzucuk da dinlenir de bekler zamanını sağlıkla:)
yok girmedim canım ona girmeden de anlıyorlar ya kafama takıldı acaba oluyor da ben mi hissetmiyorum falan diyeNst ye hiç girdin mi canım? Orda çıkıyormuş kasılma varsa.
Amaaan aska geldim dusa girmeden yikarim elime mi yapisacak dedimnasil becerdin kizz o isi
belin mi agriyor simdi
agri kesici joker hakkini kullan çok artarsa
esine falan yaptirsaydin keske
Adet sancısı giriyo gibi oluyo bende ama çok hafifçebu kasılma dediiniz nasıl bişi ya? ben mi hissetmiyorum yoksa olmuyor mu oluyor da anlamıyor muyum çözemedim valla
Bende bilmiyorum.nasıl bir şey. Bazen yerimden kalkınca ağrı giriyor ama o değildir zannımca. Zaten benim nst de bir şey çıkmadı.bu kasılma dediiniz nasıl bişi ya? ben mi hissetmiyorum yoksa olmuyor mu oluyor da anlamıyor muyum çözemedim valla
valla ben heryerimde hissediyorum desem yeridir aynı anda bikaç yere vuruyor kasık gobek mide heryere calısıyorslm kızlarr :) ben iki gündür bebeğimin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum kontrol cuma günü benim gibi olan var mı
yok girmedim canım ona girmeden de anlıyorlar ya kafama takıldı acaba oluyor da ben mi hissetmiyorum falan diye
slm kizlar bende kasimalar oluıyor arada sırada sizde de olan var mi ??![]()
bu kasılma dediiniz nasıl bişi ya? ben mi hissetmiyorum yoksa olmuyor mu oluyor da anlamıyor muyum çözemedim valla
valla ben heryerimde hissediyorum desem yeridir aynı anda bikaç yere vuruyor kasık gobek mide heryere calısıyor
belden mi vuruyor kasıklarda mı nerde oluyor ?Adet sancısı giriyo gibi oluyo bende ama çok hafifçe
slm kızlarr :) ben iki gündür bebeğimin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum kontrol cuma günü benim gibi olan var mı
yerinden kalkarken olan degildir bence de olsa anlarız heralde ya yani umarım anlarızBende bilmiyorum.nasıl bir şey. Bazen yerimden kalkınca ağrı giriyor ama o değildir zannımca. Zaten benim nst de bir şey çıkmadı.