- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nst için extra para mı alıyorlar ben muayenenin bi parçası sanıyordumEskiden 36dan sonra aliyolardi smdi 32de başlayan daha cok sanki. Sanci kasilma yoksa erkenden almaya gerek yok diye biliyorum ama artk para icin mi ne icin erkenden basliyolar blmiyorum
ben 32 de gittim sokmadı bu kadın benle ilgilenmiyor mu yoksaDr beni 30 iken 32 sanıyordu. Nst ye soktu. Bu gittiğinizde siİzi de alırlar sanırım.
ne kdr suruyor ki ben uzun süre sırt ustü yatamıyorum nefesim kesiliyorBen pek mutlu yattım. O kadar uzun olduğunu bilmiyordum. Uyuyacaktım nerdeyse.
bidahaki gidişime girerim o zaman heralde ayy heycanlandım :)Evet cnm bana 34. Haftada dedi doktor
valla bu nefes darlıgı bende basından beri oldugu için alıstım artık..sıcak basıyor diye incecik giydim giydim sonunda kaptım şifayı şuan burnum baska telden calıyor bogazım baska..ama soluma yatmak beni rahatlatıyor sırt üstü ve saga yatamıyorum ben de..bu sefer de sol yanım agrıyor hep orda yata yata..ayy ne dertliymişim yaa :)Bebeğim döndü galiba kaburgalarına baskı arttı çünkü soluma yatınca kalbim sıkışıyo ya kızlar size de oluyor mu bir yandan seviniyorum bebeğim dönmüştür diye bir yandan da nefesim sıkışıyo şu anda olduğu gibi oğlum da bu aylar yaşamıştım millet kat kat giyiniyo ben bunalıyorum
Kizlarkasilma denilen sey bebegin bir yere toplanip orayi oldugu gibi tepeye cikarmasi ve oranin sertlesmesi.duzenli olmadikca sorun yok gunde 5 veya 6 kere olmasi normal ama duzenliyse mutlaka doktora gidin.ben 29.haftadan beri hep baglaniyorum nstye
15 tl aldılar bizden...nst için extra para mı alıyorlar ben muayenenin bi parçası sanıyordum
bende de oluyor bazen öyle de ben kafasıdır poposudur falan gibi hissediyorumbenim oluyor öyle sertleşme,nst de bişey çıkmadı,doktora soruyorum normal diyor,peki sert olan yeri mesela az ovunca yumuşuyor mu?
ne kdr suruyor ki ben uzun süre sırt ustü yatamıyorum nefesim kesiliyor
Hayir yumusamiyobenim oluyor öyle sertleşme,nst de bişey çıkmadı,doktora soruyorum normal diyor,peki sert olan yeri mesela az ovunca yumuşuyor mu?
kurtlu seniiiii :) valla beni bıraksalar 3 gun cıkmam yataktan :)Yatamiyom ben yaaa![]()
oyyyy cokmus 29 dk ya..yalnız masaj koltugu dedin canım nasıl masaj istedi var ya şöyle sırtıma boynuma ohhh29 dakika. Sırt üstü de yatmıyorsun zaten masaj koltuğu gibi bir koltuğa oturuyorsun.
29 dakika. Sırt üstü de yatmıyorsun zaten masaj koltuğu gibi bir koltuğa oturuyorsun.
Duruma gore degsiyo ben 45 dk kaldigimi biliorum29 değil 20 dakika![]()
20-25 dk sürdü. Rahatsız olmadım ben ama yatamıyorsan zor gelebilir.ne kdr suruyor ki ben uzun süre sırt ustü yatamıyorum nefesim kesiliyor
Duruma gore degsiyo ben 45 dk kaldigimi biliorum
yatıyor muyuz oturuyor muyuz ?20-25 dk sürdü. Rahatsız olmadım ben ama yatamıyorsan zor gelebilir.