• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Yok sanirim olsa anlardim herhalde. Nerelerdesin canim bayadir yoktun sanki?

al benden de o kadar :KK45:
bildiğin ağrı şöyle bir şey okudum :İlk anne adaylarının en sık düştüğü tuzaktır. Yalancı doğum sancısı henüz daha doğum sancısı olmayan dönemde görülen doğum sancısıdır ve düzensizdir. 34. haftada bile başlayabilir. Yalancı doğum sancısı doktora gitmeyi gerektiren bir durum değildir. Sadece istirahat edilmali, sancının düzenli hale gelmesi beklenmali ve her şeyden önce sol yana yatılarak bebek hareketlerine dikkat edilmelidir. Yalancı doğum sancısı çoğu zaman kendi kendine geçebilir.

Güzel anneler ve tatlı bebikleri, ben yatmaya gider.Hepinize çok güzel bir uyku temenni ediyorum, iyi geceler..Bu gece de beni yalnız bırakmadığınız içim teşekkür ederim.Lizözüyle,kasılmalarıyla,bornozuyla güzel bir sohbet günü oldu. (: Öpüyorum hepinizi.

baya puf puf mu yani? bnm baya gergin valla ama karnım büyüdü büyüyeli sert yani bnm bgnlerde olan bişi değil
daha puf puf halini gormuslugum var ama su an sert deil ona eminim
e sen dr a gittiignde gormustur sert oldugunu, muayene ederken elini karnina vurmuyirmu yani degmiyormu eli
sorun olan bi sertlik kasilma vs olsa anlardi dr

Kizlarrr..Yarin kontrole gidecegim gecen ay gitmistim..Cok heyecenli ve merakliyim..Bir iki hafta daha bekle.diyenler var..Ama sabirsizim..gitmelimiyim sizce ?

Kizlarrr..Yarin kontrole gidecegim gecen ay gitmistim..Cok heyecenli ve merakliyim..Bir iki hafta daha bekle.diyenler var..Ama sabirsizim..gitmelimiyim sizce ?
gecen ay derken ? kasimin sonunda gittiysen bekleyebilirisn
kasimin basinda gittiysen zaten gitmen lazim aylik kontrol

kasimin sonunda gittiysen ama dr un para almiyorsa yinede gidebilirsin tabi : )))

Seninki pek rahatmış. O koltukta hayatta aklıma gelecek son şey buraya başkası kafasını koymuşmudur olurdu.
Ablam kılıklısın. O hatta silmeden yatmaz yatsa bile 20 dk o kafayı yaslamaz.
Bana da yer yok şu yerde yatacaksın desinler yatarım.
Hastanelerde o kadar çok refakatçi kaldımki uykusuzluktan yatmadık yer kalmadı
Acıların kadını esoba.

Koltuk gerçekten çok rahat her eve lAzım bişi ;) zaten oturmadan önce büyük ihtimalle koltuğu siliyorlar yine de bu takıntımdan kurtulmam lazım. Aslında çok yol katettim birsürü takıntım vardı çoğunu yendim. Allahım başka dert vermesin inşallah.

daha puf puf halini gormuslugum var ama su an sert deil ona eminim
e sen dr a gittiignde gormustur sert oldugunu, muayene ederken elini karnina vurmuyirmu yani degmiyormu eli
sorun olan bi sertlik kasilma vs olsa anlardi dr
bişi demediğine göre sorun yoktur heralde ama yumusak değil bnmki ..işyerinde hemşireler falan da gelip seviyor karnımı ama hiçbiri aa niye sert falan demedi siz böyle yumusak yumusak dedikce bnmki niye yumusak diil acaba dedim

bişi demediğine göre sorun yoktur heralde ama yumusak değil bnmki ..işyerinde hemşireler falan da gelip seviyor karnımı ama hiçbiri aa niye sert falan demedi siz böyle yumusak yumusak dedikce bnmki niye yumusak diil acaba dedim
senin sertlik anlaysin farkli dermisim : ))
hemsirelerde bilir tabiki karniyin sert oldugunu

bosver sen unut bu konuyu
orguden devam edelim biz en iyisi, gece gece telaslandidim senide
kim çikardi yaws bu kasilma sertlesme isiniiii :mad:

nst ye hiç girmedim de ultrasonla baktıgında rahim agzı kapalı dedi ama bnm karnım hiç yumusak diil sizin yumusak mı

O vücut yapısına bağlı bişey. Benim de hiç yumuşak değil bana göre ama Dr muayene ederken sert olmadığını söyledi demek ki sert olduğunda dedikleri gibi taş gibi oluyor.

senin sertlik anlaysin farkli dermisim : ))
hemsirelerde bilir tabiki karniyin sert oldugunu

bosver sen unut bu konuyu
orguden devam edelim biz en iyisi, gece gece telaslandidim senide
kim çikardi yaws bu kasilma sertlesme isiniiii :mad:
aman örgüden de anlamıyorum ki :) daha lizöz nedir bgn ögrendim :)

gecen ay derken ? kasimin sonunda gittiysen bekleyebilirisn
kasimin basinda gittiysen zaten gitmen lazim aylik kontrol

kasimin sonunda gittiysen ama dr un para almiyorsa yinede gidebilirsin tabi : )))
:)) para alacak malesef :)) kasim 13 de gitmistim..aylik kontrol bu zaten..ama ne biliyim ..Ya cok merak ediyorum kilosunu falan..bu gecede uyyamam artik :)

:)) para alacak malesef :)) kasim 13 de gitmistim..aylik kontrol bu zaten..ama ne biliyim ..Ya cok merak ediyorum kilosunu falan..bu gecede uyyamam artik :)
e 1 ay olmus gitmen lazim
zaten kafaya koymusun sen gitme densede gidersin : )))

ben gidince ultrason yapmiyolar, o yuzden hiç heyecanlanmiyorum valla randevu için

O vücut yapısına bağlı bişey. Benim de hiç yumuşak değil bana göre ama Dr muayene ederken sert olmadığını söyledi demek ki sert olduğunda dedikleri gibi taş gibi oluyor.
ctesi ankda ki kontrolum var bakalım o bişi dicek mi :) kişiden kişiye değişiyordur belki

e 1 ay olmus gitmen lazim
zaten kafaya koymusun sen gitme densede gidersin : )))

ben gidince ultrason yapmiyolar, o yuzden hiç heyecanlanmiyorum valla randevu için
Niye yapmiyolar ya..ne anladik ozaman bu isten..Ben her kontrolumde cok korkarak gidiyorum..8 sene sonra oldu da :) Ne olur dua edin..

aman sakın! beş kilo hemde, erken doğum riski alınca insan yaptıklarına bin pişman oluyor.
Sizi okurkeen pişman olduum ben düün butuun evii temzleyııp normal kişilern itip çekemedğii koltuklarımı itip altlarnı slip üstune bdee kanepelerii sildiim daha nlerr neler allhtan bişy olmadıı bdaha yapmaam aslaa

Niye yapmiyolar ya..ne anladik ozaman bu isten..Ben her kontrolumde cok korkarak gidiyorum..8 sene sonra oldu da :) Ne olur dua edin..
ben yurt disindayim canim
burda gebelik boyunca 3 bilemedin 4 ultrason var dr a gore degisiyor ..
benim bi dahaki ultrason randevum 9 ocak da
bi sorun olmazsada bi daha doguma kadar bakmazlar ..

Allah tamamina erdirsin insallah, ilk mi bu peki

Back
X