• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Sizi okurkeen pişman olduum ben düün butuun evii temzleyııp normal kişilern itip çekemedğii koltuklarımı itip altlarnı slip üstune bdee kanepelerii sildiim daha nlerr neler allhtan bişy olmadıı bdaha yapmaam aslaa
ya sizi okuyunca sasırıyorum neden riske giriyorsunuz ki çok şükür bişi olmamıs ama Allah korusun ya bişi olsa hiç korkmuyor musunuz ?

siyah turp bal yapıcam örtmenim :))))
hahahahh de get kizz
onu sen iç
balli limon vericen canim, simdi bi yasindan once bal verilmez derler ama o bahsedilen hakiki bal, biz zaten marketdeki çicçek balini veriyozz, al sana tartisma konusu : )

oyyy burda çok konu var kousulucak dogumdan sonraa :KK46::KK46::KK46::KK46:

hahahahh de get kizz
onu sen iç
balli limon vericen canim, simdi bi yasindan once bal verilmez derler ama o bahsedilen hakiki bal, biz zaten marketdeki çicçek balini veriyozz, al sana tartisma konusu : )

oyyy burda çok konu var kousulucak dogumdan sonraa :KK46::KK46::KK46::KK46:
hakiki balı nerden bulcaz ztn :)) çiçek balı alerji yapmıyor muymus ? e bal verebildikten sonra siyah turp bal versek olmaz mı peki ?

hakiki balı nerden bulcaz ztn :)) çiçek balı alerji yapmıyor muymus ? e bal verebildikten sonra siyah turp bal versek olmaz mı peki ?
takdi siyah turpaa:stop:
siyah turp verme, onun bi zarari vardi dr vermeyin demisti ama untttum simdi niye vermeyin demisti , dogup oksursunler bulurum ben size gerekli yazilari

çocuklarin burnu tikaninca ozellikle geceleri çok oksuruyolar, bizde oyleyizde bizim basimizda bekleyenimiz yok : ) en azindan benim yok
neysee çocuk gece oksuruk krizlerine girince anne babalar alip acillere kosuyor, ordada oksuruk surubu vs aklina ne gelirse yaziyolar reçeteye
sonra hersey cigerlere iniyor ilaçlar yuzunden al basina puskullu belaaa ..

yani dr a gidecegine turp versen daha iyidir belkii:KK45::KK45::KK45:

takdi siyah turpaa:stop:
siyah turp verme, onun bi zarari vardi dr vermeyin demisti ama untttum simdi niye vermeyin demisti , dogup oksursunler bulurum ben size gerekli yazilari

çocuklarin burnu tikaninca ozellikle geceleri çok oksuruyolar, bizde oyleyizde bizim basimizda bekleyenimiz yok : ) en azindan benim yok
neysee çocuk gece oksuruk krizlerine girince anne babalar alip acillere kosuyor, ordada oksuruk surubu vs aklina ne gelirse yaziyolar reçeteye
sonra hersey cigerlere iniyor ilaçlar yuzunden al basina puskullu belaaa ..

yani dr a gidecegine turp versen daha iyidir belkii:KK45::KK45::KK45:
seni litchiye sikayet ettim bal veriyorsun diye :)))))

bende bilmiyorum lizozu, orguyude bilmiyorum
him çocuk oksurunce napicaksiniz ondan bahsedelim : )))) ( dogdukdan sonrasindan behsediyorum tabi : ) )
öksürüyor benim oğlan şu an. uyuyamadı öksürmekten. söyle ne yapayım

Bir de Etol var. O da gelinliğin üzerine giyiliyor ama bazen lohusalara da giydiriliyor :KK66:
yaw bunlar ne etol lizöz falan. hangi dilde bu isimler. ne olduğunu zaten bilmem:oops:

öksürüyor benim oğlan şu an. uyuyamadı öksürmekten. söyle ne yapayım
burnunu temizle serum fizyolojikle ilk
cold mix damlatican yakasina ama evde yoksa wicks de lur , findik kadar gogsune sureceksin
sirtina sicak havlu koyabilirsin
yastigini çok yukselt uyurken, nerdeyse yari oturur gibi olsun yani yatakda, yukseltebildigin kadar yukselt iste
uyyorsa serum fiz olmaz simdi uyudgu yerde digerlerini ypmaya çalis
gunduzde sicak su buhari iyi gelir yani sicak banyo ..
bi tatli kasiigi bala yarim limon SIK kasik kasik içir surup gibi gun içinde

ben hep oyle yaparim,iki senedir dogru duzgun oksurdukelrini bilmiyorum, ilk seneler çok çekdik tabi oksurukden bagisiklik kazanana kadar , asilarida hep yapiliyor
bu sene saglamiz maasallah

saglik bakani falan yokmu kiz onada sikayet ettt : )))
he ben verdim valla, inek sutude verdim,atesi asla dusurmedim
Tr deki doktorlarin yapma dedigi ne varsa yaptimm yanii:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Tabii li doğal yollarla ateş hastalık bunların önüne geçebiliyorsak Dr a gitmeye gerek yok. Eskiden de büyüklerimiz birsürü şey yaparmış. Bunları bildikten sonra bir de bebişleri tanıdıktan sonra ona göre davranırız biz de. Bak bir arkadaş ilk çocukta hastane hastane gezdik ikincide daha bilinçliyim demişti. Ben de bizimkilerin üçüncü çocuğuyum ustalık eserleriyim diye görüyorum kendimi ;)

Back
X