2015 Şubat Anneleri

benimde 28+6 idi dün bugün 29+0 olduk , bana da 32 de gel dedi aktarım için heralde sonrada 2 haftada bir mi çağırır bilmem, bazı arkadaşalr 5 hafta aktarımı 6 hafta yaptır diyor satı değiştirip mı ne yapılıyomuş , sen nsl aktarttın 5 hafta mı
32 de donmus olur inşallah canım beni de artık 2 haftada bi görecek ama 6 hafta aktarmayı hiç duymadım ben zaten 36.haftada ayrılmayı düşünüyorum o zaman 4 hafta aktarabilmis olcam ama 6 hafta aktarmak demek 38 de ayrılmak demek olmuyor mu ? 37 de zorunlu ayriliniyor sat değiştirme olayını hiç bilmiyorum ama bence 5 haftadan fazla aktarilmiyordur

herkese günaydın
gece rüyamda sizleri doğurtmaktan rahat uyuyamadım
topikte kızlar tek tek doğurdu rüyamda:eek:
büyük bir doğum salonu herkes yatmış sırayla doğuruyor cimcimesultan cimcimesultan sezeryan oluyordu
iremguzum iremguzum pipilisini normal doğurmuş altını bezliyordu hatta kızını bilem gördüm:KK69:
Litchi Litchi sezeryaana giriyordu ee ben niye doğurmadım diyorum sana daha 2 ay var diyorlar heryer doğuran kadınlarla doğan bebeklerle doluydu başım allak bullak olmuş konuşalar nasıl aklıma yer ettiyse artık:KK70::p

Allah sezeryan mı :KK17:

esoba yarınki randevun medipol megada mıydı canım eğer ordaysa dönüşteyazar mısın memnun kaldın mı diye bende önümzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum
yazarım . zaten merak etme benım çenem durmaz en ınce ayrıntısına kadar yazarım.
yarın karar verirsem fiyat falan da alıcam.

günaydın kızlar bence doğum yaklaştıkça paranoyaklaşıyoruz bende rüya gördüm temmuzz temmuzz gibi
doğum yapmışım uyanıyorum karnıma bakıyorum ki baştan başa kesmişler sezeryan olmuşum :KK57: nasıl korktum anlatamam

herkese günaydın
gece rüyamda sizleri doğurtmaktan rahat uyuyamadım
topikte kızlar tek tek doğurdu rüyamda:eek:
büyük bir doğum salonu herkes yatmış sırayla doğuruyor cimcimesultan cimcimesultan sezeryan oluyordu
iremguzum iremguzum pipilisini normal doğurmuş altını bezliyordu hatta kızını bilem gördüm:KK69:
Litchi Litchi sezeryaana giriyordu ee ben niye doğurmadım diyorum sana daha 2 ay var diyorlar heryer doğuran kadınlarla doğan bebeklerle doluydu başım allak bullak olmuş konuşalar nasıl aklıma yer ettiyse artık:KK70::p
bılıyodum kı zaten :KK39:Mevlam musade eder ınsaAllah ta bunuda normal yollarla umduğum ve ınandıgım gıbı kotarırırm ınsaAllah

Dün Kazen heroine ne yaptı? Buraya girişini mi engelledi? Heroin ne demişti? Üzgün üye yazıyordu en son.

32 de donmus olur inşallah canım beni de artık 2 haftada bi görecek ama 6 hafta aktarmayı hiç duymadım ben zaten 36.haftada ayrılmayı düşünüyorum o zaman 4 hafta aktarabilmis olcam ama 6 hafta aktarmak demek 38 de ayrılmak demek olmuyor mu ? 37 de zorunlu ayriliniyor sat değiştirme olayını hiç bilmiyorum ama bence 5 haftadan fazla aktarilmiyordur

bana da biraz kandırmacalı gibi geldi yaw : ))) hiç duymamıştım

saol canım hangi hocaya aldın randevu nagehan hoca tuba hoca iiimiş sanırım
ay birden doktorun adını unuttum. nagihan kaya . sarışın hatun.
valla bir arkadaşımın 3 cocugu var . oymuş doktoru cok memnun.
memnunıyetını şöyle dile getırdı.
bu arkadaş yedı aylık doğum yapıyor. erkenden sancısı falan oluyor. yıne bır gece doktora gıtmıs. yatman gerekiyor demısler ama doktoru oda parası odemesın dıye acılde yer ayarlamış hastasını yatırmış.
bundan yola çıkarak hastaneyi değil hastalarını düşündüğünü çıkardım.

Dün Kazen heroine ne yaptı? Buraya girişini mi engelledi? Heroin ne demişti? Üzgün üye yazıyordu en son.
benımde dıkkatımı cektı..belkı sadece burda yazdıklarından dolayı degılde başka bıryerlerde kurallara aykırı davranmışlarsa dedım kendımce

Back
X