aynı yapıda, aynı tip kocaya denk gelmişiz.Ben de öyle istiyorum. Esoba biz kardeş miyiz senle yaw.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı yapıda, aynı tip kocaya denk gelmişiz.Ben de öyle istiyorum. Esoba biz kardeş miyiz senle yaw.
ya ne degısıksın..bende sureklı ılgılensın ısterım hatta.. ama o totoyu dönüp yatıyo
senne dıyosun kızılay -sıhhıye meydanında mıtıngler duzenlerız..
bılemıyorum bıraz tırsak gordum senı sankı..![]()
sosyal medya kullanan yok mu demişti kazen de biz seni tutmayalim o zaman dedi ceza aldı sanırım
benım gösteri,topluluk fobim var ben katılamam.Miting için gelen bizde kalabilir![]()
face reklamı yaptığı için muhtemelen yasaklandı.
burdan başka yere üye çekmek yasak
Kazen ondan dolayı ceza vermiş olabilir.
geç ayrilmak mümkün değil canım max 13 hafta aktarabiliyorsun doğum sonrasına
Tamam onu anlıyoruz da reklam yaptığı yeri bulamadım ben. Yani biryere çağırdığını falan okumadım canım. Daha önce Black çağırmıştı ceza almıştı da o yüzden heroin masum gibi geldi.
bana dedikleri tam tersi geç ayrılmak için : ))
Bak şimdi normalde 32 de rapor alıuosun 5 hafta çalışıyosun 37 de izne ayrılıyosun 40 da doğuruyorsun ya. Doğumdan önce beş hafta cepte oluyor. Sonraya ekliyorsun. Ama Dr sezeryan dedi diyelim 37 de sezeryana alıcak. 31. Haftada seni 32 olarak gösteriyor sen 36 ya kadar çalışıyorsun 5 hafta cepte oluyor 37 de sezeryana aldı ya kalıyor iki yaftan. Onu da sona ekliyor bak sana yedi hafta izin çıkardım![]()
Kim izne geç ayrılmak ister ki? Aslında içimdeki ses ben diyorilk dönemi bitirip mi ayrılsam ben de.
standartlar ne hiç bilmiyorum ki , demekki suç sayılıyor , gelir belki geçicidir
Doğum izni sat değişikliğinden bahsedilmiş
bu mümkün değil..
32+1 den önce çıkamazsın izne 37+1 den sonra da yasal olarak çalışamazsın.
Devlet pat diye kendisi hesaplıyor istersen 42 de doğur doğum izni başlıyor..
Yok çağırmadi eminim iki msji da net hatırlıyorumBiryere çAğırmadı di mi sadece sorduysa ceza çok katı olmuş yaw.