2015 Şubat Anneleri

yok allahı var eşimin hakkını ödeyemem her işi yapıyor ama çalışıyor oda napsın yetişemez pazara akşam almaya geliyor işten eğer acil işi çıkmazsa gelmiyorsada kapıcıya bırakıyorum bazen çok ağır olunca ordan alıyor
Anladım canım ne diyeyim Allah yardımcımız olsun hepimizin.

benimkinin korkulu rüyası da perdeler, her işi yaptır perde taktırma gıcık oluyor ama mecbur ellerinden öpecek o perdeler en son yazın yıkandılar , kirliler çokkkk

benimkilerde yazdan kalma doğuma yakın yıkansın diye hiç elleşmedim
....
birde sanki yardım edecekmiş gibi nazlanıyor yahu o kadar işi yine ben yapacağım güya kendince beni caydırmaya calışıyor anacığım gelince yavaştan yapar hallederiz herşeyi inşş..

30. haftada bağlandım,önce bi tırstım,orda bağlananlar vardı onlara sordum acıyor mu ne oluyor diye:D hiç bişey olmuyor kalp ritmini ve ağrıyı ölçüyor,ama öncesinde 1,2 parça çikolata yiyin arkadaşlar hareketleniyormuş o zaman kuzular,biri 38. haftada yaptırıyordu ben gittiğimde,kalp ritmini yeterince ölçememiş cihaz yeniden ölçtüler onu ...

ben daha yaptırmadım ama bugun kontrolüm var belkı gıdınce söyler dr
söylemezse de ben sorayım barı

15-20 dk nst tam uyumalık : )))
Aynen ama uyuyamıyorsun kuzunun kalpatışlarını duydukça,bir yavaşlıyor ritmler bir hızlanıyor daha gümbür gümbür oluyor,tekme atarken falan başka sesler çıkıyor,güzel bişey :D

benimkilerde yazdan kalma doğuma yakın yıkansın diye hiç elleşmedim
....
birde sanki yardım edecekmiş gibi nazlanıyor yahu o kadar işi yine ben yapacağım güya kendince beni caydırmaya calışıyor anacığım gelince yavaştan yapar hallederiz herşeyi inşş..

yok benimki yardım eder sağolsun, bi perdeler işte : )))

bere yap kulak da yapıp dikelim üstüne :)
Bu saatte günaydın demeye utanıyorum ama günaydın hanımlaro_O Gece uyuyamıyorum sabahta bu saatlerde kalkıyoruz. 12:00 de kalktık Elifimle, kahvaltı yaptık şimdi. Süveteri bitirdim ama düğme almam lazım, düğmesinide halledip myle koyucam fotosunu:KK68: Kendim yaptım diye deniyorum çok beğendim:)) çokta basit bi model. Onun üstüne aynı ipten beremi yoksa saç bandımı yapsam bilemedim?
Bereyi bi tek dışarı çıkınca takabilir, saç amdı süveterle evde takım olur dimi? Fikir verin kızlar.

Canım sabah eşim işe giderken bizim kapınında üst kilidini kitler. Bende istiyorum kitlemesini. Güvenlikli sitede oturmamıza rağmen:) ama biz evde olsak bile kapıyı kitleriz. Elifim var çünkü. 3,5 yaşında. Açar çıkar, zil çalar açar kim olduğu belli değil. Bazen biz namazdayken komşu geliyor, bizimki açmaya çalışıyor. Ama komşularımız bile biliyor kitlediğimizi:) bende tedirgin oluyorum kitli olmazsao_O Hatta el alışkanlığı, gittiğimiz yerdede kapıyı biz kapatıyorsak hemen üst kilidi kitleriz:)

dikkat et canım ya 25 kg kaç kerede çıkarırsın kim bilir kendin yapsan da kalsın eşin gelince çıkarır... bugün benim de pazarım var kendimi kaybediyorum diye gitmiyorum... eşim erken geliyor gelirken söylüyorum ne alacağını alıyor...
küveti her gün ovuyorum ben; dün yerleri cifledim; karnım top gibi oldu önde kıvrıldı toplandı benim kız ve o arada döndü sanırım hareketi çapraz olmaya başladı :)
yerler de eski dikdörtgen fayanslardan üzeri tırtıklı onların ne pislenmiş ne parladıı :D
eşim de akşama "niye uğraşıyorsun evin bir baştan aşağı temizlenmesi lazım zaten birini bulup temizletiriz doğumdan önce" dedi :KK36:
:) alıştım valla allah kolaylık versin

ben daha yaptırmadım ama bugun kontrolüm var belkı gıdınce söyler dr
söylemezse de ben sorayım barı

kaç haftalıksın normalde 32. haftada falan başlıyormuş sanırım,benim doktor yoktu o gelinceye kadar sizi nst ye göndereyim dedi hemşiresi,bende olur olur iyi olur dedim :D

Kızlar size bir şey sorucam ben doğum parası alıcam 8 haftalık ama raporluyken işveren benim çıkışımı verecek ben bu arada işsizlik paramı alamaz mıyım bilen var mı
Raporluken çıkış verırse ceza yer. rapor bıttıkten sonra cıkısını versın. ondan sonra işsizsizlik parası alırsın.

bekarken düğünlere gitmeye sinir olurdum kolumdan çekiştirip zorla oynatmaya calışmalar falan
o teyzeler yüzünden düğünlere gitmez oldum
bende hiç düğüne gıtmezdım ama cok pişmanım gıtseydım küçükten oynamayı öğrenırdım işte. bu yaştan sonra öğrenılmıyor.

Back
X