- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
Sen böyle dıyınce evını cok merak eder oldum bırden
evlerı sıldım,supurdum,koltukları cektım altlarını temızledım(gümüşlüğü bıle cekıp altını sıldım yahu) tozda aldım..vc banyo dun ovalamıştım zaten.. camasır astım ..yemek yaptım yavruyla karnımızı doyurduk..he bıde apartmanın 1 kat merdıvenını sıldım..
birazdan esım ogrencılerıyle eve gelecek kurs verecek evde..onlar ıcın de kucuk caplııkram hazırlamam gerek..
sımdı geberme vaktı..butunıslerı hallettıgıme gore sancılardan kramplardan rahatça ölebılırım![]()
peki bu kadar işi yapıp ta ağrın sızın olmuyor mu. ben bir süpürge yapayım veya eğileyim yere karnım sanki yırtılıyor gibi oluyor. doktora sorduğumda daha az ayakta kalmaya çalış dedi. ki sen koltuk çekmekten bahsediyorsun,zaten benim koltukları normal halimle bile çekmem mümkün değil de ne bileyim bu kadar işten korkmuyormusun yapmaya. buzdolabım silinecek vallahi hergün erteliyorum. en azından büyük temizliğe alt mutfak dolaplarımı ve buzdolabını aradan çıkarayım diyorum ama yok gözüm yemiyor. bak şimdi kuru fasulye pilav yapıcam öyle zor geliyor ki yapmak sizler böyle bunu yaptım şunu yaptım deyince kendimi çok aşırı tembel hissediyorum