2015 Şubat Anneleri

gezmeyi bıraktın sanırım
Annemden yeni geldim ya:) ama yarın için hain planlarım var, sosyete pazarına gitcem inşaAllah. Süvetere düğme almam lazım. Cumarteside nişan ar nişana gitcez teee sultanbeyliye:anneadayı: Eşimi sıkıştırıyorum eminönüne gidelim biran önce diye, ağırlaşıyorum bak diyorum. Yakın planlarımın içinde oda var:)

Hiç de bile :) bak nası kendimize gelicez baharda :))) bebişlere arabaya atıp sahillere :)[/
bak bahar dedin canim ne cekti o mis gibi bahar havasinda sabah kalkip camlari acicaksin kus sesleri falan temizlik yapicaksin:KK53: herkez sahil gezmek ister benim aklima temizlik geldi kisin is yapasida gelmiyoki insanin:KK48:

camasırımı gece yıkarım ben hep..sabah gozumu acar açmaz ılk onu asarım :KK66: hemen yatağımın carsaflarını çırpar duzeltırım..kızın yatağını toplarım.bu arada cay koymuşumdur çoktan demlenmıstır..hemen kahvaltıyı yaparız..bır kac saat nette takılırım ama o sıra ani bırsey olsa bıle evım topludur:KK66:
cocugum yokken sız gıbıydım yatağımı toplamadan 3 4 gun gerı yattığımızı bılırım :KK14:ama zamanla duramıyorsun..yarın toplantım var,cuma yıne toplantım var..evde degılım..2 günlük yemegımı hazır etmem gerek..
ha ağrım sancım olmuyormu?olmaz olurmu..amayapmasam da ağrıyor.. hele son 2 haftadır uyku yok gecelerı kramplardan..sımdı bırde tetanoz asısından kolum kopmak uzere..ama dıyorumya benım yardım edecek kımsem yok...esım hafta sonları bıle cok zaman çalışıyor..bırde cocugun varsa bıraz hijyene onem vermek zorunda kalıyorsun..çocuk pıs evdeyken yemek yokken sen nasıl rahatına bakacaksın?:KK51:
Bana Tetanoz Deme Yaaa :mad: Nefret Ettim İki Kere Oldum İkisindede Kolum Tutmadı Nisanda 3. Dozu Vurcaz Dedi İçimden Çok Beklersin Dedim :KK14::KK14:

peki bu kadar işi yapıp ta ağrın sızın olmuyor mu. ben bir süpürge yapayım veya eğileyim yere karnım sanki yırtılıyor gibi oluyor. doktora sorduğumda daha az ayakta kalmaya çalış dedi. ki sen koltuk çekmekten bahsediyorsun,zaten benim koltukları normal halimle bile çekmem mümkün değil de ne bileyim bu kadar işten korkmuyormusun yapmaya. buzdolabım silinecek vallahi hergün erteliyorum. en azından büyük temizliğe alt mutfak dolaplarımı ve buzdolabını aradan çıkarayım diyorum ama yok gözüm yemiyor. bak şimdi kuru fasulye pilav yapıcam öyle zor geliyor ki yapmak sizler böyle bunu yaptım şunu yaptım deyince kendimi çok aşırı tembel hissediyorum :KK43: saat 3 oldu hala bir şey yok ortada anca çamaşır astım ve çamaşırları topladım yatak odası dandini halde iyice saldım kendimi :KK43:
canım herkesin bünyesi bir değil bence bende öleyim deli gibi bi anda yaparım işleri biraz önce pazardan 25 kilo yükle döndüm akşamda yürüyerek eve gidiyorum işten çıkınca hiç oturmadan elimi yüzümü yıkayıp hemen yemeğe girişiyom 1 saatte yemek yapma işlemi bitiyor eşim geliyor yiyip kaldırıyoruz cumartesi çalışmadığım pazarda gezdiğimiz için :) cumartesi bunların hepsini tek seferde yapıyorum bünyeyle alakalı yani canım ama çalışınca insan daha zinde oluyo bu kesin

bakımlı el tırnak yarışmasındaki ilk resimdeki eller tırnaklar ne güzel bakımlı ya çok beğenim , gördünüz mü

Annemden yeni geldim ya:) ama yarın için hain planlarım var, sosyete pazarına gitcem inşaAllah. Süvetere düğme almam lazım. Cumarteside nişan ar nişana gitcez teee sultanbeyliye:anneadayı: Eşimi sıkıştırıyorum eminönüne gidelim biran önce diye, ağırlaşıyorum bak diyorum. Yakın planlarımın içinde oda var:)
SÜPER.

vazelin petrol yan ürünü diye biliyorum, bebişlere kullanmak ne kadar doğru olur? hemen bir uzmana soralım Litchi Litchi vazelin kullanmak zararlı mı?
valla guzelım neyden yapılıyor bılmıyorum açıkçası..ama hem bebek pısıgıne hemde gobegıme surdum ben..karnım hıc çatlamadı ne ılk cocugumda ne bunda ;) gecen gun görümcem bıle dedı senın vazelın nıce pahalı kremlere bın basar sayesınde hıc çatlamadım dıye ;)
Bana Tetanoz Deme Yaaa :mad: Nefret Ettim İki Kere Oldum İkisindede Kolum Tutmadı Nisanda 3. Dozu Vurcaz Dedi İçimden Çok Beklersin Dedim :KK14::KK14:
ılk kızımda bende sen gıbı düşünerek 3. yu yaptırmadım..sımdı 3. dozdan devam edıyorum..yanı bunda ne kadar kaçarsan kac bundan sonrakı cocugunda yıne yaptırcaksın..ömürlük olucak ınsaallah ;)

Bana uygun bir beşik lazım internette baktım , o ağaçtan olan bambu beşikler 350 - 400 den başlıyor. Maksimum 2-3 ay kullanıcam , sonra alt kata da indiririm o ayrı. Ama o kadar para vermek istemiyorum. 200 civarı birşeye bulamazmıyım acaba ?
Ben 100 tl te aldim bambu veya ahşap değil pamidor maazasindan aldim sallaniyo 5_6 ay için çok masraf yapmiyimdedim

image.webp
image.webp
image.webp

Sondaki örgüyü annem yaptırmış. İlk ikisini ben aldım. Kocamada diyorum ki " yok öyle eskisi gibi naylon önlük takmak, fular önlük takcak kızım:KK59:" şimdide saç bantı örmeye hazırlanıyorum:)

Back
X