2015 Şubat Anneleri

Kizlar bir arkadasim dedi ki, 32. Hafta calisabilir raporunu ozelden alinca olmuyormus. Haberiniz var mi boyle birseyden?

Merhaba kızlar. Bugün doktora gittik. Bebişim maşallah çok iyiymiş. Renkli usg gelmiş doktoruma. Şansıma ilk bende baktı. Çok tatlıydı.

29+ 2 de 1535 gram olmuş. Maşallahh kuzumaa:KK23:

Masallah kuzuya

Şimdiye kadar aldıklarım içinde nedense en mutlu olduğum parça.

Avent diymi onlar bu deseni gormemstim cok sekermis

Hayırlı geceler güzel anneler :KK36: yavaş yavaş kalça bacak ağrılarım başladı sizde de var mı? Çok kötüyüm yürüyemiyorum kalçama ağrı kramp giriyor :KK34:

olma mi kuzum;)

:KK71::KK71:oyle bır doğum hayal edıyorum kı akıllara zarar ..:KK76:

uyuyormuşum gece sabaha karsı hafiften karnım ağrımaya başlamış..bu arada 7 cm açılmam olmuş bıle..kalkmışım bı dus almışım az evın ıcınde dolanmışım kahrı cekılıyormus gelen sancıların..bu arada suyumda gelmıs..:KK45:sonra demısım esıme kalk hastaneye bı gıdelım ..bıde gıdınce ne gorelım ebe sen doğuruyorsun hanımm dıyomus bana:KK71::KK71:sonra çatala cıkarıyolrmıs ıkınıyomusum pırt dıye 4 kilocuk tosunu verıyolarmıs elıme..ne kesı ne dikiş nakış :KK59::KK59:..ıste bu kadar..:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay ne güzel hislerime Tercüman olmuşsun :KK70: bugun eşim diyor hangi Gündü doğum? 28 ama ben o güne kalmam dedim :KK48: orda haklısın zorla kendi kendini doğurtun diyor :KK48:

kızlar bu haftalarda çok uyuyan ve çok acıkan var mı benim gibi ? tv izlerken bile derin uykuya dalıyorum :110: ve çoook acıkıyorum artık. eşim patlayacağından korkuyoum diyo :D yine acıktım işte akşam yemeğinde ekmek yemedim hiç . şimdi kara kara düşünüyom ne yesem diye :( bu gidişle fena kilo alacam :(

kızlar bu haftalarda çok uyuyan ve çok acıkan var mı benim gibi ? tv izlerken bile derin uykuya dalıyorum :110: ve çoook acıkıyorum artık. eşim patlayacağından korkuyoum diyo :D yine acıktım işte akşam yemeğinde ekmek yemedim hiç . şimdi kara kara düşünüyom ne yesem diye :KK43: bu gidişle fena kilo alacam :KK43:
Sekerin var miydi? Ben deli gibi yiyip aciktigimda sekerim yuksek oluyo. Sekerim yukseldikce doymuyorum.

Sekerin var miydi? Ben deli gibi yiyip aciktigimda sekerim yuksek oluyo. Sekerim yukseldikce doymuyorum.

canım sen diyince şimdi baktım şekerime 140 çıktı yükselmiş yani... bugünlerde karbonhidrat ağırlıklı beslenmiştim zaten. dikkat edeyim bari. ama canım deli gibi hamur işi istiyo. çok mutsuzum :( :(

Sgk isini muayene ücretinden anlarsiniz sanki sgk varsa ödenen daha uygun bi rakam oluyor ya soruyorlar zaten sgk var mi diye. Öyle olunca hastane sgk kapsamında olmuyo muydu ki

Allah yardımcımız olsun, benim ilk hamileliğimde de bu haftalardı sanırım çok çektim umarım bunda olmaz :KK43: az kaldı yemek yaparken ağlayacaktım Ağrı'dan.. Bide bebeğin kilosu arttıkça oluyor sanırım.

Amin canim

canım sen diyince şimdi baktım şekerime 140 çıktı yükselmiş yani... bugünlerde karbonhidrat ağırlıklı beslenmiştim zaten. dikkat edeyim bari. ama canım deli gibi hamur işi istiyo. çok mutsuzum :KK43: :KK43:

dikkat et biraz bugunlerde madem kuzum

Yok canım bişi diye birşey dicektim :KK66: yani canım birşey çekti o da bizim oralarda olur çöreği falan olur. Uff senin de canını istetmiyeyim oralarda. Bulması zor genelde mavi rengi marketlerde oluyor ama kahverengi bizim bildiğimiz renkte bulunmuyor.
him bilemedim tarifle : )
neyse o zaman, insallah bulursun canim
kargoyla gonderilmezmi

yazarken kahverengi ve mavi deyince aklima sadece hashas geldi : ))
var hashasim ama

canım sen diyince şimdi baktım şekerime 140 çıktı yükselmiş yani... bugünlerde karbonhidrat ağırlıklı beslenmiştim zaten. dikkat edeyim bari. ama canım deli gibi hamur işi istiyo. çok mutsuzum :KK43: :KK43:

Çok açsan süt iç bari içine de az tarçın ekle şekerini düşürsün.

Back
X