2015 Şubat Anneleri

dün öğlen yemek falan yememiştim bir tane çubuk kreker yemiştim ama bugun doktor dikkat et şekerin sınırda dediya şimdi canım her şeyi istemeye başladı.
yine sodaya talim.

Kapalı anne adayları arkadaşlarım, hastanede lohusayken başörtü olarak ne kullanacaksınız?
Benkırmızı beyaz çiçekli kenarları oyalı bi tülbent kullanacağım al basması oluyormuş burda ki hanımlar söyledi. Beyazın üstüne kırmızı-beyaz sırıtmaz diyedüşünüyorum.

dün öğlen yemek falan yememiştim bir tane çubuk kreker yemiştim ama bugun doktor dikkat et şekerin sınırda dediya şimdi canım her şeyi istemeye başladı.
yine sodaya talim.

Şeker varsa aç kalmamak gerek zaten şekerim :) Azar azar ye herşeyden :) Şekerli şeylere pek bulaşma sadece :)

biberon aldım bir tane de emzik aldım. bebe yağı alayım evet. aa gazlı bez doğru iyi fikir, göbek bağı için. burun aspiratörünü nasıl alsam ki hiç görmedim nasıl bişey.

En iyi burun aspiratörü otribebenin dediler. Ondan aldım. Şöle bi şe:

upload_2014-12-11_16-5-6.webp

İçinden 2 tane uç çıktı. 10lu yedek ucunu da aldım.

bilmez mi canım? ben de geç tanıdım 3-4 yıl önce ama kuzenım ablam benımle dalga gectı 100 kişiye soralım hepsi biliyordur dedıler. cidden sorduk herkes bılıyormus . bergen varken ben nerdeydım bılmıyorum,
tamam hadı tarzım degıl ama onca olay olmus onlar olurken nerdeydım dıyorum.

Küçüksündür ;) hatta bak Michael Jackson I beyaz sanıyordu yeni nesil ;)

onlarca msj yazılmış haşhaşlı çörek dıye ..zalımsınız kızım..:KK11:

ben bır yemenı koyacağım hastane evıme 5dk zaten..arabada var :KK51:

gozun aydın..kılosu normale dönmüş gıbı ..ne sevınmıssındır gördükçe orasını burasını:D
gozun aydın canım..sag selamet eve cıktıgınıda gorursunuz ınsaallah..:nazar:

valla bu sefer ben ağzımı bile açmadım. ama canımı çektirdiler ne yalan söyliyim. :KK51:

Kızlarrrrr bebek yıkadımda geldim:) arkadaşımın bebeği yarın 20 günlük olcak erkekkkk:) mis gibi yıkadık, yağladım, üstünü giydirdim ohhh misss oldu, hemen uyudu:) darısı bizlere inşaAllah:) unutmamışım yıkamayı. Arkadaşım diyoki " sana gıptayla bakıyorum, bi insan hiçmi kilo almaz. Sadece göbeğin büyüyor" :KK15:

Kızlarrrrr bebek yıkadımda geldim:) arkadaşımın bebeği yarın 20 günlük olcak erkekkkk:) mis gibi yıkadık, yağladım, üstünü giydirdim ohhh misss oldu, hemen uyudu:) darısı bizlere inşaAllah:) unutmamışım yıkamayı. Arkadaşım diyoki " sana gıptayla bakıyorum, bi insan hiçmi kilo almaz. Sadece göbeğin büyüyor" :KK15:
tamda duymak ıstedıgın seyler dımı ..bugun sohbette de eskıden berıdır tanışık olup ta bayadır gorusmedıgımız bır bayan yabu nasıl hamılelık gıpta ettım valla enerjınede sanada dedı :nazar:..dedım aferın tam duymak ıstedıgım seyler :D

kilo konusunda görüşmeyelim o zaman seninle... çok pis kavga ederiz. :KK11:

En iyi burun aspiratörü otribebenin dediler. Ondan aldım. Şöle bi şe:

Eki Görüntüle 1332742
İçinden 2 tane uç çıktı. 10lu yedek ucunu da aldım.
ben mardınde cok aramıştım bunu..hatta bır eczaneye gırıp sorduğumda bana bın tane ılac cıkarmıstıbumu abla bumu abla dıye..adam ne bılsın anasının soluğuyla danasının burnunun böcüklerının cıktıgı alet oldugunu:KK53::KK53::KK53::KK53:

Back
X