Aseton varsa bas hemen

ben evde olsam sarımsak tutardım. eve gidince yapıcam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aseton varsa bas hemen
ben buranın müdavımıyımSen doğumdan sonra sakin bi yerlere kaybolma ama çok seviyorum msjlarini çok tatlı esprilisin :)
Asetonu Bende Duydum İyi Geliyomuş Mikrobunu Kırıyomuş Daha Çok Büyümesini Engelliyomuş Bi Pamuğa Bir Damla Dök Dene Kurutur Belkikocaman bi yaraya dönüşmesin??
Bende Bebeğin Gazı Olsa Seni Arıcam Help Meeeee Diyeben buranın müdavımıyım![]()
kocaman bi yaraya dönüşmesin??
ben buranın müdavımıyım![]()
Haziliyoruz var hepsinden de. Bazen onu hazirlamaya gucu olmuyor insanin. Annem hep yapar bir suru sey kendi bahcesindenbacım hanı sızler calısan ınsanlarsınız ya..böyle dar zamanlarda sağlıklı beslenmek adına kışlık hazırlık yapmıyormusun..menemenlık olsun fasulye olsun falan.. hemen eve geldıgınde hazırlayabılecegın sağlıklı gıdalar ..cocugun var ozellıkle o sebepten soruyorum
Bende Bebeğin Gazı Olsa Seni Arıcam Help Meeeee Diye![]()
doğumdan sonra daha çok ihtiyacımız olacak biz pimpirikliler ancak yola geliriz![]()
ben buna cok onem verıyorum sırf bunun ıcın dondurucu aldım evvelkı sene..calısmayan bır hanım olmama rağmen elım ayağım desem yerıdır..Haziliyoruz var hepsinden de. Bazen onu hazirlamaya gucu olmuyor insanin. Annem hep yapar bir suru sey kendi bahcesinden
süt yapıcı ıcecek..
Bu karısımı bı surahıye ya da kaba koy. Ustune gecmıcek sekılde su koyun. Bir gün boyunca bekletın. Snra ıcmeye baslayın
En fazla 2 gun kalsan cnm bi tanesini bigun digerinide kirlenirse diger gun giydirirsin ic badi 3 tane yazdim cisi falan bulasirsa yedek olsun diye yeter zaten bide bizim hastane bebegi yikayip giydirdikleri icin kirlenmede olmuyoListe budur işte :) bu hastane çantası diğerleri hastane valizi :)
yemegını yıyen sızdı kaldı..Bugun cok sakinsiniz kizlar. Hayrola
ya ben bebeğim için takip ederek hatim indirmek istiyordum ama 1. cüzü bitirdikten sonra devam edemedim.
sizce takip ederek hatim sayılır mı? internette araştırmıştım, sayılır yazıyordu ama emin olamadım. kendim Yasin okuyabiliyorum Arapçadan ama Kuran'ın tamamını bitirecek kadar bilmiyorum Arapçayı. öyle bişey için niyetlenmiştim ama devamını getiremedim. izne çıkınca bitirmeyi düşünüyorum kısmet olursa.
Canim brnde bi pijamayi 140a sabahligida ayri aldim 90a sanirim normal benim aldigim conness aquaKızlar ben hastane için bir takım pijama aldım, bir takım da sabahlıklı pijama almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı ya :/ 150-200 arası değişiyo sordum da birkaç mağazaya. siz ne kadara aldınız ortalama olarak? fiyatı bu mudur yoksa burdakiler mi biraz fazla atıyo fiyat konusunda bilemedim.