cnm bnde 1 önü yarım düğmeli gecelik ile önü tam düğmeli pijama takımını 90 tl ye aldım bursada kapalı çarşıdan. yarında eminönüne gitcez hastaneden snra kocişle bir gecelik sabahlık birde atlet külot emzrme sütyeni fln bakcam.
Bilmiyorum bnm pijamanın biri mavili beyazlı biri suyeşili gecelik lila bu kez ki alacağım geceliği ne alırım hiç bilmiyorum sabahlık olarak ise ekru renk alcam ayrı alırsam eğer hepsinin üstüne giymek için başıma ne alsam bilmiyorum
Canım bna tarif edebilirmisin yerini ben yarın gidicem eşimle birlikte başka dahada gidemem yerini tarif edersen çok dua ederim :)
Vay dün
@CKbeautyandsheer nın sabahlık bornozuydu bugün bnm külotlu çorap

küstük
Ayrıca gözünaydın canım bebişin iyiymiş bu arada şeker sınırdakiler kervanına hoşgeldin bnmde öle şeker sınırda dediler deli gibi şekerli şeyler istemeye başlamıştım bakalım bizim bebiş hala fazla fazla kilo almış mı dr.a göre. Bnm dr.umda öle bebeği seviyor 40 haftayı bekler doğarsa ay çok tombiş olur severiz onu burada diyor görüntüyü banada gösteriyor seviyor espirili yaklaşımı var. Sanırım hastane olarak cidden dr.ları seçiyorlar memnun kalmana sevindim.
Canım senin araba imkanın var bizm arabamız yok annemle babamında yok bnm yanımda 7-24 arabalı biri yok evimde hastaneye uzak istnbulda ulşaım sıkıntı toplu taşımayla evden gelip alsalar desek baya zmn kaybı, o yüzden ben temkinli fazla fazla olsun die düşündüm kullanılmazsa geri gelir. Ben o çantaya fazlada koysam 1 çanta olacak bebek için, içine çok bişi koysamda aynı çanta olacak bişi değişmiyor bana göre içinde çok yada az olması. 1 küçük bez bebek çantasını oğluma hazırladım en küçük boy çekçekli valizide kndime ve oğlumun battaniyesine ayırdım hepsi bu