- 26 Eylül 2011
- 1.575
- 654
- 248
mağazanın adını unuttum ama dikmenden kekliğe çıkarken bp benzinlik karşısında uygun bi yer vardı mağazanın adını hatırlarsam yazarımArabayla karışık ana kucağı araba koltuğu da var ya öyle takım alıyım demiştim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mağazanın adını unuttum ama dikmenden kekliğe çıkarken bp benzinlik karşısında uygun bi yer vardı mağazanın adını hatırlarsam yazarımArabayla karışık ana kucağı araba koltuğu da var ya öyle takım alıyım demiştim.
hangi ttalidan bahsediyorsunuz ?Normalde bu tatlıyı uzun zamandır yememiştim Ankara'da yapan yeri bulmam zor. Evde de yapılabilir tarif bulursam evde deniycem.
ellerine sgalik canim ne guzel yazmisin, bizde beceriksiz millet oluyoruz yapamayanlar : ))))))
benim dunku kek kalibim derindi ve azgina kadar doldurmustum hatam ordaydi demekki : ((
yalniz 2 br seker çok olmuyormu,genelde hep 1 br olur ya kekin sekeri
benım begendıgım cok güzelde ıkısı
1,144 tl cok pahalı .hayatta vermem.
himm esimde sever uzumlu keki bide becerikli hatunu bulsaydi sabah aksam yer dururdu : )))))))Olmuyor daha doğrusu evde eşim Yediği için ben iki bardak koyuyorum. Bize göre bir bardak da yeteriçine üzüm koyunca tadı artıyor.
200 derecede. ay hala midem bulanıyor tövbe ettim fırında hamsiye :)
Fırında yaparken kokusunu giderecek şeyler konulabilir üzerine soğan halkaları ve maydonoz gibi. Hatta limon dilimleri. Annem öyle pişirir hamsiyi fırında. Eşim fırın sevmiyor diye tavada yapıyorum ben çok az yağla onu bile fazla yiyince mide bulanıyor.
bende kaçardım dışarı annem görmedenay delircem çocuklar uyandigindan beri kar sayikliyor, disarida beyaz kar var birazcik ama ayaz soguk, yerler buz
oglan gitti ayakkabilarini giyyor offfffffff
en güzeli büyük balık ama dediğim gibi omega da hamsi de var.
Somonda da var ama o da kokuyor![]()
Kızlar bebek arabası kolay kapanması hafif olması küçük olması ve kaliteli olması önemli benim için sizce, chicco lite way bebek arabası nasıl baston tarzı yazın bebekte kullanılır mı? çünkü baston tarzı
yok benimki kaçamaz da anca evin içinde beni fitik ediyorbende kaçardım dışarı annem görmeden
pencereden bağırırdı cabuk gel hasta olcan diye
ahh çocuk olmak vardı![]()
Işte onu beğendim ben de.
levrek 1 numaram hiç kokmuyor.
Kızlar bebek arabası kolay kapanması hafif olması küçük olması ve kaliteli olması önemli benim için sizce, chicco lite way bebek arabası nasıl baston tarzı yazın bebekte kullanılır mı? çünkü baston tarzı