2015 Şubat Anneleri

Montum yok donuyorum dışarı çıkınca. Görende nasıl acıyordur halime. Ama ne yapıyım kıyamıyorum paraya. Bir iki ay giyicem anca. Fakat dün kurstan sonra ki fırtınaya yakalanınca alıcam birşey dedim girdim bir sürü mağazaya.
Ama özellikle küçük beden olup önü yumuşak olsun da karnımı sıkmasın. Hemde doğumdan sonra da büyük gelmez diye model aradım. Birtane polo da buldum. O da 300tl. Dedim bu aklımda dursun ben kaçaro_O
Sizin varmı montunuz ? Özellikle hamilelikten önce dar giyinenler şimdi ne yapıyorsunuz?

Canim kuzum dis doktorum bu gebelikte benim dişlerde tünel kaziyomusum gibi tuhaf kirilmalar oldu. Kenar kose degil de bi noktadan koke dogru inen yol gibi ince derin kırıklar diyeyim sag sol ust azı dislerim gitti ilkinde de alttakiler gitmişti poff. Simdi bisey yerken cok zorlaniyorum agri yapiyor doktora gitsem gecici dolgu agri kesci bsyler yapar mi bu son ayda. Ilk gebelktede disciden beri gelemiyordum ama bi uygulama da yapmiolardi bsy olur diye. Ona göre daha beter olmadan randevu ayarlayım dedm :KK66:
Şiddetli uykudan uyandıran ağrılar yapıyor mu sadece yiyip içerken mi ağrıyor canım ? Eger çok şiddetli agrilarin yoksa bi randevu al en azından geçici dolgu koyar yiyip icerken rahat edersin

ya kızlar bişey soracağım
ben çamaşırları yıkadıktan sonra ütülenecekleri ütüleyip asıyorum dolaba
ütü gerektirmeyenleride katlayıp koyuyorum
yıkandığında mis gibi yumuşatıcı kokuyor
ama bikaç gün sonra katlı olanları aldığımda leş gibi kokuyorlar
sanki havasız yerde 1 sene kalmış gibiler
mecburen giyemeden tekrar yıkıyorum

dolabın kapakları hep açık hava alıyor ama neden böyle kokuyor anlamadım
bir fikri olan varmı :(

kızlarrr 34. haftadayım öğretmenim hala çalışıyorum ama bu sırt ağrısı beni öldürüyor. üstelik sadece sağ tarafım :( aynı derttem muzdarip olan çözüm bulan varmı :( masaj yaptıra yaptıra çürüdü resmen etim

kızlarrr 34. haftadayım öğretmenim hala çalışıyorum ama bu sırt ağrısı beni öldürüyor. üstelik sadece sağ tarafım :KK43: aynı derttem muzdarip olan çözüm bulan varmı :KK43: masaj yaptıra yaptıra çürüdü resmen etim
benim bi arkadas sirt agrisindan dr a gitiiginde ta nsiyonun yuksek oldugunu ogenmis, tensiyon probeminiz yok deilmi ?

Montum yok donuyorum dışarı çıkınca. Görende nasıl acıyordur halime. Ama ne yapıyım kıyamıyorum paraya. Bir iki ay giyicem anca. Fakat dün kurstan sonra ki fırtınaya yakalanınca alıcam birşey dedim girdim bir sürü mağazaya.
Ama özellikle küçük beden olup önü yumuşak olsun da karnımı sıkmasın. Hemde doğumdan sonra da büyük gelmez diye model aradım. Birtane polo da buldum. O da 300tl. Dedim bu aklımda dursun ben kaçaro_O
Sizin varmı montunuz ? Özellikle hamilelikten önce dar giyinenler şimdi ne yapıyorsunuz?
Ben şalla falan korumaya çalışiyorum önümü..değmez şimdi almaya dedm idare ederim dedim kara kış geldi :)

Şiddetli uykudan uyandıran ağrılar yapıyor mu sadece yiyip içerken mi ağrıyor canım ? Eger çok şiddetli agrilarin yoksa bi randevu al en azından geçici dolgu koyar yiyip icerken rahat edersin

bikaç gun oncesine kadar yerken veya yedikten sonra agrıyordu da dun gece uyutmadi böyle altlı ustlü manyetik cekim alani yapıyor gibi ağrıdı durduk yere zonklma seklinde. Yapablicek bisey varsa gideyim bari

canım bende almadım alacaktım ama senin gibi çok giyemeyeceğimi düşündüm zaten bi kalın hırkam var onu giyip duruyorım

BEnimki iyi kotu oluyor canim idare eder yani,, fermuarli olan baya zor kapaniyorda dugmeli olan daha rahat ona gore, 40 beden montlarim

valla bende mont almadım
kendi montumun sadece üst düğmesi ilikleniyor gerisi açık
göbekten kapanmıyor ama dediğin gibi hamile montolarının fiyatları anasının gözü
zaten şurda 1 ay daha giyeceğiz sonra yok
ben montumun sadece üst düğmesini ilikleyip geri kalan kısmını omuzlarıma aldığm şalla kamufle ediyorum canım
çantamı çapraz takınca şalı tutuyor sürekli elimle düzeltmeme gerek kalmıyor

şimdiye kadar sadece 1 hamile taytı aldım özellikle gebelikte giyilebilecek şekilde
diğerlerinin hepsi normal zamanda da giyilebilecek şeyler
toplamda 5 parça kıyafet almışım
biri çok istediğim salopet elbise xs aldım normal zamanda da giyilebiliyor
biri dışarı çıkarken giymek için hamile taytı lcw
2 lcw tunik
birde evde giymek için hamile taytı aldım incecik ama çok rahat

bikaç gun oncesine kadar yerken veya yedikten sonra agrıyordu da dun gece uyutmadi böyle altlı ustlü manyetik cekim alani yapıyor gibi ağrıdı durduk yere zonklma seklinde. Yapablicek bisey varsa gideyim bari
Hımm zonklar gibi ağrı yaptıysa kanal tedavisi gerekebilir canım o da hamilelikte pek Yapılmaz..anestezi şart röntgen şart. . sen yine de bi randevu al görün istersen ama çok bişi yapacaklarini sanmiyorum belki ilaç yazar rahatlatır

Hımm zonklar gibi ağrı yaptıysa kanal tedavisi gerekebilir canım o da hamilelikte pek Yapılmaz..anestezi şart röntgen şart. . sen yine de bi randevu al görün istersen ama çok bişi yapacaklarini sanmiyorum belki ilaç yazar rahatlatır

pöff biliyordum böyle olacagini yine ayno kaçınılmaz son. Dogum yaptgm gun dikis agrisina degil dis ağrısına aglaniyordum ben bu da ona benzeycek desene:( saol canım benim

Back
X