2015 Şubat Anneleri

Evet canim dedigim tam olarak bunlar. Guzel gorunuyor ama masallah baya pahaliymis. Daha dogru duzgun bakmadik o yuzdwn fiyatlari net bilmiyorum ama artik bakicaz. Cok tesekkurler canim :)
biz bunu 630a aldık şimdi fiyatı artmış. ama firmalar kampanya yapıo takip etmek lazım.

kız o kıtaplar hıc kolılerde bekler mı :KK35:bızde elımızde kı kıtaplık taşınmaktan cok yıpranınca gecen koctastan raf baktık..3 4 tane alalım duvara monteedelım dedık ama baya tuzluya geldı..sımdılık ıdare edıyor ..gercı 100 lıra mobılyacılarda sudan ucuz :KK66:

Canım eşim edebiyatçı ya onun bir sürü kitabı var üni. den bir de üni. hazırlık kitpları bir sürü kaynaktn ayrı ayrı 9-10-11-12 seviye kitapları var, benim iktisat kitapları alan kitapları var bir sürü okuma kitabım vardı gelin gelirken 2 büyük koli getirmiştim kitaplık alamadık eee hoca efendini kitapları içinde kuran yazılıları ise aynalı büfeyi antreye koymuştuk biz salona sığmıyor die onlarda onun üstünde kuranlarımız vitrinin tepesinde ama boş odada eşimin sınav kağıtları diğer kitap kolileri dolu duruyor öle raf gibi değilde kapaklı bişi istiyorum ben onlarda pahalı baya ya istnbul farkı var galiba : )

2ocakta nıye gıdıyon ben 6 ocakta gıdıcem 36+0 oluyor ..

Canım ben cumadan cumaya gidiyorum dr.a eşim o gün öğleden önceki tek dersine izin alıyor öğleden snra gelip okula yetişiyoruz. 3 hafta snra çağırmıştı dr.um bu cuma gitcektim ama eşimde diyor ki tatil olduysa özellere de olur dr. lar fln herkes plan yapar 4 gün tatile diyor. Bİzimkilere tatil verirler mi acep ya annemlere süpriz yapsak gitsek anamgille olsak :KK68:

benımkıde çalışıyor perşembe gunu. bir keresınde muhabbetlerıne denk geldım de ne kufur edıyorlar tatıl gününde calısınca hastaneye varya.
bende olsa ederım.

iyide özel hastane orası muayene ücreti almayı biliyorlarya
düşündüğünde devlette doğum bedava özelde 2,500 lira
devletten özele geçiyorlar parası iyi diye
sonrada küfür ediyorlar
ama insan bir yere kadar katlanır haklılar aslında
cumartesi bile tatil yok

geçen akşam sağlık bakanı normal doğuma teşvik için epidural anestezinin ödeneceğinden bahsederken aile hekimlerinin mesailerinide anlattı
aile hekimleri karşıymış nöbete
gece tansiyonunuz çıktı migreniniz tuttu acil servisle ne işiniz var aile hekiminiz size serum da takar tansiyon ilacı da verir ne gerek var acile para ödeyeceksiniz diyor

doktor olmak da zor artık
her mesleğin ek mesaisi geldi

Kızlar, benim bebiş iyice aşağıya indi sanki midemde boşluk oldu.

bnmkide insede aşağı azcık midem rahatlasa yanmalarım geçse :KK51:

oynayacak kar var mı sızın oralarda. denız kenarı daha az olur sankı kar ama belkı ağaç coktur.

Canım yerlerde tutmuyor eriyor şuanda da tipi gibi hızlandı yağıyor ama çimlikler ağaçlar çok buralarda bahçeli etraf hep araba üstleride var zaten eşim 5-10 dk ancak oynarmışım yoksa indirmezmiş hasta olurum die istemiyor :63:

iyide özel hastane orası muayene ücreti almayı biliyorlarya
düşündüğünde devlette doğum bedava özelde 2,500 lira
devletten özele geçiyorlar parası iyi diye
sonrada küfür ediyorlar
ama insan bir yere kadar katlanır haklılar aslında
cumartesi bile tatil yok

geçen akşam sağlık bakanı normal doğuma teşvik için epidural anestezinin ödeneceğinden bahsederken aile hekimlerinin mesailerinide anlattı
aile hekimleri karşıymış nöbete
gece tansiyonunuz çıktı migreniniz tuttu acil servisle ne işiniz var aile hekiminiz size serum da takar tansiyon ilacı da verir ne gerek var acile para ödeyeceksiniz diyor

doktor olmak da zor artık
her mesleğin ek mesaisi geldi
bizim aile hekımı 9 da geliyor 4 de çıkıyor valla. sabah bırı çayını ıcerken cagırdı dıye soylendı bır suru.
sorumluluk yok dert tasa yok . sadece ılac yazıyorlar.

bnmkide insede aşağı azcık midem rahatlasa yanmalarım geçse :KK51:

Canım yerlerde tutmuyor eriyor şuanda da tipi gibi hızlandı yağıyor ama çimlikler ağaçlar çok buralarda bahçeli etraf hep araba üstleride var zaten eşim 5-10 dk ancak oynarmışım yoksa indirmezmiş hasta olurum die istemiyor :63:
:KK14:

bizim aile hekımı 9 da geliyor 4 de çıkıyor valla. sabah bırı çayını ıcerken cagırdı dıye soylendı bır suru.
sorumluluk yok dert tasa yok . sadece ılac yazıyorlar.

benim aile hekimim maşallah pek iyi adam
beni eczaneden tanıyor zaten
gayet iyi anlaşıyoruz ebelerle doktorlarla
gittiğimde molada bile olsa işimi hallediyor
ama bazıları gerçekten çok agresif hastalara kötü davranıyorlar

bizimkilerden gece 12 den sonra randevu alınıyor. operatörden tutturabılırsen.
yok her randevuya gittiğimde memurdan alıyorum ben. telefonla hiç almadım şimdiye kadar. zaten artık ne riskin var diye sormuyor bile direk veriyor kadına dedim gülerek artık doğum zamanım geldi bu konuyu geçsek kadında güldü verdi direk :D ama ya tatilse bir daha ne zaman gidicem ki ben pazartesiyemi atar acaba neyse arayıp sormak en mantıklısı. riskli gebelik kadın doğuma bağlı olduğundan direk kadın doğum departmanını arayınca söylerler.

Ayyy Bayıldım Canım Ya Adam Telefonda Tereddüt Etmeyin Derken Doğru Demiş :KK48: Ben Pembe Kalpliyi Beğendim 100 Tanesine 25 TL İstiyor. 1 Günde Elime Geçermiş Yakın Zaten Adamların Yeri Bana :KK51:

Ayyy Bayıldım Canım Ya Adam Telefonda Tereddüt Etmeyin Derken Doğru Demiş :KK48: Ben Pembe Kalpliyi Beğendim 100 Tanesine 25 TL İstiyor. 1 Günde Elime Geçermiş Yakın Zaten Adamların Yeri Bana :KK51:

Hadi yine iyisiniz genşler cuma da tatil olmuş kamu kuruluşlarına ve okullara :)

kızlar tavuk çorbaşı yapmak istiyorum hiç denemedim şimdiye kadar kolay ve lezzetli tarifleriniz varmı acaba

kız ıcın olanları daha da güzel ..hıc düşünme..100 tanesı 20 tl 5 tl de kargosu ..ıstanbul da yerı..dun ıkındıde sıparıs verdım bugun sabah gelmıs hemen..cesıt cesıt secebılırsın ;)

bak sana bırfıkır dahagostereyım aynı kutuyu bu sekıldede susleyebılırsın

Eklentiler

• 10841341_894587793884946_227684479_n.webp
    10841341_894587793884946_227684479_n.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 108
Nasıl anlarız ki aşağıya indiğini?Benim de reflüm geçti artık olmuyorum, inmiş olabilir mi?

göğüslerinin altından 5 parmak aşağıdaysa inmiş oluyormuş
göğüslerinin bittiği yere elini koy elin düzlükte kalıyorsa göbeğin inmiş demek

göğüslerinin altından 5 parmak aşağıdaysa inmiş oluyormuş
göğüslerinin bittiği yere elini koy elin düzlükte kalıyorsa göbeğin inmiş demek

bnm karnım göğsümün altından başlıyor şişmeye önceden yayvandı karnım şimdi son 3-4 haftadır sivrileşti öne doğru gtti. Midem bnm 16. haftadan beri yanıyor, ara ara iyi oluyordu ama şu son 2 aydır acayıp yanıyor ilaç ikişer çiğniyorum yine fayda etmiyor ve hissediyorum oğlanın kaburgama mideme dayadığı büyük bir kütle oluyor kesin başıdır millet belki poposu die bni rahtlatmaya çalışsada bnce daha başı yukarda döndürmeye de niyeti yok gibi bnm oğluş ille bni sezoda kestirecek galiba :KK43:

Back
X